SZAKCIKKEK

Külsö-belső szépség megteremtése: Anti-Aging Orvoslás

Bár az örök élet és fiatalság elixírjét mi sem ismerjük, de a hozzá vezető utat megmutatjuk Önnek.

2019. március 28. 17:51
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta
A holisztikus orvoslás jegyében mind a klasszikus, mind az esztétikai bőrgyógyászat, mint pedig az alakformálás területén a természetességre, a külső-belső harmónia megteremtésére, a megelőzésre és az egészség védelmére törekszünk munkánk során.


Külsö-belső szépség megteremtése: Anti-Aging Orvoslás 1.kép

Az egészséges önbizalom megteremtése
A mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlét szinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. Meg kell találnunk azokat a lehetőségeket, melyek új lendületet adnak ezen a téren számunkra, hisz a külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés - mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze- egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során.

A Hattyú Orvos-esztétikai Klinika és a Skinethic Prevenciós és Terápiás Anti-Aging Központ együttműködése révén 2019-től új szintre emeljük a komplex, egy helyen elérhető, magas színvonalú anti-aging szolgáltatást a megelőzés, az egészség megőrzése és a fiatalos, harmonikus külső elérése jegyében.

Anti-aging orvoslás holisztikus szemlélettelSzámos orvostudományi tény vezetett ahhoz a felismeréshez, hogy a korral nem tudjuk felvenni a harcot pusztán a bőrön keresztül bejuttatott hatóanyagok segítségével, hanem egy bizonyos idő után szükség van arra is, hogy ezzel karöltve a szervezet belső működését is optimalizáljuk. Így jött létre az anti-aging orvoslás, mely a megelőzésre, valamint a külső-belső szépség és az egészség összefonódó egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Ezt az átfogó szemléletet tekintjük mi is hitvallásunknak munkánk során. Kezeléseink során a vezető irányelveink a mértékletesség és a természetesség, a finom vonalak megőrzése és az elegancia.

Bár mi sem ismerjük az örök élet és fiatalság elixírjét, de a hozzá vezető utat megmutatjuk Önnek. A holisztikus orvoslás jegyében mind a klasszikus, mind az esztétikai bőrgyógyászat, mint pedig az alakformálás területén a természetességre, a külső-belső harmónia megteremtésére, a megelőzésre és az egészség védelmére törekszünk munkánk során.
A csúcstechnológiát képviselő, minimál-invazív beavatkozásaink, klasszikus gyógyászat és esztétikai orvoslás terén szerzett szakértelmünk és tapasztalataink által - természetes biológiai folyamatok aktiválása révén - művészi megoldásokra vagyunk képesek az arcfiatalítás és testszobrászat terén.


Külsö-belső szépség megteremtése: Anti-Aging Orvoslás 2.kép

Hattyú Orvos-esztétikai Klinika magasabb szintre emelkedikSok szépülni, fiatalodni vágyó számára cseng ismerősen a Hattyú Orvos-esztétikai Klinika neve, amely 2015-ben nyitotta meg kapuit. 3 fő profillal rendelkezett:
- klasszikus bőrgyógyászat,
- esztétikai bőrgyógyászat és
- orvosi alakformálás.
A minőség iránti maximális elkötelezettségünk jegyében orvos-esztétikai kezeléseink összeállításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink számára a leggyakrabban előforduló klasszikus bőrgyógyászati, esztétikai és testalkatukkal kapcsolatos problémák kezelésére komplex, egyénre szabott megoldásokat tudjunk javasolni, mely módszerek hatékonyak, tartósak, klinikai tapasztalatokkal rendelkezünk róluk és hosszú távon is biztonságosnak bizonyulnak.

A hozzánk érkezők a megszokott, magas színvonalú szolgáltatásban bízhatnak továbbra is:


- változatos, személyre szabott anti-aging infúziós terápiáink,
- laborvizsgálatok,
- a társszakmák (endokrinológia, dietetika, nőgyógyászat és pszichológia) jelenléte a testi-lelki egyensúlyt alapozza meg, a személyre szabott bőrápolási tanácsadás
- az orvos-kozmetikai kezelések,
- az orvos-esztétikai beavatkozások,
- valamint lézeres és alakformáló eljárásaink pedig biztosítják,
hogy a belső egyensúly talaján fiatalos, harmonikus külsővel ragyoghasson.

A tavaszi megújulás jegyében a hozzánk érkezőket egy WELLCOME CSOMAGgal szeretnénk üdvözölni:AJÁNDÉK


- testösszetétel és bőrállapot-felmérés
- bőrápolási tanácsadás termékmintával
- Ultratone izomstimulaló tetskezelés
valamint az alábbi exkluzív lehetőség:
- bőrmegújító carbon-peel kezelés 50% kedvezménnyel


Érvényes minden vendégünk számára

ÁPRILIS 30-ig

letöltött kuponnal bejelentkezve! Letöltés ITT!

A Wellcome csomag értéke 60.000 Ft, fizetendő csupán! 13.500 Ft!


Igényes környezetben, maximális szakértelemmel és egyénre szabott, hatékony kezeléseinkkel várjuk Önöket!Külsö-belső szépség megteremtése: Anti-Aging Orvoslás 3.kép
Dr. Kriston Renáta
Skinethic by Hattyú Prevenciós és Terápiás Anti-Aging Központban
1037 Budapest, Montevideo utca 3/b
Telefonszám:
+36 70 886 0887
+36 30 161 2188
© 2010 szepsegbroker.hu | Külsö-belső szépség megteremtése: Anti-Aging Orvoslás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink