SZAKCIKKEK

Álomruhához Álomalak az Andrássy úton

Orvosilag Önre szabjuk a Hattyú SHAPE Orvosi Alakformáló Központban

2016. november 08. 22:22
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Egy tökéletes ruhát nem szabunk át, az alakot formáljuk hozzá! – hangzik el az intő mondás egy luxus mennyasszonyi ruhaboltjában.
Ez elgondolkoztató nem csak a menyasszonyok számára, hanem azok számára is, akik „az egész életüket az első osztályon szeretnék végigutazni”.
Végigsétálva a Fashion Street és az Andrássy úton ízelítőt kaphatunk a legújabb divattrendekből. És még akkor is felébred bennünk a vágy az álomalakra, ha tisztában vagyunk genetikai adottságainkkal, vagy épp ártatlan áldozataivá váltunk az utóbbi néhány hét, hónap gasztronómiai csábításának.


Álomruhához Álomalak az Andrássy úton  1.kép

Az álomalak már nem csupán álom, hanem meg is valósítható!Álomalak - orvosilag Önre szabvaAz Andrássy út elején megnyílt Hattyú Shape Orvosi Alakformáló Központban megfejtik az Ön álomalakjának titkát!
A Hattyú Shape Központban tökéletesen egyénre szabottan ötvözik a klasszikus orvoslás tapasztalatait a legújabb orvos-esztétikai, műtétmentes csúcstechnológiákkal.

A garantált alakformáló eredményük titkai:
- több mint 15 év orvos-esztétikai tapasztalattal rendelkező szakorvosi konzultáció és kontroll / Dr. Kriston Renáta
- a 21. század innovatív alakformáló és bőrfeszesítő technológiái
- műtétmentes megoldások biztonságos kombinálása
- túlsúly esetén egyénre szabott fogyókúrás, táplálkozási program beállítása / Tomán diet

A biztonságos és látványos testszobrászat ígérete valóssággá válik!


Álomruhához Álomalak az Andrássy úton  2.kép

Álomalak megvalósítása a Hattyú Shape Orvosi Alakformáló Központban1. Konzultáció : egészséges fogyás és kombinált alakformáló program egyénre szabásaA Hattyú Shape Orvosi Alakformáló Központ az egészség, a biztonságosság és a minőség iránti maximális elkötelezettség jegyében az orvosi, csúcstechnológiás testszobrászati csomagjait életmódbeli és táplálkozási tanácsokkal látják el, illetve túlsúly fennállása esetén egyénre szabott diétás programmal egészíti ki azt.
Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy pácienseikben tudatosítsák: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag, szénhidrát- és zsírszegény táplálkozás, valamint a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé.
Az alakformáló programot orvosi konzultáció előzi meg. Amennyiben felmerül, hogy a lokális zsírtöbblet, illetve az elhízás hátterében rendszerbetegség állhat, vagy annak talaján egészségügyi problémák alakultak ki, konkrét javaslatot kapunk a szükséges kivizsgálás menetére. Majd beállításra kerülnek az ellenőrző mérésekkel támogatott, utókezelést nem igénylő, csúcstechnológiás testszobrászati eljárások.

Álomruhához Álomalak az Andrássy úton  3.kép

2. Csúcstechnológiás testszobrászati megoldásokA Hattyú Shape Orvos-Esztétikai Központban az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos, innovatív alakformáló technológiákkal képzett szakemberek végzik a kezeléseket, amelyek hatékonyságát orvosi felügyelt és ellenőrző mérések kontrollálják. Ezek a következők:

Cryoterápia - Zsírfagyasztás


A CoolTech cryolipolysis a legújabb műtétmentes zsírbontó eljárás, amely kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazása révén valósítja meg egyedülállóan hatékonyan és biztonságos módon a diétával és mozgással nem ledolgozható, lokalizált zsírtöbblet végleges bontását.

Venus Legacy 4D - Bőrfeszesítés és cellulit kezelés

Javítja a szöveti anyagcserét, így a bőrt simává és feszessé teszi a Venus Legacy 4D.
A hasat laposabbá, feszesebbé teszi, a derékvonalat újra definiálja
A combok és a has körfogatát csökkenti
A felkar bőrét feszesíti, körméretét csökkenti
Ránctalanító hatással bír a nyak és a dekoltázs területén
A cellulitos fenék és a combok bőrét simává varázsolja, a cellulitot megszünteti
A test visszanyeri a természetesen fiatalos, csinos körvonalát

UltraTone – Kényeztető bőrfeszesítés

Bio-elektrostimulációval működő Ultratone aktivizálja a bőrfelszín alatti vékony izomrostokat anélkül, hogy a kezelt személy a legkisebb erőfeszítést tenné, vagy kellemetlennek érezné azt. A biostimuláció hatására javul a szöveti anyagcsere, oxigenizáció, és fokozódik a kollagén képződés, így a kezelt bőrfelszín kisimul, feszesedik a testen bárhol és az arcon is.

Álomruhához Álomalak az Andrássy úton  4.kép

3. Míg alakja formálódik, arca szépségéről sem feledkezünk elHydraFacial – a „Pre-Red Carpet” kezelés

A HydraFacial innovatív arcfiatalító és bőregészséget biztosító eljárás joggal válhatott Hollywood kedvelt „Pre-Red-Carpet” kezelésévé, hisz látványos, gyors pórus-, és arctisztítása mellett azonnali bőrfiatalító, ránctalanító hatással bír.
A HydraFacial egy komplex hydrodermabráziós eljárás, amely magában egyesíti az arc- és pórus-tisztítást, a kíméletes kémiai savas hámlasztást, a gyulladáscsökkentést, a mélyhidratálást, a bőr antioxidánsokkal való védelmét és a vákuummal végzett nyirokmasszázst is. A HydraFacial igazi luxus élményt nyújt a kozmetikákban megszokott gőzöléses és a fájdalmas pórustisztítási technikáival szemben.
A HydraFacial eljárás javítja a bőr tónusát, kisimítja a finom vonalakat, ráncokat, hatékonyan húzza össze a pórusokat, valamint hatékonyan halványítja a bőrfelszíni egyenetlen pigmentációkat, foltokat. Az új orvos-technológia alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy öregedő bőrt, illetve a zsírosabb, problémás, gyulladt bőrfelszínt is.
A reflektorfényben élő emberek nélkülözhetetlen, rendszeres kezelési módszere a HydraFacial, amely biztosítja a tökéletesen egészséges és fiatalos bőrfelszínt.

Venus Legacy™ - a fiatalos arcvonások és a csinos nyak titka

A Venus Legacy™ kezelés egy igazán kellemes, relaxáló arcfeszesítő eljárás, akár a lávaköves arcmasszázs. A non-invazív (szike-mentes) és gyakorlatilag fájdalommentes arcfiatalító megoldás a Venus Concept legújabb orvos-esztétikai technológiája, amelyben a különböző energiák összegződve a célzott szöveti mélységben aktiválják a sejtek biokémiai aktivitását, ami beindítja az új kollagénrostok képződését, valamint feloldják a lerakódott zsírréteget. A Venus Legacy 4D kezelés hatására a bőr feszesedik, a toka csinosodik és a nyakbőr redői megszűnnek és a páciens arca, nyaka visszanyeri az eredeti, fiatalos vonásait.

A HydraFacial és a Venus Legacy orvosi arcfiatalító eljárások férfiak és hölgyek részére egyaránt ajánlott. Az egyénre szabható kezelések lehetővé teszik, hogy minden életkorban alkalmazzuk ezeket az eljárást, akár ha fiatalabb, problémás bőrről van szó, akár ha idősebb, tónustalanabb bőr feszesítése, ránctalanítása a cél.

Lépjen a „vörös szőnyegre” kifogásolhatatlan alakkal és arcbőrrel!

A tökéletes alak és az egészséges, ránctalan arcbőr már nem csak álom!


Ahol az álmok valóra válnak:

Hattyú Shape Orvosi Alakformáló Központ


1061 Budapest, Andrássy út. 1.

Jelentkezzen be személyre szabott orvosi tanácsadásomra!
A SzépségBróker olvasói számára INGYENES a konzultáció december 15-ig letöltött kuponnal!
Dr. Kriston Renáta

+36 70 886 0 887, +36 70 886 0 138; +36 70 886 0 884Álomruhához Álomalak az Andrássy úton  5.kép

Szeretettel várom!


Dr. Kriston Renáta

© 2010 szepsegbroker.hu | Álomruhához Álomalak az Andrássy úton
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink