SZAKCIKKEK

Ránctalanító "Drakula terápia"

Drakula csókja a szépségápolás szolgálatában

2009. november 09. 19:12
Forrás: www.professionalbeauty.co.uk
Az Egyesült Államokban egy új ránctalanító eljárás híre borzolja a páciensek idegeit. Az új eljárás során a páciens saját vérét injektálják vissza az arc területére.


Ránctalanító "Drakula terápia" 1.kép
A szakemberek többsége úgy gondolja, további klinikai tesztek szükségesek még a "Drakula terápia" széleskörű alkalmazás előtt. Az új eljárás során a páciens saját vérét injektálják vissza az arc területére.

Az S3 Terápia - a köznyelvben csak „Drakula Terápia” alkalmazásakor a páciens levett vérét megtisztítják, majd alkotó elemeire bontják. Ezt követően a szérumot vitaminokkal és aminosavakkal dúsítják, majd visszafecskendezik az arc bőrébe.

A kezelés hatására csökkenek a ráncok, felgyorsul a heggyógyulás, emellett hidratálja a bőrt, és serkenti a sejtek növekedést. Az eredmény egy simább, sugárzóbb arcbőr.

Dr John Curran a Brit Kozmetológusok Egyesületének (BACD) korábbi elnöke szerint ez az eljárás egyáltalán nem hasonlít a botox-kezelésre, amely során az izmok lazításával csökkenthető a ráncok száma és mélysége. Hozzáteszi, hogy még számos kísérleti eredményre, és bizonyítékra van szükség, melyek igazolják a "Drakula terápia" biztonságosságát és hatékonyságát.


Ránctalanító "Drakula terápia" 2.kép
Dr Patrick Treacy, a BACD írországi elnöke egyetért abban, hogy az S3 Terápia hasonló előnyöket hordoz magában, mint a botulinum toxin injekció. Úgy véli, hogy ez az új anti-aging esztétikai eljárás igen hamar a legnépszerűbb ránctalanító módszerré válik.

Míg Dr Curran szerint a fő kérdés az, hogy a „Drakula kezelés” elég hatásos-e, és a páciens elvárásainak megfelelő eredményt hoz-e, addig Dr Treacy szerint nagyobb aggodalomra adhat okot az, hogy a koncentrált növekedési faktor szignifikáns sejtproliferációt indít-e be a már meglévő és az újonnan kialakuló tumor sejtekben...
© 2010 szepsegbroker.hu | Ránctalanító "Drakula terápia"
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink