SZAKCIKKEK

Nyaralás alatti comb- és popóformáló kúra

Vakáció-tréning SzépségBróker módra

2010. július 14. 12:15
SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. törvény!)
35 C° fok felett mindenki menekül nyaralni, vagy a munka után a strandra.
Ez nem csak egy kellemes időtöltés lehet, hanem összekapcsolhatod egy költségmentes alakformáló tréninggel is.


Nyaralás alatti comb- és popóformáló kúra 1.kép

A tréninget leginkább a „hobbi”, vagy „alkalmi” sportolóknak ajánlom!Ha megérkeztél a strandra- ami 15.00 óra után javasolt a káros UVA és UVB sugárzás miatt, csobbanj egyet a medencében. Ússz minimum 1000 m-t, s a végén pihenés gyanánt se lazsálj, hanem kényelmesen könyökölj ki a medence szélére, a tenger hűs habjain lebegő matracodra, vagy akármilyen úszó alkalmatosságra, és hátra kifeszítve a lábadat, ollózz minimum 10x30-at. Közben nyugodtan pletyizhetsz a barátnőddel, vagy kifürkészheted a strand legizmosabb férfi egyedét.

Ha pihentél 1-2 órát, érdemes minimum 1x megismételni az előbbi kört.

Azonban a nap végén sem szabad egyből a terülj-terülj asztalkának esni! Előtte végezz el néhány kitörést – lásd alább, és utána nyugodtan csatlakozz egy könnyed vacsora gyanánt a csapathoz!

Nem muszáj súlyzót használnod!
Nem muszáj súlyzót használnod!

Comb- és popóformálás felsőfokon: a helyes kitörés gyakorlatA comb összes izmát megmozgatja, és a popót is igen szépre formálja. Állj vállszélességű terpeszbe, húzd ki magad, tedd csípőre a kezed. Lépj előre egy nagyot jobb lábbal, majd ereszkedj le úgy, hogy a bal térded szinte leérjen a talajra. A jó lépéstáv az, amikor a jobb combod teljesen párhuzamos a talajjal, a bal térdet pedig a földig leviszed. Nagyon fontos, hogy a kitörő láb (ez esetben a jobb) térdének vonala sose előzze meg a boka vonalát! Ha ugyanis a térd előrébb kerül, mint a boka, akkor túlterheljük a térdünket, és a keresztszalagok súlyos sérülést szenvedhetnek! A gyakorlat befejezéseként jobb lábaddal lökd vissza magad kiinduló helyzetbe, de ne rúgózz, mert az ugyancsak hamar kinyírja a térdedet. Váltott lábbal végezheted teremben, vagy kint a szabadban, a füves talajon (tilos aszfalton).
A biztos hatás érdekében 10-10 váltott lábú kitörést az első nap minimum 3x, majd naponta emeld meg plusz 10-10-zel és fixáld kb. 6-8x 10-10 kitörésnél.

A hatásra nem kell több hetet várnod, már a harmadik napon látható, de már az első nap után érezhető a vakáció-tréning hatása!


Dr. Szabó Judit Anna, SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható és nem használható fel részben, vagy egészben egyik médiumban sem a tulajdonos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. Törvény a szerzői jogról!)


© 2010 szepsegbroker.hu | Nyaralás alatti comb- és popóformáló kúra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink