SZAKCIKKEK

Az alakformálás legújabb lehetősége: Body Shaping program/ VelaSmooth és a meridián kezelés ötvözése

2007. szeptember 25. 15:41
Cikkünk szerzője Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa
Alakformálás, fogyás természetesen módon, mégis hatékonyan. A legújabb kutatások alapján, orvosok által kifejlesztett módszerrel. A világon minden 3-4. nő küzd súlyproblémákkal és minden második nő elégedetlen alakjával. Szakemberek olyan programot dolgoztak ki, amelyben a XXI. század csúcstechnológiáját összekapcsolták a keleti orvostudomány évezredek óta elismert gyakorlatával. A kétféle eljárás ötvözésével természetes módon lehet a felesleges kilóktól megszabadulni és elérni a sima, feszes testfelületet.


Az alakformálás legújabb lehetősége: Body Shaping program/ VelaSmooth és a meridián kezelés ötvözése 1.kép
A világújdonságnak számító készüléket un. Shaper/ VelaSmooth forgalmazását az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti főhatóság (FDA) már engedélyezte, amely nemrégiben hazánkban is elérhetővé vált. A mélyfeszesítő készülék a kezelendő testfelületet 4-féle hatásnak teszi ki: az infravörös fény és rádiófrekfenciás sugarak hyperthermiát(testhőmérséklet átmeneti emelkedése) idéznek elő, míg ezzel egyidőben fellépő pulzáló vákuum és masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét. Ily módon a bőr sokkal mélyebb rétegei melegednek fel, mint a hagyományos eljárásoknál, ezáltal hatékonyabban képes fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal és az ödémával szemben. Mind a hő, mind a rádiófrekvencia fokozza a lipolízist, ezáltal javítja a test körvonalát. A mechanikus erő behatására javul a lelassult vér-, nyirokkeringés, s az így felgyorsult anyagcsere által fokozódik a zsírsejtek lebontása és elszállítása is. A négyes hatás (fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódnak az elasztin és kollagén sejtek, termelődésük jelentősen megnő. Az eredmény magáért beszél. A 10 alkalmas kezelés folyamán a cellulit-gödröcskék eltűnnek, a bőr kisimul, feszesedik, sőt, a nap okozta elszíneződések elhalványodnak a kezelt bőrfelületen.


Az alakformálás legújabb lehetősége: Body Shaping program/ VelaSmooth és a meridián kezelés ötvözése 2.kép
A VelaSmooth-t fejlesztői orvos– esztétikai kezelésekre fejlesztették ki, úgy mint a zsírleszívás utáni post-operativ kezelésekre, és más kötőszöveti jellegű problémák megoldására. A zsírleszívás során a felesleges mennyiségű zsírt távolítják mechanikus úton. Az eljárás nem képes biztosítani az egyenletesen feszes, sima bőrt, hisz a kollagén és az elasztin sejteket nem érinti a beavatkozás!

Az első képen a hölgy zsírleszívás utáni állapotát rögzítették, majd a Shaper/VelaSmooth kezeléssor utáni eredményt. A kezelést és a fotókat Dr.Gel Giglio készítette (Syneron, oktató anyag). Mindezek mellett a Shaper/ VelaSmooth készülék magában rejti azt a lehetőséget is, hogy néhány évvel kitolja a zsírleszívás szükségességét.
Az alakformálás legújabb lehetősége: Body Shaping program/ VelaSmooth és a meridián kezelés ötvözése 3.kép
A súlyfelesleg már egy összetettebb probléma szervezetünkben, ami a belső egyensúlyunk eltérésének a következménye. A helyi lerakódások jelzik a fehérje és zsíranyagcsere metabolizmusának felborulását és a különböző testfelületen futó zónák nem megfelelő energiaellátását, ezért nehezen indul el a fogyás, és ritkán is lesz tartós.

Holland kutató orvosok létrehoztak egy diagnosztizáló programot, ami számítógépes rendszeren keresztül felméri a szervezet állapotát. A kéz és a láb kivezető akupunktúrás pontjain keresztül felvesz egy impulzust a szervezetből és a számítógépen diagramm formájában láthatóvá teszi a jelenlegi kondíciókat. Ebből a felmérést végző szakember látja, hogy honnan indul az eltérés. Érdekes, hogy leggyakrabban mentális és lelki okok játszanak szerepet az elhízás kialakulásában.
Az alakformálás legújabb lehetősége: Body Shaping program/ VelaSmooth és a meridián kezelés ötvözése 4.kép
A Wellmed szakembereinek célja, hogy természetes módon indítsák el a súlyvesztés folyamatát és a szervezetet visszaállítsa eredeti egyensúlyára.

A több ezer éves múltra visszatekintő keleti orvostudomány bevonásával, a meridián kezelésekkel befolyásolni lehet a szervezet működését. Bioaroma olajok használatával és a kezelési metódussal beindítanak egy folyamatot a szervezetben, és ezután lehet külsőleg is küzdeni a zsírpárnák ellen. A programban természetesen a mozgás is szerepel, a felmérések eredményétől függően a személyi edzők individuálisan készítik el a mozgásprogramot..
A koncepcióban résztvevők természetesen nem várhatják az azonnali fogyást, a szervezetnek egy új állapothoz kell alkalmazkodni. A drasztikus beavatkozás nélküli „álomfogyásra” időt kell szánni. Az első hónapban már megindul a fogyás, és a súlyfelesleg mértékétől függően, 1-6 hónapig tart ez a folyamat. Ez idő alatt a páciens folyamatos kontroll alatt áll a kezelő szakemberek és a személyi trénerek által. Az aktív, kétoldalú kommunikáció elengedhetetlen. Az eredményhez nem csak a kilóktól való megszabadulás tartozik hozzá, hanem a belsőleg ható meridián kezeléseknek köszönhetően a szervezet biokémiai, és bioenergetikai folyamatai is realizálódnak ami kihat az egész test folyamatára, és az egyensúlyi eltérések /pl, allergiás folyamatok, különböző betegségek kialakulása, a haj, bőr kóros elváltozása, stb. / egy öngyógyuló folyamat következtében visszaállnak az egészséges állapotra.

A Body Shaping program garantált eredményt képes felmutatni mind a kilók tekintetében, mind az egyenletes, feszes bőrfelület kialakításában, elkerülve a szervezet túlzott megterhelését vagy veszélyeztetését© 2010 szepsegbroker.hu | Az alakformálás legújabb lehetősége: Body Shaping program/ VelaSmooth és a meridián kezelés ötvözése
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink