SZAKCIKKEK

Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése?

2012. január 25. 11:37
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna
Bármennyire is szokatlan a magyar hölgyek számára a hír, de az implantátum helyes kiválasztás nem csak a plasztikai sebész felelőssége, hanem az esztétikai céllal a testén változtatni vágyó nőé is!


Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése? 1.kép
Egy esztétikai, vagy plasztikai beavatkozás során a páciens sokkal nagyobb rizikót vállal, mint magát az esztétikai kezelést végző orvos, hisz ebben az esetben a páciens határoz úgy, hogy az egyébként egészséges szervezetében változást idézzen elő orvosa. Míg az egészségét javító, gyógyító jellegű eljárás vagy műtét során akkor vállal nagyobb kockázatot a beteg, ha elmarad a beavatkozás.

- De mégis, hogyan szelektálhat egy laikus a mellimplantátumok között?
- Milyen árulkodó jelei vannak annak, ha egy implantátum nem a prémium kategóriába tartozik?
- Miről lehet felismerni a gyenge minőségű implantátumot?
- Milyen taktikával kerülhető el, hogy a megbeszélt minőségű és méretű implantátum kerüljön beültetésre a mellnagyobbító műtét során?


Mint az a PIP botrány által tényszerűvé vált, hogy az olcsó implantátumok milyen rizikóit rejtenek magukban, és hogy ÚJABB PIP MÁSOLATOK árasztották el az esztétikai piacot, melyeket néhány klinikán megfelelő gondosság hiányában szívesen ajánlanak ALACSONY BESZERZÉSI ÁRA miatt, magának a páciensnek is tájékozottnak kell lennie ezen a területen!

Aktuális összefoglaló PIP témában a TV2 vasárnapi (2012 jan.22.) Naplójában!
Egymásnak ellentmondó riportok, pontatlan riporteri fogalmazás, stb...de!
Az osztrák és a Wittmann klinika sebészei az osztrák nők elvárásait magasabbnak tartják, mint a magyarokét. Én sem szívesen hallom ezt, de igyekszem rajta változtatni.
Neked mi a véleményed? Te mit tudnál tenni a magyar nők felvilágosítása érdekében?
Írd meg a komment részben a cikk végén!

Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése? 2.kép
A laikusok számára ez valóban újszerű és egyáltalán nem egyszerű feladat, de a több százezer forintos kiadás és az egészség érdekében kénytelen erre több időt és energiát szánni.

Az EGYÉN FELELŐSSÉGE MEGNŐTT!Az implantátumok közötti szelektáláshoz szükséges orvostudományi és jogi ismeretek birtokában felajánlom SEGÍTSÉGemet az Ön számára megfelelőbb formában:1. Személyes tanácsadás, egyedi problémájának, félelmeinek átbeszélésével és a legoptimálisabb lehetőség kiválasztására alkalmas un.„Beuaty Coaching” során.
Ismerkedjen meg velem, és töltsön le egy Szépség Kupont, amellyel február 29-ig 30%-os engedménnyel veheti igénybe ezt a tanácsadást! (Engedményes díja személyes találkozóval: 8.500 Ft/ óra)


TANÁCSADÁSOM lényegéről a Fél Kettő című műsorból is tájékozódhat (a videó felétől találja az interjút: Ránctalan viaszbabák címmel!).

2. Az előbb említett tanácsadás, amelyet személyes találkozás nélkül otthonában kényelmesen a Skype online-kommunikációs eszköz használatával vehet igénybe 60%-os engedménnyel február 29-ig! (Skype-s konzultáció engedményes díja: 4.800 Ft/ óra)


Bármelyiket is választja, töltsön le egy Szépség Kupont a fenti szövegre klikkelve és az ÜZENET részében jelezze, hogy MELYIK konzultációs formát és MIKOR szeretné igénybe venni.
Mert „nem babra megy a játék”, és EGY ÚJABB MŰTÉT vagy jogi vita SÚLYOS SZÁZEZREKBE kerül!


Előtte ismerkedjen meg velem az alábbi oldalon!


© 2010 szepsegbroker.hu | Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

1. Dior   Április 14, 2012
A konzultációt remek ötletnek tartom, pláne a PIP-botrány tudatában. Rengeteg nőnek fogalma sincs, milyen implit kapott, legfőbb ideje, hogy tájékozódjon, milyen lehetőségei vannak. A plasztikai sebész eladni akar, előtte jó, ha egy szépség-coach felvilágosítja, mi az, amit venni érdemes.
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink