SZAKCIKKEK

Négy nyomós érv a SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett

A texturált felszínű szilikon implantátum már nem a legjobb választás

2015. augusztus 18. 12:36
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center, Ollári Andrea/ SILIMED
Miért választják a plasztikai sebészek a SILIMED Pure Polyuretán mellimplantátumokat több mint 1 millió alkalommal a világ minden részén? Íme 4 szakmai ok, ami a laikusok számára is meggyőző lehet!


Négy nyomós érv a SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett 1.kép
Vitathatatlan tény, hogy a mellnagyobbítás leggyakoribb szövődménye a kapszuláris kontraktúra, amely a texturált (érdes) felszínű szilikon implantátumokkal végzett plasztikai műtétek 12-25%-nál fordul elő 1-10 éven belül. Ezekben az esetekben újabb operációra van szükség, melynek nem csupán egészségügyi rizikóit, hanem a műtét és sok esetben az új implantátum költségét is a páciensnek kell vállalnia!

A kapszuláris kontraktúra tüneteiről és formáiról ITT olvashatsz!
Szakmai érvek a SILIMED „Pure” Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett:1. Minimális az esélye a tokzsugorodás kialakulásánakA SILIMED "Pure" Polyuretán szilikon mellimplantátum beültetése után

CSUPÁN 1%

az esélye annak, hogy kapszuláris kontraktúrád legyen 10 éven belül! Vagyis 100 nő közül csak 1 fő, akinek a melle és az implantátum felületének felfokozott interakciója miatt kialakul olyan mértékű kötőszöveti burjángzás, hogy implantátumát el kell távolítani vagy ki kell cserélni. A polyuretán habbal bevont szilikon implantátum felülete szinte egybeolvad a környezetében lévő szövetekkel, így megakadályozza a kollagén szálak által képzett fibrotikus kapszula (a fonalgomolyaghoz hasonló képződmény) képződését. A polyuretán szabálytalan struktúrája körül is kialakul egy un. kötőszöveti burok, de a mikrokapszulák az összehúzódási erő hatására nem egyetlen orientáció helyre, a implantátum centrumára irányulnak, hanem szerte a felületen. Ez a többirányú kötőszöveti erővonal csökkenti a kapszuláris összehúzódást, vagyis a tokzsugorodás kialakulását.
Négy nyomós érv a SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett 2.kép

2. Kiállta az idő próbáját- több klinikai study igazolja biztonságosságátA SILIMED exkluzív brazil innovatív technológiája már több mint 35 éve elérhető és sikeres a piacon. Ez idáig 1.000.000 SILIMED "Pure" Polyuretán implantátumot értékesítettek 60 országban, 5 kontinensen. Biztonságos használatát több 20 évnél is hosszabb vizsgálatok igazolják. SILIMED a legnagyobb szilikon implantátumgyártó Latin-Amerikában, eladásokban az 1. helyen áll Brazíliában és harmadik a világon!

Négy nyomós érv a SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett 3.kép

3. Innovatív technológia- POLYURETÁN felszín– biztonságos, formatartó, esztétikus, természetes tapintású és formájú melleket biztosítA SILIMED "Pure" Polyuretán hab felülete speciális vulkanizációs technikával kerül az implantátum szilikon burkára, ragasztó használata nélkül, mely megakadályozza a dupla kapszula (tokzsugorodás) kialakulását. A kitapadás hatására a SILIMED PU implantátumok a szövettel együtt mozognak, nem húzzák le azt a súlyúknál fogva és így nem okoznak ideje korán lógó melleket. Másik előnye a polyuretán habbal bevont felület szoros kitapadása a mell-üregben, amely megakadályozza, hogy az implantátum elmozduljon, elforduljon. Hisz a tokzsugorodás után a második leggyakoribb oka az újabb operációknak az implantátum elcsúszása, elmozdulása, amely a mellbimbók és a két mell aszimmetriáját okozzák. A SILIMED implantátumok burka alatt lévő csúcsteljesítményű

BioDesign gél

egy összetartó (kohezív) szilikon gél, amely nem deformálódik el, nem szivárog ki. Ez a megfelelő sűrűségű szilikon gél biztosítja, hogy az implantátum megtartsa stabil formáját anélkül, hogy megtörné a benne lévő szilikon zselét. Mindezek mellett puha tapintást és természetes, esztétikus mellformát nyújt.
Négy nyomós érv a SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett 4.kép

4. Forma-modellek és profilok széles skálájában elérhetőMindenki megtalálhatja a számára tökéletes formát és méretet! Még Te is!
A SILIMED "Pure" Polyuretán szilikon mellimplantátum palettája 5 modellt kínál 4 különböző profillal (magaslattal) és különböző cm3 géltartalommal. A piacon elsőként és egyedüliként található meg formaválasztékában az exkluzív kúp forma, mely világsikerű. Hisz a kúp forma emeli ki a leghatékonyabban a mellet és mellbimbókat, így kelt egyben dús és fiatalos hatást a megereszkedett melleknek!

SILIMED "Pure" Polyuretán szilikon mellimplantátumok FORMA VÁLASZTÉKA:


1. Maximum - kerek alapú
2. Advance - kúp alakú
3. Nuance - széles alapú anatómiai
4. Natural - természetes csepp alakú
5. Enhance - magas anatómiai


Négy nyomós érv a SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett 5.képA SILIMED implantátumok forma- és méretválasztéka ITT található!
Az anatómiai (természetes, csepp alakú) implantátumokon segédjelzés található a tökéletes behelyezés biztosításáért.

A 4 indok, amiért csak ezt érdemes választani a texturáltakkal szemben:1. Drámaian lecsökkentik a kapszuláris kontraktura (tokzsugorodás) kockázatát, így annak az esélyét, hogy valaha is cserélni kell;
2. Nem mozdul, nem fordul el az implantátum a beültetést követően;
3. Rendkívül formatartó és természetes hatást kelt;
4. Formák és méretek széles skáláját kínálja!

A SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátumok előnye tehát kiemelkedő más implantátumokkal szemben.

A SILIMED termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója:
Hender-medical Kft.
Tel./fax: +06-96/425-744
Mobil: +36-30/985-66-02
E-mail: info@silimed.hu© 2010 szepsegbroker.hu | Négy nyomós érv a SILIMED Pure Polyuretán szilikon mellimplantátum mellett
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink