SZAKCIKKEK

Azonnali hatású arcfiatalító eljárások

8-10 év arcfiatalodás egy nap alatt

2010. május 20. 16:31
SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. törvény!)
Számos olyan orvos-esztéikai megoldás létezik már, amellyel látványos arcfiatalodást lehet elérni akár néhány óra alatt is. A legújabb, hazánkban is eléhető megoldásról számolunk be.


Azonnali hatású arcfiatalító eljárások 1.kép
Igaz, hogy rendszeresen teszteli az újabbnál újabb arckrémeket, és hűségesen kopogtat kozmetikusa ajtaján, mégis azt tapasztalja, hogy semmi sem képes megállítani az idő kerekét. Pedig egy héten belül a toppon kell lennie! Mert pl. a rég nem látott rokonai és barátai össztüzébe kerülhet a hétvégén, vagy élete legfontosabb állásinterjúján, előadásán kell elnyernie mindenki szimpátiáját.
Ilyenkor olyan esztétikai megoldást érdemes választania, amely biztosan látványos eredményt hoz, de nincs rizikója és több napos gyógyulási ideje. Az alábbi újabb orvos-kozmetológia lehetőségek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.


Azonnali hatású arcfeszítő? Face Lifting programRánctalan arc egyetlen nap alatt!
A stresszes, vízhiányos arcbőrön csodákat tud tenni már 1 kezelés is. Petyhüdt, érettebb arcbőr esetén 4 alkalom Face Lifting kombinált arcfeszesítő kezelés már tartós eredményt tud biztosítani. Részletek ITT!

ARCSZOBRÁSZAT előtt és után/ Dr. Papp Ildikó
ARCSZOBRÁSZAT előtt és után/ Dr. Papp Ildikó

ARCSZOBRÁSZAT- a természetes arcvonások magtartásávalAz arcszobrászat technikájának lényege, hogy a teljes arcra kell fokuszálni és nem a részletekre, egy-egy ráncra (pl. nem elég csak az orr melletti 2 mély ráncvonalat feltölteni). Az orvosnak fel kell mérnie a páciens arckarakterét, hogy mitől nézne ki az fiatalosabbnak. Tehát a páciens saját karakterét visszaadó volumenpótlásról van szó (pl. orcába, szemöldök ív fölé, halántéktáj, és/vagy az áll és környékének, ill. a száj feletti régió egyenletes feltöltése). A forradalmian új technika azzal az előnnyel is jár, hogy nem fáj a hatóanyag beinjektálása és nem keletkeznek bevérzések a szúrás pontjában. Egy flexibilis, tompa végű kanüllel, legyező alakban megemelve az arcot elkerülhetjük azokat a kellemetlen mellékhatásokat, ami eddig a ráncfeltöltéstől visszatartotta a pácienseket (fájdalom, bevérzés, tartós haematoma). Az arcszobrászat akár érzéstelenítés nélkül is kivitelezhető a megfelelő hialuronsavas hatóanyaggal (van benne lidocain!), még az ajakfeltöltés során is.
PELLEVE- bőrfeszesítés, ránctalanítás / Dr. Buda Bernadett
PELLEVE- bőrfeszesítés, ránctalanítás / Dr. Buda Bernadett

PELLEVE – a rizikómentes arcfiatalító eljárásMár Magyarországon is elérhető az FDA (FDA; Food and Drug Administration; Amerika legszigorúbb eü-i engedélyeztető szerve) által is elfogadott, világújdonságnak számító orvos-esztétikai bőrfeszesítő eszköze, a Pelleve™. Az eddig ismert magas rádiófrekvenciás (RF) bőrfiatalító készülékek közül ez az egyetlen, amely már első alkalommal látványos bőrfeszesedést eredményez. A Pelleve™ hatékonyságát bizonyító vizsgálati eredményeket, előtte-utána képeket, videó bemutatót itt találhatja...

Azonnali hatású arcfeszesítő, FACE LIFTING programKombinált arcfeszesítő program 2 lépésben

Az összetett technológiát és a legkedveltebb anti-aging hatóanyagot tartalmazó arcfeszesítő program eredménye azonnal észrevehető. Stresszes, vízhiányos arcbőrön csodákat tud tenni már 1 kezelés is.

Teljesen természetes megoldás saját növekedési faktorokkal/ PRP/ MyCells terápiaElőnyei a PRP terápiának:

1. Teljesen természetes eljárás, nincs idegen anyag, vagy készülék használata
2. Nem fordulhat elő túlkompenzáció (pl. túltöltés, mint a ráncfeltőltőknél), az arc nem torzulhat, csak az eredeti vonásokat hozza vissza
3. Nem fordulhat elő allergia, tökéletesen biztonságos eljárás
4. Az arc/dekoltázs/kézfej bőrének mind felszíne, mind az alsóbb, kötőszöveti régiója is regenerálódik=összetett bőrfiatalító hatással rendelkezik
5. Akár 10 évvel is eltolja az arcplasztika szükségességét

Gyors bőrfiatlaító hatása már az első kezelés után 1-2 nappal is észlelhető, de a teljes hatás kialakulásához ebben az esetben egy kis türelemmel kell lennünk (kb. 2 hónap). A hatás teljessége azonban kompenzál minden várakozással töltött percet!
További részletek...
Matisse arcfiatalítás / Dr. Derm
Matisse arcfiatalítás / Dr. Derm

REVITAL rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelésRádiófrekvenciás bőrfiatalítás luxus hatóanyagokkal

Az arc, nyak, toka és dekoltázs érzékeny területének kezelését orvos végzi. A legújabb fejlesztésű csúcskészülék a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálása, regenerációja révén látványos és tartós bőrfeszesítő, valamint ránctalanító hatást biztosít. Az érzékeny szemkörnyék hidratálására, revitalizálására és megújítására is lehetőség nyújt: megszűnhetnek a szem körüli sötét karikák és szarkalábak. Már egy kezelés után is látványos az eredmény.


Azonnali hatású arcfiatalító eljárások 5.kép

További gyors és látványos arcfiatalító kozmetológiai megoldások1. Azonnali hatású arcfeszesítő, Face Lifting program

2. Növényi őssejt kezelés/ Jasmin

3. Tű nélküli mezoterápia, elektroporáció


4. Ránctalanítás fénysebességgel/ SilkLite

5. Bio-arclifting Expression szérummal

6. Sono Beauty Lifting kezelés© 2010 szepsegbroker.hu | Azonnali hatású arcfiatalító eljárások
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink