SZAKCIKKEK

Nicole Kidman elhibázott mellplasztikája

Vajon miért aszimmetrikus Nicole Kidman dekoltázsa?

2014. szeptember 15. 21:13
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Igaz, hogy manapság nagy divat az aszimmetria, ami visszaköszön a ruháknál és a frizuráknál ruháknál, de ez stílus nem igazán előnyös a mellnagyobbítás estén. Sajnos, Nicole Kidman új mellei jócskán ezt az aszimmetrikusok megjelenést követik. Vajon miért lettek ilyenek?


Nicole Kidman elhibázott mellplasztikája 1.kép

A rosszul megválasztott ruha átka
Már szinte nyílt titok Nicole Kidman mellnagyobbítása, de az, hogy aszimmetrikusak a mellei, már nagyobb meglepetést számunkra. A merész dekoltázsú ruha ez esetben nem a legjobb választás volt. Ugyanis ebben a ruhában látványossá vált, hogy Nicole jobb melle (a képen bal) jobbra tolódott el.
Nicole Kidman elhibázott mellplasztikája 2.kép

Miért nem szimmetrikusak Nicole Kidman mellei?Megnyugtatásként, a nők legnagyobb százalékának nem szimmetrikusak a mellei. No, de hogy egy mellnagyobbító műtét után se legyenek szabályosak, az már igazán bosszantó. Tehát egyértelmű, hogy a mellplasztika nem a várt maximális eredményt hozta. De mivel már minimum 2 év eltelt a mellnagyobbító műtétjét követően, így az is elképzelhető, hogy a jobbra tolódást a jobb mellben lévő implantátum fokozott tokzsugorodásából ered, amely a mellimplantátum minőségi hibájára vezethető vissza.

Ugyanis a nem feltűnő és szimmetrikus tokzsugorodás a normál kötőszöveti reakcióknak lehetne betudni, amely minden testbe ültetett idegen anyag körül kialakul. Viszont a látványos, aszimmetrikus, esetles tompa fájdalommal is járható formai elváltozás már kórostokzsugorodásnak tekinthető.


Nicole Kidman elhibázott mellplasztikája 3.kép

A helyes méretű és formájú implantátum kiválasztásaIgaz, nem lehetett könnyű dolga a plasztikai sebésznek, hisz Nicole Kidman anatómiai adottságai, vékony testalkata nem kedvezett a természetes mellforma kialakításának. Igaz, nem tudhatjuk, hogy mi volt Nicole elvárása az eredményt illetően. Ugyanis ezek a kerek formájú implantátumok nem éppen a természetességet tükrözi vissza...© 2010 szepsegbroker.hu | Nicole Kidman elhibázott mellplasztikája
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink