SZAKCIKKEK

Légy boldog a bőrödben!

2009. július 22. 10:23
www.latte.hu
Vannak olyan nők, akik az adottságaiktól függetlenül önbizalmat sugároznak, mert látszik rajtuk, hogy nagyon boldogok a saját bőrükben. Vajon hogyan csinálják? Tippjeinkkel te is csatlakozhatsz hozzájuk.


Légy boldog a bőrödben! 1.kép
Tükröm, tükröm

Az a lényeg, hogy belül milyennek érzed magad. Minden alkalommal, amikor tükörbe nézel, mondd el magadnak, hogy milyen nagyszerű vagy. Ha nem tudod elűzni a külsőddel kapcsolatos negatív gondolatokat, nincs az a sminkmennyiség, ami segíthetne rajtad. Soha ne beszélj vagy gondolkodj negatívan magadról – Ne feledd: az vagy, aminek gondolod magad!

A rózsa illata

A Védák (ősi szanszkrit szövegek) szerint a bőrünk önálló szerv, amelyet a szívcsakra irányít, az a központ, amely érzelmi jólétünkért, önmagunk és mások szeretetéért is felel. Ha olyan termékeket használsz, amelyek rózsát tartalmaznak – a szív és a bőr számára legtáplálóbb olajat – az garantáltan boldoggá tesz. Az érzéshez természetesen gyönyörű bőr is párosul. Próbáld ki a rózsabalzsamokat, olajakat és fürdősókat.
Szakíts időt magadra

Minden nap tölts egy órát úgy, hogy csak magadra gondolsz. Ha egész nap íróasztalnál ülsz, töltts egy órát a szabadban. Ha egész nap fizikai tevékenységet végzel, vegyél egy illóolajos fürdőt.

Egyszerű, mint az egyszeregy...

Amikor felébredsz, gondold végig, mit tervezel aznapra. Próbálj meg nem összpontosítani azokra az apróságokra, amelyeket nem szívesen végzel el, helyette koncentrálj a pozitív dolgokra, a céljaidra és a napnak azokra a pillanataira, amelyeket már alig vársz. Zuhanyzás közben mosd le magadról a negatív érzelmeket.
További tanácsok<<


Forrás: www.latte.hu© 2010 szepsegbroker.hu | Légy boldog a bőrödben!
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink