SZAKCIKKEK

Bőrfeszesítésen Cseke Katinka és Juhász Adrienn

Speciális módszerekkel szépülnek, karcsúsodnak a színésznők

2011. február 16. 23:54
Szépség Bróker
Mindketten sokat fogytak az utóbbi időben, ám a dicsérő szavak csak még jobban arra ösztönzik őket, hogy ne adják fel a kilók elleni küzdelmet és tovább szépüljenek. Cseke Katinka és Juhász Adrienn, a Jóban Rosszban színésznői most különleges akupresszúrás masszázzsal és feszesítő testkezelésekkel készülnek a tavaszra, sőt márciusban kilátogatnak a SLIMEXPO-ra (Papp László Budapest Sportarénába), ahol minden kérdésükre választ kapnak, ami a sikeres fogyókúra, az egészséges életmód, vagy a szépségápolás kapcsán foglalkoztatja őket.
A művésznők a SzépségBróker portál TOP listás szakemberénél, Moncz Heninél, a Wellmed Beauty Studio kezdtél el a bőrfeszesítő kúrájukat.


Bőrfeszesítésen Cseke Katinka és Juhász Adrienn  1.kép
Cseke Katinka és Juhász Adrienn is magabiztosan készül a tavaszra, hiszen mindketten jelentős súlyfeleslegtől szabadultak meg az utóbbi időben. A TV2 napi sorozatának sztárjai azonban nem érik be fogyókúrával, a tökéletes végeredmény céljából speciális módszereket is kipróbálták.

Juhász Adrienn épp a shiatsu masszázst élvezte
Juhász Adrienn épp a shiatsu masszázst élvezte
A sorozat cserfes Elvira nővére huszonhárom éves koráig klasszikus balettozott, így szerinte ez az a sport, ami a legjobban átmozgatja az izmokat. Ettől függetlenül a színésznő nem zárkózik el az újabb szépítő módszerektől sem, szeret kísérletezni:
„Kipróbáltam egy testi-lelki egyensúlyt elősegítő akupresszúrás masszázst(Stresszoldó menedzser kezelés), amelytől sikerült is jól ellazulnom. A különleges vákuumos kezelést a hátamon és a kezemen is alkalmazták, a jótékony hatást pedig azonnal éreztem.” – árulta el Adrienn, aki a jövőben bizonyosan visszatér a Wellmed Beauty Studio-ba.


Katinka gyorsan ráhangolódott a kezelésre
Katinka gyorsan ráhangolódott a kezelésre
Cseke Katinka a szó szoros értelemben meleg helyzetbe került a különleges módszerek kipróbálásakor. „Egy olyan karfeszesítő kezelést kaptam, amelytől tűzforró lett a kezem, úgyhogy valami biztosan beindult a szervezetemben( VELASHAPE - Műtét nélküli alakformálás )
.” – mesélte nevetve Katinka, akinek a lézeres arckezelés (TRINITI lézeres arcfiatalítás keltette fel leginkább az érdeklődését, amelyet mindenképpen ki szeretne próbálni a közeljövőben.
Cseke Katinka karját Velashape-pel formálják, feszesítik
Cseke Katinka karját Velashape-pel formálják, feszesítik
A két színésznőnek annyira megtetszettek az alternatív kezelések, hogy biztosan kilátogatnak a

március 11 és 13 között megrendezésre kerülő Slimexpo

-ra a Papp László Budapest Sportarénába, hogy még több szépségápolási lehetőséget megismerhessenek. A Japánban és Kanadában már óriási sikerrel megrendezett fesztivál hatalmas űrt tölt be hazánkban, hiszen a rendezvényen mindenki megtalálhatja a számára legeredményesebb diétát, megismerkedhet az egészséges életmód kialakításához és megtartásához szükséges alternatív lehetőségekkel, ingyenes tanácsadást kaphat plasztikai sebészektől, dietetikus szakemberektől és kardiológusoktól és értékes tombola nyeremények is várják a látogatókat!
A bőrfeszesítő, alakformáló Velashape kezelést élvezi Katinta
A bőrfeszesítő, alakformáló Velashape kezelést élvezi Katinta
A SLIMEXPOn keresse a

SZÉPSÉGBRÓKER SZIGETET

, ahol a legújabb alakformáló kezeléseket és arcfiatalító megoldásokat ismerhet meg, illetve próbálhat ki a következő partnereinknél:

1. Wellmed Beauty Studio

2. Fehérhajó Revital Center
3. Királyerdei Szépségközpont
4. Körúti Orvosi Centrum
5. Medios Orvosi Centrum
6. Alla NaturA
7. Oxynergy Paris
© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfeszesítésen Cseke Katinka és Juhász Adrienn
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink