HÍREK

Egyedülálló frakcionált mikrotűs RF kezelés hazánkban: VIVACE

3 eljárás 1 készülékben: egymást erősítő hatás, szélesebb esztétikai paletta

2014. október 08. 07:00
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center,

A VIVACE mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere, mely ötvözi a frakcionált lézer, az IPL és a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit.


Egyedülálló frakcionált mikrotűs RF kezelés hazánkban: VIVACE 1.kép

VIVACE - a frakcionált mikrotűs RF készülék, amely mindenre képesEgyszerre kezeli a bőr felső- és középső rétegét olyan módon, hogy a bőrfelszínen minimális sérülést ejtve a hatás a kötőszöveti rétegben teljesedik ki. A kezelőfej egyszerre 36, bipoláris elektródaként működő mikrotűt juttat a bőrbe egyenletes, 0,1 mm-es közökkel, szabályozott mélységben, mely kontrollált rádiófrekvencia-leadást biztosít. A tűk helyzete révén a köztük lévő térben maximális elektromos hőhatás alakul ki. Azon speciális tűkkel, melynek hegyén nincsen szigetelés, a mélyebb rétegek célzott kezelése is hatékonyan valósítható meg.
VIVACE működési elve, 3 esztétikai kezelés 1 alkalommal
VIVACE működési elve, 3 esztétikai kezelés 1 alkalommal

A VIVACE három módszer hatását ötvözi egy kezelésben1. Kollagén indukciós terápia
A bőr középső rétegében mikroszkopikus méretű csatornákon keresztül leadott rádiófrekvenciás impulzusok stimulálják az új kollagén és elasztikus rostok termelődését.

2. Sebgyógyulási folyamat
A tűszúrások minimális felszíni sérülései sebgyógyulási folyamatot indítanak be, ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz. A rádiófrekvenciás energia szabályozza továbbá a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.

3. LED fényterápia
A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát. A kék LED fény pedig a P. acnes baktériumokra hatva javítja az aknés bőr állapotát.


Iszak Eszter arcát is a VIVACE kezeléssel vitalizálják, regenerálják a Fehérhajó Revital Centerben
Vivace mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás arckezelés from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.


Egyedülálló frakcionált mikrotűs RF kezelés hazánkban: VIVACE 3.kép

VIVACE eredményessége- A kezelés eredményeként a bőrfelszín egyenletesebbé válik, csökken a ráncok mélysége, a bőr visszanyeri tömörségét, feszességét.
- Kiválóan alkalmazható az arc kontúrvesztése esetén, ahol a látványosabb eredmény érdekében a vékonyszálas kontúrterápiával (bioszállal) is kombinálhatjuk. Finom volumennövelő hatása révén az arc üdén teltté válik.
- Kifejezetten jótékony hatású a problémás bőrre. A pórusok mérete csökken, a korábbi elváltozások hegei mérséklődnek, a faggyútermelés csökken.

A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés hatékony és biztonságosan alkalmazható megoldás bőrszíntől függetlenül, az év egészében, akár a nyári hónapokban is.

Mit érezhet a páciens a VIVACE kezelés alatt?A kezelési fájdalom minimális, és a páciens kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez, esetleg az érzékenyebb területeken néhány napos, utókezelést nem igénylő regenerációs idővel kell számolnunk.

Mikor jelentkezik a VIVACE kezelés hatása?Látványos hatása már az első kezelés után jelentkezik, de a hosszan tartó hatás érdekében a kezelés háromszor történő ismétlését javasoljuk.

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK• Arc lifting
• Bőrfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen
• Bőrfeszesítés arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen
• Tág pórusok
• Akne
• Aknés hegek
• Striák kezelése
• Műtéti hegek halványítása


Idős hölgy VIVACE kezelés előtt és a 3. kezelés után
Idős hölgy VIVACE kezelés előtt és a 3. kezelés után
KONTRAINDIKÁCIÓK

• terhesség
• aktív fertőzés
• gyulladás
• egyes belgyógyászati kórképek


Próbálja ki hazánk legújabb orvos-esztétikai készülékét a FEHÉRHAJÓ REVITAL CENTERBEN most ENGEDMÉNYES ÁRON!INGYENES konzultáció + 3 alkalmas bérlet % engedménnyel!

Alapárakat lásd alább!
A VIVACE kezelés alapára függ a kezelendő terület nagyságától és a szükséges kezelési alkalmak számától. Egyedi, ingyenes árajánlatot kap, ha letölti a kupont!

VIVACE ÁRAK/ 1 alkalom/ Fehérhajó Revital Center:Teljes arc: 100.000 Ft
Nyak + dekoltázs: 100.000 Ft
Arc + nyak + dekoltázs: 160.000 Ft
Dekoltázs: 80.000 Ft
Nyak: 50.000 Ft
Szemkörnyék: 50.000 Ft
Szájkörnyék: 50.000 Ft

A látványos és tartós eredmény érdekében 3 alkalmas VIVACE kezelést javaslunk.

A VIVACE 3 alkalmas kezelési csomagokat 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg, plusz nézze meg az aktuális Szépségbrókeres kupon engedményét!

AKTUÁLIS engedményt lásd ITT!
© 2010 szepsegbroker.hu | Egyedülálló frakcionált mikrotűs RF kezelés hazánkban: VIVACE
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink