HÍREK

Sári Évi számára a VIVACE Revital Plusz kezelés vált be

Ötféle bőrfiatalító technika egy kezelés során- VIVACE Revital Plusz

2015. március 25. 13:21
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center,

A Vivace Revital Plusz kombináció alapja a legújabb csúcstechnológiás arc- és bőrfiatalító eljárások: Vivace (3 eljárás ötvözete) + Drakula terápia + peptidgélmaszk.


Sári Évi számára a VIVACE Revital Plusz kezelés vált be 1.kép

Miért éppen a VIVACE Revital Plusz vált be a Sári Évinek?Sári Évi bőrregenerálás, arcfiatalítás céljából felkereste a Fehérhajó Revital Centert, ahol a Dr. Poroszkai Mária bőrgyógyász, esztétikai szakorvos a VIVACE Revital Plusz kombinált bőrfiatalító eljárást javasolta.
- A fiatal, problémás bőr kezelésél az a célunk, hogy a bőr megőrizze fiatalos üdeségét, gátolja az idő múlásával járó, nemkívánatos folyamatokat és gyógyítsa a stresszes bőr problémáit, - vázolta fel Poroszkai doktornő ajánlásának szakmai hátterét.

A Revital Plusz kombináció alapja a legújabb csúcstechnológiás arc- és bőrfiatalító eljárás, a VIVACE (3 féle fiatalító technikai megoldást tartalmaz), melyet kiegészítenek egy jól bevált tűszúrások nélküli Drakula-terápiával és egy hatásfokozó peptidgélmaszk kezeléssel.

Megkérdeztük Sári Évit, hogy az oly sokféle arcfiatalító megoldás közül mégis miét ezt választotta?

- Mivel három színházban is játszom, nem engedhetem meg magamnak, hogy napokig látszódjon a beavatkozás nyoma, és nem bírom a fájdalmat–
mondta Sári Évi.
 VIVACE működési elve
VIVACE működési elve

Milyen arc- és bőrfiatalító eredmény várható VIVACE Revital Plusz kezelésektől?A VIVACE Revital Plusz kezelés hatására a bőr feszesebb, tömörebb lesz, az arc kontúrja látványosan javul, a tág pórusok nagysága csökken, és az aknés hegek is jelentősen halványodnak. A VIVACE rádiófrekvenciás impulzusai a bőr középső rétegében mikroszkopikus méretű csatornákon keresztül stimulálják az új kollagén- és elasztikus rostok termelődését. A mikrotűszúrások minimális felszíni sérülései szinte teljesen fájdalommentesek, de képesek beindítani a normál sebgyógyulási folyamatokat, melynek köszönhetően a bőr felszíne simább, egyenletesebb színű, a kötőszöveti rétege az új kollagén- és elasztin-hálózat miatt pedig sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.

A rádiófrekvenciás energia javítja az aknés területeket azáltal, hogy szabályozza a faggyútermelődést és csökkenti a pórusok méretét. A kezelést kék LED-fénnyel kiegészítve a pattanások kialakulásában jelentős szerepet játszó propionbaktériumokat tudjuk hatástalanítani. A Revital látta, hogy egy idő után már tenni kell azért, hogy megőrizze a bőre fiatalságát.

A kezelés után Sári Évi megelégedve nyugtázta– Tényleg nincs jelentős pirosság, duzzanat a bőrömön, viszont már látszik, hogy egészségesebb, hidratáltabb, üdébb az arcom.


 VIVACE Revital Plusz kezelés menete, páciens: Sári Évi
VIVACE Revital Plusz kezelés menete, páciens: Sári Évi

VIVACE Revital Plusz kezelés menete:
1. Előkészület: 20-30 perces felszíni érzéstelenítés
2. VIVACE kezelés
3. A VIVACE kezelés közepén történik a vérvétel
4. A saját vérplazmát speciális hatóanyaggal kezelik, amely hatására a vérplazma trombocitákban (növekedési faktorokban, stb.) gazdaggá válik
5. Tűszúrás nélkül felhelyezik a vérplazmát, amely könnyedén bejut a bőr mélyebb rétegeibe az RF energiával megnyitott csatornákon keresztül.
6. Ezt követően a bőr nyugtatására hűtést és táplálómaszkot alkalmaznak.
Az ideális és tartós eredmény eléréséhez a kezelést 3-4x javasolt megismételni négyhetes időközönként.


Mit érezhet a páciens a VIVACE Revital Plusz kezelés alatt?VIVACE eljárás eredményessége
VIVACE eljárás eredményessége
A kezelési fájdalom a rádiófrekvenciás energia behatolási mélységétől függően a fájdalmatlantól az enyhe, pillanatok alatt szűnő apró csipkedő fájdalomig terjedhet. Az esetleges bőrmelegség érzetet jégtasakos borogatással egyhíthető.
A Drakula terápia tűmentes változata semmilyen kellemetlenséggel nem jár, kivéve az egyetlen tűszúrást, amely kikerülhetetlen a vérvétel során.
A kezelés végén a gélmaszk alatt 20 perc alatt tökéletesen ellazulhat a páciens és a bőre is.
A páciens a komplex kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez. Otthoni ápolásként a megszokottnál gyakoribb hidratáló krém alkalmazást javaslunk néhány napig.

Mikor jelentkezik a VIVACE Revital Plusz kezelés hatása?Látványos hatása már az első kezelés után jelentkezik, de a hosszan tartó hatás érdekében a kezelés háromszor történő ismétlését javasoljuk.

Mely esetekben hozhat látványos eredményt a VIVACE Revital Plusz komplex bőrfiatalító megoldás?• Arclifting
• Bőrfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen
• Bőrfeszesítés arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen
• Tág pórusok
• Akne
• Aknés hegek
• Striák kezelése
• Műtéti hegek halványítása

VIVACE Revital Plusz ÁRAI:- teljes arc: 130.000,-Ft / alkalom
- nyak + dekoltázs: 130.000,-Ft / alkalom
- arc + nyak + dekoltázs: 190.000,-Ft / alkalom

AKCIÓS ÁR ITT teljes arckezelés esetén letöltött szépségkuponnal!

© 2010 szepsegbroker.hu | Sári Évi számára a VIVACE Revital Plusz kezelés vált be
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink