SZAKCIKKEK

MELLNAGYOBBÍTÁS 580.000 Ft -ért!

2010. október 19. 18:34
Szépség Bróker
Nem csoda, nem ámítás! Napjainkban már magánklinikán is lehetséges olcsón, de változatlanul minőségi mellnagyobbítást kapnunk.


MELLNAGYOBBÍTÁS 580.000 Ft -ért!  1.kép

„Hogyan lehetséges, hogy már 580 000 Ft-ért is tudunk mellnagyobbítást végeztetni egy magánklinikán?”Erről érdeklődtem Dr. Gill Endre plasztikai sebésztől, aki igen kedvezményes műtéti áron is tud ajánlani mellnagyobbítást.


MELLNAGYOBBÍTÁS 580.000 Ft-ért online bejelentkezéssel!
Az engedmény CSAK szépség kuponnal érvényes! Klikk ide!


Az évek során az egyre növekvő pácienskörünk igényelte a saját műtő kialakítását, így ma már nincs szükségünk magas költséggel más kórházak műtéti helyiségét és aneszteziológiás berendezéseit igénybe vennünk, hanem klinikánkon, saját eszközeinkkel, nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárdánkkal költséghatékonyabban végezhetjük a plasztikai műtéteket.

Ilyen feltételekkel könnyebben tudunk alkalmazkodni a megváltozott gazdasági helyzethez is anélkül, hogy a minőség rovására menne az engedményes ajánlatunk.

Mellnagyobbítás előtt-után / Dr. Gill Endre
Mellnagyobbítás előtt-után / Dr. Gill Endre
Az 580 000 Ft-os mellnagyobbítás ára már tartalmazza a minőségi, nemzetközi engedélyekkel ellátott, V. generációs implantátum költségét is! Minden beültetett implantátum regisztrációs számmal ellátott, amelyet a mellnagyobbítás után a páciensnek átadunk egy kiskártyán jelezve azt. Ezzel a páciens egy garanciát is kap arra, hogy a megbeszéltek alapján egy minőségi implantátumot ültettünk be számára.

Természetesen, ha mellfelvarrás is történik a műtét során, akkor az ár módosulhat, de csak ebben az esetben. A minőségi implantátumok mérete és formája nem befolyásolja a mellnagyobbítás akciós árát!Mellnagyobbítás előtt-után / Dr. Gill Endre
Mellnagyobbítás előtt-után / Dr. Gill Endre
Az akciós mellnagyobbítás szépség kuponnal vehető igénybe! Klikk ide!

Szeretettel várom egy konzultációra!


Dr. Gill Endre plasztikai sebész
© 2010 szepsegbroker.hu | MELLNAGYOBBÍTÁS 580.000 Ft -ért!
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink