SZAKCIKKEK

Botox-kezelésen a Piramis

A Fehérhajó Revital Center

2009. július 07. 12:47
Fehérhajó Revital Center
A Piramios együttes újra fitten és fiatalosan állhat színpadra a Fehérhajó-Revital Center segítségével. Repect: botox-kezelés, lézeres arcfiatalítás, mezoterápiás hajkazelés, ultrahang zsírbontás


Botox-kezelésen a Piramis 1.kép
Még csak kozmetikusnál sem voltam soha életemben – mondta az együttes dobosa, Köves „Pinyó” Miklós, amikor belépett a szépségszalonba, hogy fiatalodjon pár évet. – Mindenesetre nagyon élvezem ezt a szintű kényeztetést és átváltozást, míg egyéb külsőleges korrigálási próbálkozásaim, mint pl. az alakformáló diétáim, eddig nem jártak sikerrel. ”Pinyó" egyébként bőrmegújító kezelésben is részesült.


A Piramis gitárosát, Závodi Jánost ráncfeltöltéssel és lézeres bőrfiatalítással kápráztatták el. Janó most már úgy néz ki, mint „új korában”, még akkor is, ha egyenesen a törzshelyéről, egy ismert művészklubból megy a szépségszalonba.

A Piramis billentyűsének, Gallai Péternek fogalma sem volt, mit is keres ő egy belvárosi szépségszalonban, de az ott dolgozó hölgyek meggyőzték, ráfér egy kis alakformálás és erőnlétjavítás.

A Piramis basszusgitárosa, Vörös Gábor még egy botox-kezelésre is rászánta magát, míg Csoki, az énekes mezoterápiás hajkezelésre és ultrahangos zsírbontásra még most is lelkesen jár.

A szépségszalonban dolgozó hölgyek elárulták, hogy a srácok nagyon jól tűrik, amikor a futurisztikus gépekkel dolgoznak rajtuk, és ami a legfontosabb, mindig pontosan megérkeznek a kezelésekre. A Piramis tagjai három hete vágtak bele a kúrába, hogy a turnéjukon már fitten lépjenek a színpadra. Mindannyian kisimult, büszke arccal járkálnak, mint akik soha nem éjszakáztak.

Csoki azonban enyhe féltékenységgel jegyezte meg, hogy a lányok inkább a Janó körülött sündörögnek, s nem őt kényeztetik hosszabban.

Persze a Piramis együttes tagjai nem akarnak húszévesnek látszani, hisz a rajongóik még így, hatvanévesen is jó pasinak tartják őket.

A kezeléseket Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász végezte, ill. kontrollálta.


Ön milyen tapasztalatokat szerzett a Botox kezelés során?
Töltse ki Ön is ezt a rövid, kb. 2 percet igénybe vevő kérdőívet, és hamarosan megküldjük Önnek az összesítést!Véleménye anonim marad, adatait harmadik félnek nem adjuk át! Az adatvédelemről részletesen itt olvashat.© 2010 szepsegbroker.hu | Botox-kezelésen a Piramis
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink