SZAKCIKKEK

Beszámoló az 1. magyar Plasztika-Esztétikai Exporól

Beauty trendek ma Magyarországon

2019. május 27. 16:36
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Igazán impozáns helyen, az Europa Cengress Centerben megrendezésre került sor az első Plasztika-Esztétikai Infonap & Expora május 25-én, szombaton. A profi módon összeszervezett előadók és kiállítók valóban színvonalas tartalmat nyújtottak az érdeklődők számára. Ezek körül csemegéztem ki a számomra ígéretesnek tűnőket.


Beszámoló az 1. magyar Plasztika-Esztétikai Exporól 1.kép
1. Mit tehetek ha nem sikerül a műtét? – avagy a jogi felelősség aspektusai / dr. Tündik Henrietta

A hallgatóság szűk köre (4-en voltunk a teremben) azt sugallta, hogy az expo látogatói még gondolni sem mernek arra, hogy velük valami hasonló történhet. Pedig a plasztikai műtétek, de az orvos-esztétika beavatkozások során igen sok félreértés merül fel a konzultációktól kezdve a műtétig, és az azt követő években is, amelyre a páciensek egyáltalán nincsenek felkészülve. Bár az ügyvédnő igyekezett összefoglalni, mely paragrafusokba lehet kapaszkodni panasz esetén, azért érzékeltette a szűkös játékteret. Hisz az esztétikai beavatkozások során a páciens vállalja a nagyobb felelősséget, mivel ilyenkor az ügyfél határoz úgy, hogy az egészséges szervezetében változást idézzen elő orvosa. Míg az egészségét javító, gyógyító jellegű eljárás, sebészeti műtét (pl. szívműtét,veseműtét) esetén akkor vállal nagyobb kockázatot a beteg, ha elmarad a beavatkozás.
A kétféle orvosi beavatkozás más jogi kötelem alá tartozik: az általános sebészek, adott szervek speciális sebészei gyógyítási céllal és eredmény kötelem alatt végzik a beavatkozásokat, míg a plasztikai-esztétikai műtétek során az orvosok gondossági kötelem alatt végzik tevékenységüket. Ugyanis a plasztikai sebészeti eredmény megítélését az adott személy testi és lelki állapota, a beavatkozások utáni orvosi utasítások betartása nagymértékben befolyásolják.
További részletet az alábbi cikkeinkben találhatsz: Jogok és kötelezettségek orvos-esztétikai beavatkozások során
Hogyan kerülhető el a ROSSZ minőségű implantátum beültetése?

Tudni szeretnéd, hogy milyen részletekre kell rákérdezned a műtét előtt, milyen dokumentációkat kell elkérned, hogy pl. a mellimplantátumok garanciájával tudj élni? Szeretnéd elkerülni a csalódást? Konzultálj velem személyes és segítek a felkészülésben, a sikeres műtétedhez megadom a kikerülendő buktatókat!

Ha nem csak SZÉPSÉGED, de EGÉSZSÉGED, sőt pénztárcád is FONTOS, akkor Számodra lett kitalálva a BEAUTY COACHING!


Egy kudarcos plasztikai műtét testi-lelki traumáját, és sorozatos rekonstrukciós műtéteket kerülhet el a
BEAUTY COACHING-gal!Dr. Szabó Judit Anna / orvos-esztétikai szaktanácsadó, anti-aging és dermatológiai specialista gyógyszerész
Dr. Szabó Judit Anna / orvos-esztétikai szaktanácsadó, anti-aging és dermatológiai specialista gyógyszerész
SZÁMOLJUNK!:
Egy mellnagyobbító műtét átlagára: 800 000 Ft
+ Rekonstrukciós mellnagyobbító műtétek költsége: 600 000 Ft-tól a csillagos ég! + implantátum ára, ha nem volt tudomása a garancia kiterjedéséről, vagy ha esztétikai okokból igényel újakat (forma, méret nem tetszett) + számos UH, MRI vizsgálat költsége: UH vizsg. 8 000 Ft-tól, MRI vizsg. 20 000 Ft-tól


Egy korrekciós műtét nem csak rizikósabb, de sokszor többe is kerül, mint az első műtét!A BEAUTY COACHING engedményesen vehető igénybe szépségkuponnal! Klikkeljen IDE a kuponért!


Amennyiben igényli, elkísérem több plasztikai sebészhez, vagy egyéb esztétikai szolgáltató helyre, hogy valóban az Ön elvárásai szerint alakuljanak a dolgok!

Beauty Coaching alapdíja: 8.000 Ft/ fél óra
Engedményes ajánlatot lásd ITT!


2. Új technológiák a plasztikai beavatkozásoknál- dr. Seffer IstvánA biotechnológia a plasztikai sebészek számára is új dimenziókat nyitott meg. A sajátzsír átültetés már nem arról szól, hogy leszívják a saját zsírunkat, ülepítik, gézlapon szűrik vagy lecentrifugálják és az „idős”, sérült zsírsejtjeinket visszafecskendezik a kiszemelt területre (pl. mell, orca, fenék, stb.). Ma már léteznek újabb technológiák (pl. Giosis Microfat eljárás/ Dr. László Zsoltnál elérhető a megoldás ) arra, hogy az érett zsírsejteket elválasszák a fiatal, potens sejtektől.

Zsírleszívás utáni sajátzsír bio-aktiválása saját SVF faktorral= innovatív zsírátültetés (CAL)
Zsírleszívás utáni sajátzsír bio-aktiválása saját SVF faktorral= innovatív zsírátültetés (CAL)
Míg a legígéretesebb megoldásnak az a biotechnológia eljárás tűnik, amely során már kis mennyiségű, speciálisan szűrt zsírsejt (ASC poor fat) bio-aktiválásával (+SVF faktor= ASC rich fat) lehetővé válik a testformálás azok számára is, akik nem rendelkeznek jelentős zsírfelesleggel. Ezt az eljárást sejt-dúsított lipotranszfernek (CAL- cell-assisted lipotransfer) nevezik.
A másik igazán meglepő biotechnológia eljárás – számomra mindenképpen az volt-, hogy a növényi őssejtekkel közvetlenül aktiválják az emberi sejteket és létrehozzák az un. „green cell”-t. De az eljárás még nem kapott igazi „zöld” utat. És természetesen ez a módszer nem azonos azzal, amikor növényi őssejteket tartalmazó krémeket (pl. Növényi őssejt terápia ROSALPINE) kenünk fel az arcunkra, hisz akkor a növényis sejt megvédi a bőr sejtjeit a környezeti hatásoktól (napfény, szárazság, stb.) és így az közvetetten regenerál.CAL/ sejt-dúsított lipotranszfer/ sajátzsír átültetés legújabb módszere
CAL/ sejt-dúsított lipotranszfer/ sajátzsír átültetés legújabb módszere
Tudományos érdeklődésemnek igazi csemegét jelentett a PRP (Platelet Rich Plasma, azaz thrombocyta-kban gazdag plazma terápia/ „Drakula terápia”) újabb aspektusa, mely szerint a thrombocyta dúsítása helyett hatékonyabb megoldás a vérplazmához hozzáadni a Stromal Vascular Fraction-t (SVF) is. Az eljárás hatékonyságát nemzetközileg publikált tudományos eredmények is igazolják kopaszodás, androgén alopecia
és térdartrózis (knee osteoarthrosis) esetén.

Arc csontozatának és zsír-, kötőszöveti állományának öregedési folyamata
Arc csontozatának és zsír-, kötőszöveti állományának öregedési folyamata

3. Egyéb esztétikai megoldások az expóról- Arcplasztika helyett Shilhouett Sotf eljárás / Dr. Seffer István
- Plazmatechnológia a szemkörnyék műtét nélküli kezelésére/ Dr. Fercsik Tóth Beatrix
- Scarlet Rf orvosi rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés (ez uaz, mint a Vivace kezelés ;-)
- Minilift, Facelift / Dr. László Zsolt
- Brazil fenék / Dr. Tizedes György
- PicoWay technológia (a PicoWay photoacusticus (hang) hatása szemben a korábbi lézerek photothermicus (hő) hatásával szemben minimálisra csökkenti a bőr terhelését, ezáltal gyorsabb a regeneráció is) / Dr. Harmos Ferenc

Valamint egyéb hagyományos plasztikai beavatkozásokról kaphattak információkat plasztikai sebészeinktől, és tájékozódhattak az orvos-esztétikai és kozmetikai, táplálék-kiegészítő termékeket forgalmazó cégek standjánál.
Legközelebb ne hagyd ki!© 2010 szepsegbroker.hu | Beszámoló az 1. magyar Plasztika-Esztétikai Exporól
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink