SZAKEMBER
Önéletrajz  •  Képgaléria  •  Engedményes ajánlatok  •  Elérhetőség
Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa

Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa

WELLMED Beauty & Medical Spa alapító tagja és vezető kozmetikusaspecialitásai:

a következő beavatkozásokat végzi:

WELLMED Medical & Beauty Spa

Cím:Budapest II. ker., 1022 Budapest, Ribáry utca 11. (Marczibányi térnél)
Telefon:36305160011
Nyitvatartás:H-P: 9.00-19.00; Sz, V: igény szerint

Munkahelyek, szakmai gyakorlat


1999. Kozmetikus Ipartestület Budapest, Kozmetikus szakv.

2003. Fach Institut für Integriete Wellness und Kosmetic/ Innsbuck

2005. MTR/ Bécs Kozmetológiai Lézeres kezelések

2006. Wellmed Studio- alapító kozmetikusa

2010. Semmelweis Egyetem Egészségügyi Kar- oktatókozmetikusa


Bemutatkozás


1999 óta dolgozom szépségszakmában. Ausztriában képeztem tovább magam, elsőként a keleti orvostudomány és a kozmetika integrálásával hírnevet szerzett Piroche Cosmetiques osztrák központjában, majd Közép-Európa szakmai vezetésével bíztak meg.

Ezt követően tudásomat kibővítettem, és szakmai gyakorlatot szereztem az elos lézeres kezelésekkel Bécsben a gyártó cég bőrgyógyászati központjában.

Elsőként foglalkozom Magyarországon a keleti orvostudomány és a kozmetika ötvözésével, mivel meggyőződésem és orvosilag alátámasztott tény, hogy a belső folyamatok szoros összefüggésben vannak a külső tünetekkel, legyen az bőrprobléma, elhízás, vagy bármilyen elváltozás, a belső folyamatok rendezése után kell elkezdeni a külső beavatkozásokat. A szakmai sikereket alátámasztva, színészek, hírességek, diplomaták szerepelnek a törzsvendégek listáján.

Jelenleg kozmetikusokat oktatok, a szakmai képviseletet vezetem, a Semmelweiss Egyetem Egészségügyi Szakkozmetikus képzésének elindítója és aktív oktatója vagyok, valamint a Wellmed Beauty & Spa ad helyet az egyetem gyakorlati oktatásának, a minőség legmagasabb biztosításával.

A Wellmed Beauty & Spa országosan is kiemelkedő szolgálatásait bizalommal ajánlom: állapotfelmérés, tanácsadás, orvos-referálás, meridiánkezelések, Wellness- kozmetika


Végzettség:Wellness Institute, Innsbruck, 2002
Nyelvtudás:angol, német
Hozzászólások:

1. sugárka   Január 31, 2010
November óta több alkalommal jártam Moncz Henrietta mesterkozmetikusnál ELOS arcfiatalító-dekoltázsszépítő kezelésen. Azonkívül, hogy odafigyelő, lelkiismeretes, kellemes légkörű volt a kezelés, már ismerőseim egy részének feltünt a kedvező változás. Fellelkesülve az eddigi eredményen, most készülök más testtájakat is rendbehozatni. Mindenkinek csak ajánlani tudom !
2. szja   Május 19, 2010
A trédem körüli zsírfelesleget a heti 2-3szori sporttal sem tudtam lefaragni, ezért a Wellmedbe rohantam, hogy a miniszoknyás szezonig gyorsan csinosítsák meg a térdemet. hatente 2x összesen csak 4 alkalommal voltam Velashape kezelésen és tuti jó lett az eredmény! Most már csak a jó időre várok;-)
3. Kkata74   Május 31, 2010
TRINITI kezelésen voltam a Wellmed Studióban és nagyon örülök az eredménynek! Nemcsak feszes lett az arcom de a kis idegesítő pigment foltok is eltűntek :)
4. Molnareva79   Május 31, 2010
1 hónapig jártam shaper kezelésre a Wellmedhez, aminek köszönhetően 2 ruha mérettel kisebbet hordok :)
5. birgip   Szeptember 08, 2012
Már két alkalommal is igénybe vettük a Hialuron-savas arckezelést, az eredmény igazán látványos volt, főleg édesanyám esetében. Tervezzük, hogy a továbbiakban is rendszeresen megyünk. :)
6. hubrena   Szeptember 21, 2012
Próbáltam már a növényi őssejtes Rosalpine kezelést. Az arcom kisimult és nagyon puha lett! Nem beszélve pluszban a közbeni lazulásról :-)
7. b.reni   Szeptember 23, 2012
Szeretném megkérdezni, hogy egy Rozalpine növényi őssejt terápiás kezelés hány percig tart (fél óra/1 óra/1,5 óra)? Továbbá, hogy az 1 kúrát (3 x 3 hetente) hogyan kell érteni: 3 hét alatt minden héten 1 kezelés, avagy 3 hetente a 3. héten 3 kezelés (az alatt az 1 hét alatt). Meglévő, de még nem bemélyült ráncok "eltüntetésére" mennyire hatásos ez a kezelés?
8. Wellmed S.   Szeptember 24, 2012
Kedves Reni! A ROSALPINE növényi őssejt kezelés csak az arcon 1 óra, de van arc- nyak- dekoltázs-kéz, és teljes test kezelés is ezek 1,5 és 2 óra időtartalmúak. A kúraszerűen végzett kezelés azt jelenti hogy minden 3. héten 1 kezelés kb.3-4 alkalommal. Nagyon látványos javulást eredményez az apróbb szarkalábakra, fáradt fakó bőrre, tág pórusra és egyenetlen bőrfelszínre. Pótolja a nedvességhiányt és hosszútávon fontos preventív szerepet tölt be.
Moncz Henriette / WELLMED STUDIO
9. juvita   Június 14, 2013
Tisztelt Hölgyem!
MIskolcon élek ,és keresném Önöket ,ha itt vagy a közelben lenne ilyen lehetőség,hogy Önöket igénybe lehetne venni a szolgáltatásokkal.Érdeklődöm,hogy a felajánlott városneveknél ugyan rajta van Miskolc is ,meg Eger ,ami még közel lenne,de sajnos itt nem ad ki semmilyen lehetőséget a szolgáltatásik eléréséhez. Kérem segítségüket,hogy hol lehet akkor Önöket itt a közelben Pestre utazás nélkül igénybe venni?
Tisztelettel
Fabó Tamás Emilné!
10. Timo   Február 05, 2014
A ROSALPINE kezelést csak ajánlani tudom. Nagyon kellemes, az arc feltöltődik utána, a kellemes légkörtől pedig a lélek is. Köszönöm, találkozunk még. ;)
11. n fruzsina   Május 10, 2015
Jo napot kivanok.en erdeklodni szeretnek hogy a fotorejuvanacios kezelest nyaron is lehet-e vegezni es mennyi ido telhet el 2 kezeles kozott?
12.   Május 11, 2015
Jo napot kivanok.en erdeklodni szeretnek hogy a fotorejuvanacios kezelest nyaron is lehet-e vegezni es mennyi ido telhet el 2 kezeles kozott?
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek
Kapcsolódó linkekkeresés beállítása
Top szakembereink
 1. Dr. Kolat Zsuzsanna
  bőrgyógyász kozmetológus, lézerspecialista
 2. Dr. László Zsolt / Széptest Klinika
  Plasztikai sebész
 3. Dr. Kriston Renáta
  bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász és anti-aging specialista
 4. Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa
  WELLMED Beauty & Medical Spa alapító tagja és vezető kozmetikusa
 5. Dr. Balogh György/ Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center
  Bőrgyógyász kozmetológus és lézerspecialista
 6. Dr. Gill Endre
  Plasztikai sebész

A TOP lista sorrendje a látogatottsági adatok alapján folyamatosan frissül.

Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink