SZAKCIKKEK

Le az úszógumikkal!

2008. április 02. 17:00
Szépség Bróker
Leggyakrabban azon bosszankodunk, hogy bármilyen fogyókúrás technikát kipróbálunk, leküzdünk egy-egy kemény edzésprogramot, a has körüli zsírpárnácska, durvább esetben az úszógumi, csak nem akar eltűnni. Ha ez a hasi zsírfelesleg nem párosul a hasbőr kóros megnyúlásával (pl. szülés, jelentős fogyás után), akkor sem a hasplasztika, sem a zsírleszívás nem ajánlott. Érdemesebb előbb alternatív megoldásokat kipróbálni. Higgyék el, megéri!


Álomvilág: egy tökéletesen feszes has és vékony derék
Álomvilág: egy tökéletesen feszes has és vékony derék
A női szaklapokat, vagy az internetet böngészve rengeteg féle kozmetológiai eljárásra lelhet, amelyek közül igen nehéz választani. Egy dologban mégis megegyeznek, mindegyik tüneti és lokális (helyi) kezelési technika. Mit gondol, nem lenne célravezetőbb eljárás, ha a probléma gyökereit is felfedné és azt is orvosolná? Ugye Ön is kíváncsi arra, hogy miért mindig a hasa körüli zsírfelesleggel van gondja?Ezt már meg lehet állapítani egy speciális diagnosztikai eljárással.


Meridian diagnosztika
Meridian diagnosztika

Meridián diagnosztikaA meridián diagnosztikát egy Holland kutató csoport dolgozott ki. Először egy számítógépes rendszeren keresztül felmérik a szervezet aktuális állapotát. A kézen és a lábon lévő akupunktúrás, un. meridián kivezető pontokra helyezett elektródák segítségével 3-szor lemérik az impulzusokat, amelyet a számítógépes program diagramm formájában láthatóvá tesz. Ezzel objektív képet kapnak a szervezet jelenlegi kondíciójáról, energiaáramlásairól, esetleges energiablokádjairól. Természetesen a mérések mellett nagyon fontos az orvos szaktudása is, aki a pulzus- és arcdiagnosztikával pontosítja a számítógépes program kalkulációját. A három forrásból származó eredmény összevetéséből látja az orvos, hogy honnan indul az eltérés. Érdekes, hogy leggyakrabban mentális és lelki okok játszanak szerepet az elhízás és a lokális zsír lerakódás kialakulásában. Tehát képet kaphatunk az oki tényezőkről, amely ismeretében személyre szabott kezelést, életmódbeli változtatást, edzésprogramot ajánlhat a szakember, valamint kiegészíthető helyi kezeléssel is.

Body Shaping programA program tartalmazza tehát a meridián, arc-, és pulzusdiagnosztikát, a 3 alkalmas meridián kezelést és a Shaper készülékkel végzett helyi kezeléssort, amellyel tartós és látványos eredményt érhető el. További részleteket itt talál! A Body Shaping programot (meridián diagnosztika, 3x meridián kezelés, Shaper kezeléssor) a Wellmed szakemberei végzik. Céljuk, hogy természetes módon indítsák el a súlyvesztés folyamatát és a szervezetet visszaállítsa eredeti egyensúlyára. A több ezer éves múltra visszatekintő keleti orvostudomány bevonásával, a meridián kezelésekkel befolyásolni lehet a szervezet működését. Bioaroma olajok használatával és a kezelési metódussal beindítanak egy folyamatot a szervezetben, és ezután lehet külsőleg is küzdeni a zsírpárnák ellen. A programban természetesen a mozgás is szerepel, a felmérések eredményétől függően a személyi edzők individuálisan készítik el a mozgásprogramot.© 2010 szepsegbroker.hu | Le az úszógumikkal!
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink