HÍREK

Újdonság: BEAUTY COACHING!

2011. március 31. 22:10
Szépség Bróker
Személyre szabott esztétikai tanácsadás


Újdonság: BEAUTY COACHING! 1.kép

„A vonzó külsejű emberek sikeresebbek és társadalmilag elfogadottabbak.” Dr. Karen DionAz elmúlt évszázad alatt az átlagéletkor 30 évvel megnőtt. Míg a 19. században egy 30 éves nő öregnek számított, addig ma az 50-60 éves korosztály tagjai között többen a hivatásuk csúcsán állnak, fiatalosak, szépek és ápoltak. Az aktívnak nevezhető életszakasz jelentősen meghosszabbodott, ezért a fiatalos megjelenés nem csupán egyénileg, hanem társadalmilag is elvárt. Ez az igény pedig önkéntelenül az egészséges életmód és az esztétikai fiatalító- alakformáló kezelések felé vonta a XXI. század emberének figyelmét.
A szükséglet kielégítésére ma már sokféle kozmetikai és orvos-esztétikai megoldás áll rendelkezésünkre, amelyek közül igen nehéz választani, hisz a reklámok többnyire irreális eredményekkel és rizikómentességgel kecsegtetnek. Nem beszélve a nagy árkülönbségekről sem, amelyek sok esetben nem arányosak az ígért pozitív változással. Az arcfiatalító és alakformáló megoldások közötti felelősségteljes választás igen nehéz feladat.

Az egyéni igényeknek megfelelő legoptimálisabb esztétikai megoldás kiválasztásban segít a BEAUTY COACHING. A konzultáció során nem csupán az arcfiatalító, test-és alakformáló eljárásokról kap részletes felvilágosítást, hanem az azokat végző szakemberek szakmai hátteréről is. A coaching kiterjedhet életmód tanácsadásra, és az átváltozáshoz szükséges vitaminok, ásványi anyagok, valamint a kozmetikai készítmények hatóanyagainak kiválasztására is.

Dr. Szabó Judit Anna esztétikai szaktanácsadó, gyógyszerész Tel: +36 30 985 6602
Dr. Szabó Judit Anna esztétikai szaktanácsadó, gyógyszerész Tel: +36 30 985 6602
Egyedi törődésre, személyes segítségre van szüksége?

Egy órás BEAUTY COACHING alatt átbeszéljük elképzelésit, elvárásait,
és megadok minden segítséget, amivel megvalósíthatja megálmodott külsejét az adott anyagi keretéhez igazítva!A BEAUTY COACHING által rengeteg IDŐT és PÉNZT SPÓROLHAT!
Elkerülheti a drága, de hatástalan kezeléseket, vagy a testi-lelki sérüléseket okozó sikertelen esztétikai beavatkozásokat, és az ezekkel járó jogi vitákat!

Részletek...

Dr. Szabó Judit Anna
gyógyszerész, esztétikai szaktanácsadó


Beauty Coaching díja: 12 000 Ft/ óra

Vegyen igénybe 30% engedményt FEBRUÁR 29-ig Szépség Kuponnal!
A Coaching során ajánlott esztétikai megoldásokat 10-50%-os engedménnyel veheti igénybe!
A Beuaty Coaching díja többszörösen megtérülhet mind anyagilag, mind a sikeres átalakulásban!


Szépsége, fiatalsága érték, bízza szakértőkre!


© 2010 szepsegbroker.hu | Újdonság: BEAUTY COACHING!
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink