SZAKCIKKEK

A kúp alakú mell a legfiatalosabb

Az 50-es évek pin-up girl-ök mellformája újra divatba jött

2015. augusztus 18. 13:59
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center, Ollári Andrea / Silimed
A kúp alakú Silimed mellimplantátum fiatalosabb mellformát nyújt és a mellbimbót is megemeli.


A kúp alakú mell a legfiatalosabb   1.kép

A pin-up lányok kacér mellformája újra divatba jöttAz 1950-es évekre a kozmetikai sebészet válaszút előtt állt, ugyanis az amerikai közvélemény hezitált a természetes formák megtartása illetve a mellnövelés között. Nem volt könnyű dolguk a hölgyeknek, mert a magazinok elárasztották őket Lana Turner és Ava Gardner képeivel és a korabeli filmekről is ez a „new look” köszönt vissza. A nők pedig azt akarták, hogy ők is olyanok legyenek. Olyan melleket akartak, amik ellenállnak a gravitációnak és bátran viselték a hegyesen domborodó pulóvereket és a fürdőruhákat. Mindenki "pin-up" lánynak akart kinézni.


A kúp alakú mell a legfiatalosabb   2.kép


A mellplasztika és az életkor összefüggéseA SILIMED mellimplantátumainak igen széles méret és formaválasztékából sokan választják a kúp alakú implantátumokat. Mi lehet ennek az oka? Bizonyára sokan megfigyelték mellformájuk változását az évek múlásával, így 20 évesen tapasztalhatta, hogy kúp alakú a mellünk, 30 évesen pedig csepp. Vagyis a mellünknek nem csak a mérete, de az alakja is folyamatosan változik életünk során, így a mellimplantátumok kiválasztásának fontos tényező az alkat mellett az életkor is. Ez azért fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mellimplatátumot!


A kúp alakú mell a legfiatalosabb   3.kép

A kúp forma esztétikai előnyeiA kúp alakú forma kiválasztásával mellünk feszesebb, fiatalosabb lesz, és valóban „vissza mehetünk az időben”, újra huszonéves önmagunkat láthatjuk a tükörben. Azonban amellett a tény mellett sem mehetünk el, hogy a kúp alakú mellimplantátumokkal el lehet kerülni a mellek felvarrását. Hisz a kúp forma emeli ki a leghatékonyabban a melleket és mellbimbókat, így kelt egyben dús és fiatalos hatást a megereszkedett melleknek!

A kúp alakú mell a legfiatalosabb   4.kép

SILIMED implantátum formákA SILIMED "Pure" Polyuretán szilikon mellimplantátumok forma palettája 5 modellt kínál 4 különböző profillal (magaslattal).
A piacon elsőként és egyedüliként található meg formaválasztékában az exkluzív kúp forma, mely világsikerű.

A kúp alakú, vagy Advance mellimplantátum alacsony (LO), mérsékelt (MD), magas (HI) és extra-magas (XH) projekcióval is elérhető.


A SILIMED termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója:
Hender-medical Kft.
Tel./fax: +06-96/425-744
Mobil: +36-30/985-66-02
E-mail: info@silimed.hu© 2010 szepsegbroker.hu | A kúp alakú mell a legfiatalosabb
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink