SZAKCIKKEK

Füstös szépség

Fekete, füstös szemhéjfestés technikája

2009. július 22. 10:52
www.latte.hu
A füstös szemsmink már jó néhány szezont túlélt és úgy tűnik, hogy idén ősszel is letaszíthatatlan a sminkirányzatok toplistájáról. Az erőteljesen kihúzott szemekkel nemcsak a ’70-es évek Rock királynői hódítottak, de te is bárkit lehengerelhetsz.


A csábító, füstös, fekete szem
A csábító, füstös, fekete szem
Ne csak öltözz, sminkelj is az évszakhoz! Tedd félre a nyár slágerének számító cukorkaszínű szájfényt és az azúrkék szemhéjpúdert, az idei őszi sminktrend most bársonyosan meleg, sötét és ragyogó tónusokat diktál. Velünk megismerkedhetsz a legmeghatározóbb irányzatokkal.

Füstös tekintetA legnagyobb sminkmesterek idén alaposan megreformálták a füstös tekinteteket. Az erre a sminkre jellemző éjfekete helyett ugyanis az idei szezonban új árnyalatok kerültek a palettákra. Így aki visszafogottabb füstösségre vágyik, választhat a fémes, sápadt szürkék és tört faszénárnyalatok közül, aki pedig igazi vadmacskaként hódítana, sminkelhet bátrabban, most a koromfekete helyett akár antracit szürkével, mélyékkel és sötét padlizsán árnyalatokkal is. Az őszi trend és a meleg textúrák nemcsak, hogy megengedik, de meg is követelik az erőteljesebben és elegánsabban kihúzott szemeket. Ha nem vagy biztos benne, hogyan varázsolj ellenállhatatlan füstös tekintetet, tarts velünk!

Lépésről lépésre<<


Forrás: www.latte.hu
© 2010 szepsegbroker.hu | Füstös szépség
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink