SZAKCIKKEK

Mi kell a férfiaknak, avagy mitől JÓ, egy nő?

2009. június 06. 14:35
Szépség Bróker
Elbeszélgettünk néhány férfiismerősünkkel és feltettük mindenkinek a nagy kérdést. Szerintük egy nőnemű ember mitől számít igazán jó NŐnek? A válaszaik alant, ím fellebbentjük a fátylat a nagy titokról:


Mi kell a férfiaknak, avagy mitől JÓ, egy nő?  1.kép
Külső

Nos, lehet, hogy meg fogtok lepődni, de a férfiak többsége szerint ahhoz, hogy vonzónak, izgatónak találják a női nem jeles képviselőit, nem feltétlenül kell bombaalak. A többség szerint –ha a külsőt vesszük figyelembe- fontos az alkat arányossága, de nem feltétlenül arra vágynak a pasik, hogy a választottjuk derekát két kézzel átérjék…

Természetesen elengedhetetlen az igényesség, ápoltság, de ez ne abban nyilvánuljon meg, hogy a csajok elvesznek a külsőségekben. Az apró kis „női praktikákat” pedig - úgy mint arcpakolás, gyantázás, hajfestés- meg jobb, ha nem a pasink szeme láttára végezzük el- hiszen őt úgyis a végeredmény érdekli, nem kell, hogy lássa, ahogy könnybe lábad a szemed egy finom kis fazongyanta közben… Tehát a sajátos női cselekvéseket hagyd meg magadnak! Elvégre, téged sem érdekel, hogy Ő hogyan ritkítja a fülszőrét, igaz?


Arc

A felmérés alapján a pasik elengedhetetlennek tartják a bájos arcot- ám ami a legfontosabb: a szemek! A tekintetből sok mindent meg lehet állapítani, ezt már nagyon jól tudjuk. Az arckifejezés pedig minél barátságosabb, annál inkább bizalomgerjesztővé válik viselője. Hiszen ki szeretne egy olyan lánnyal megismerkedni, aki kedvtelen, savanyú képet vág?

Pont ezért fontos a mosoly és a pozitív kisugárzás is. Megkérdezett férfiak azt mondták, hogy sokkal hamarabb szólítanak meg egy vidámnak tűnő nőt, mint egy magába roskadtat, búskomor csajt. Gondolj csak bele: ez fordítva is így van, nem?

S ha már itt tartunk: kisugárzás.
Ez az, ami igazán NŐvé varázsol bennünket.

Ha nincs pozitív, erotikus, nőies kisugárzásod, akkor sminkelhetsz, öltözködhetsz úgy, ahogy akarsz- nem fogsz eget rengető sikereket elérni megjelenéseddel.
A nőiesség többi titkáról ITT olvashatsz <<

www.latte.hu© 2010 szepsegbroker.hu | Mi kell a férfiaknak, avagy mitől JÓ, egy nő?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink