SZAKCIKKEK

Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése?

2012. január 25. 11:37
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Bármennyire is szokatlan a magyar hölgyek számára a hír, de az implantátum helyes kiválasztás nem csak a plasztikai sebész felelőssége, hanem az esztétikai céllal a testén változtatni vágyó nőé is!


Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése? 1.kép
Egy esztétikai, vagy plasztikai beavatkozás során a páciens sokkal nagyobb rizikót vállal, mint magát az esztétikai kezelést végző orvos, hisz ebben az esetben a páciens határoz úgy, hogy az egyébként egészséges szervezetében változást idézzen elő orvosa. Míg az egészségét javító, gyógyító jellegű eljárás vagy műtét során akkor vállal nagyobb kockázatot a beteg, ha elmarad a beavatkozás.

- De mégis, hogyan szelektálhat egy laikus a mellimplantátumok között?
- Milyen árulkodó jelei vannak annak, ha egy implantátum nem a prémium kategóriába tartozik?
- Miről lehet felismerni a gyenge minőségű implantátumot?
- Milyen taktikával kerülhető el, hogy a megbeszélt minőségű és méretű implantátum kerüljön beültetésre a mellnagyobbító műtét során?


Mint az a PIP botrány által tényszerűvé vált, hogy az olcsó implantátumok milyen rizikóit rejtenek magukban, és hogy ÚJABB PIP MÁSOLATOK árasztották el az esztétikai piacot, melyeket néhány klinikán megfelelő gondosság hiányában szívesen ajánlanak ALACSONY BESZERZÉSI ÁRA miatt, magának a páciensnek is tájékozottnak kell lennie ezen a területen!

Egymásnak ellentmondó riportok, pontatlan riporteri fogalmazás, stb...de!
Az osztrák és a Wittmann klinika sebészei az osztrák nők elvárásait magasabbnak tartják, mint a magyarokét. Én sem szívesen hallom ezt, de igyekszem rajta változtatni.
Neked mi a véleményed? Te mit tudnál tenni a magyar nők felvilágosítása érdekében?
Írd meg a komment részben a cikk végén!

Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése? 2.kép
A laikusok számára ez valóban újszerű és egyáltalán nem egyszerű feladat, de a több százezer forintos kiadás és az egészség érdekében kénytelen erre több időt és energiát szánni.

Az EGYÉN FELELŐSSÉGE MEGNŐTT!Ha nem csak SZÉPSÉGE, de EGÉSZSÉGE, sőt pénztárcája is FONTOS,
akkor Ön számára lett kitalálva a
BEAUTY COACHING!


Egy kudarcos plasztikai műtét testi-lelki traumáját, és sorozatos rekonstrukciós műtéteket kerülhet el a
BEAUTY COACHING-gal!


SZÁMOLJON!:
Egy mellnagyobbító műtét átlagára: 800 000 Ft
+ Rekonstrukciós mellnagyobbító műtétek költsége: 600 000 Ft-tól a csillagos ég! + implantátum ára, ha nem volt tudomása a garancia kiterjedéséről, vagy ha esztétikai okokból igényel újakat (forma, méret nem tetszett) + számos UH, MRI vizsgálat költsége: UH vizsg. 8 000 Ft-tól, MRI vizsg. 20 000 Ft-tól


Egy korrekciós műtét nem csak rizikósabb, de sokszor többe is kerül, mint az első műtét!A BEAUTY COACHING engedményesen vehető igénybe szépségkuponnal! Klikkeljen IDE a kuponért!


Amennyiben igényli, elkísérem több plasztikai sebészhez, vagy egyéb esztétikai szolgáltató helyre, hogy valóban az Ön elvárásai szerint alakuljanak a dolgok!

Beauty Coaching alapdíja: 8.000 Ft/ fél óra
Engedményes ajánlatot lásd ITT!

© 2010 szepsegbroker.hu | Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

1. Dior   Április 14, 2012
A konzultációt remek ötletnek tartom, pláne a PIP-botrány tudatában. Rengeteg nőnek fogalma sincs, milyen implit kapott, legfőbb ideje, hogy tájékozódjon, milyen lehetőségei vannak. A plasztikai sebész eladni akar, előtte jó, ha egy szépség-coach felvilágosítja, mi az, amit venni érdemes.
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink