SZAKCIKKEK

Fényvédelem plasztikai sebész módra

Professzionális napkrém a Mediburg klinika ajánlásával

2009. július 14. 14:29
Cikkünk szerzője Dr. Szemerey Balázs István
A Mediburg klinikánkon egy speciálisan plasztikai sebészek számára kidolgozott svéd termékcsaládot ajánlunk pácienseinknek.


Fényvédelem plasztikai sebész módra  1.kép
A nyár, az ózonréteg elvékonyodása a napsugarat felerősíti és mellékhatásait felnagytja. Mindenki számára ismertek ezzel a tények, tudjuk, hogy a legnagyobb napsütésben déli 12 és délután 3 óra között ki sem szabad merészkedni a napra. Ha nem a strandon vagyunk, akkor is védeni kell a bőrünket, ha a szórt sugárzásból kapunk is ízelítőt. A fényvédelem beköltözött a mindennapi életünkbe, már nem csak napimádóknak szól, hanem a gyerekeknek, fiataloknak, öregeknek, nőknek és férfiaknak is.

A Mediburg klinikánkon egy speciálisan plasztikai sebészek számára kidolgozott svéd termékcsaládot ajánlunk pácienseinknek. A kutatócsoport professzionális termékcsaládja bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett arckezelésekhez, a műtétek előtti és utókezelésekhez adnak megbízható segítséget.
Fényvédelem plasztikai sebész módra  2.kép

Professzionális Napkrémünk összetétele:- Titán-dioxid és cinkoxid: fizikai fényszűrők, visszaverik a napsugarakat anélkül, hogy felszívódnának a bőr mélyebb rétegeibe)
- Ethylhexyl methoxyciannamate: kémai fényvédő, az UVA és az UVB sugarakat is elnyeli
- Szőlőkivonat és Lycopee (karotin pigment): az antociánok blokkolják azt a folyamatot, amely során a napfény okozta steril gyulladás károsítja az elasztin-képző enzimeket
- Thermus Thermophilus enzim: a bőr hámrétegének egységét védi
- Cyclopentasiloxane: polimer lánc, amely magas vízmegkötő képességével biztosítja a bőr magasan hidratált állapotát, selymes, de nem olajos érzetet adva

Speciális NYÁRI ajánlatunk!Mindazon vendégeinknek, akik a nyár folyamán kipróbálják az SPF 30 speciális napkrémünket, egy INGYEN mikrodermabráziós kezelésben részesülnek az ősz folyamán!

© 2010 szepsegbroker.hu | Fényvédelem plasztikai sebész módra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink