SZAKCIKKEK

Fényes, egyenes, hosszú haj - de egészséges-e?

A hajvasalás szabályai

2009. július 22. 10:37
www.netriport.hu
Valóban gyönyörű tud lenni a sima, fényes hosszú haj, azonban ennek ára van. Nem mindegy ugyanis, hogy miként érjük el a tükörsima és makulátlanul egyenes hatást. A hajvasalás veszélyei és hátrányai következnek, illetve hogyan is tudjuk megelőzni a hajbajokat?


A hosszú, egyenes hajat roncsolják a nem megfelelően végzett hajvasalás
A hosszú, egyenes hajat roncsolják a nem megfelelően végzett hajvasalás
Egyes előrejelzések szerint ismét visszatérnek a frizura-trendbe a lágy, természetesnek ható hullámok, azonban a fényes és egyenes haj divatja is még rendületlenül tartja magát. Ez valószínűleg így is lesz még egy darabig, főleg mióta elérhető áron, szinte bármelyik lány hozzájuthat a legújabb, kerámialapos és egyéb extra funkciókkal ellátott hajkiegyenesítőkhöz. De sajnos legtöbbjük túlzásba viszi a hajvasalást, és felelőtlenül, mindenféle ismeret és a várható rossz következmény tudása nélkül vasalja a haját, éjjel-nappal. Pedig akárcsak annak idején a dauer, úgy ma a hajvasalás is rendkívüli mértékben károsíthatja a tincseket, ha azt nem a megfelelő módon, és állandóan végezzük.

Jótanácsok a hajvasaláshoz1. Kezdjük az alapoknál. A régebbi szériás hajegyenesítőket még nem használhattuk vizes hajra, így ha ilyennel rendelkezünk, ezt az utasítást mindenképpen tartsuk be. Alaposan szárítsuk meg hajunkat, mivel a vizes tincsek nagyobb mértékben roncsolódhatnak a magas hő hatására.

2. A modern vasakon, ma már azt is beállíthatjuk, hogy hány fokra szeretnénk felmelegíteni őket További részletek <<

© 2010 szepsegbroker.hu | Fényes, egyenes, hosszú haj - de egészséges-e?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink