SZAKCIKKEK

Frizuratrend 2009

Új színek, formák és fazonok

2009. június 06. 16:10
www.latte.hu
A sztárok újra divatba hozták a rövid hajat – úgy látszik, a kényelem nekik is sokat számít, hiszen egy rövid frizurával jelentősen lecsökkenthetjük a reggeli készülődés idejét, ráadásul a hirtelen melegre fordult időben is sokkal kellemesebb. Nem beszélve arról, hogy a rövid haj megfiatalítja és szexivé varázsolja az arcot – már csak annyit kell tudnunk, milyen fazon illik az arcunk formájához.


Frizuratrend 2009 1.kép


Rövidre vágvaA hosszú, ovális archoz a szögletesre vágott bubifrizura illik, amely hátul szabadon hagyja a nyakat, elöl viszont az állkapocsig ér. Ezzel a fazonnal a magas homlok is ellensúlyozható. Csak egy körkefe és egy laza zselé kell hozzá.

A szögletes archoz a tüsifrizurát ajánlják a szakértők. Ez kiemeli a szemet és az arccsontokat, amitől lágyabbá és nőiesebbé válik az arc. Használj hajviaszt szárítás előtt.


Frizuratrend 2009 2.kép
Kerek vagy szív alakú archoz a rétegesen vágott haj és a hosszú, oldalra simított frufru passzol. A rétegzés vékonyítja az arcot és a telt orcák helyett a szemekre összpontosítja a figyelmet. A hajvégeket kifelé szárítsuk be. Használj extra erős hajhabot.
Mit tehet az, aki ki akar tűnni a trendi rövid hajúak tömegéből?
Milyen a 2009-es monokróm szín?

Válaszok itt<<

Forrás: www.latte.hu© 2010 szepsegbroker.hu | Frizuratrend 2009
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink