SZAKCIKKEK

Ungár Anikó tökéletes alakjának titka

A tökéletes alak titka talán a varázslat, a genetika vagy valami más?

2015. november 30. 22:41
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center
Ungár Anikó tökéletes külsővel büszkélkedhet 60 év felett. Talán ez is csak egy varázslat?


Ungar Anikó a Fehérhajó Revital Center alakformáló eljárásával ismerkedik meg
Ungar Anikó a Fehérhajó Revital Center alakformáló eljárásával ismerkedik meg

A tökéletes alak varázslat vagy csak genetika?Bármennyire is próbáljuk Ungár Anikó tökéletes alakját a csoda kategóriájába helyezni, egyáltalán nem az.
Míg a tudósok bebizonyították, hogy génjeink csupán 30%-ban felelősek az öregedés gyorsaságáért és a súlygyarapodásért, addig Ungár Anikó megvalósította azt 70%-ot, aminek köszönheti ezt az irigylésre méltó külsőt.Ungár Anikó elárulta titkátÉvtizedek óta egészségtudatosan él, rendszeresen, hetente min. 3x sportol és táplálkozását a mértékletesség jellemzi.
- Az édesanyám azt tanította, hogy akkor kell felállni az asztaltól, amikor még tudnék enni – emlékezett vissza Anikó, aki azt is elárulta, hogy ez nem mindig egyszerű. – Az étkezési metódusokból azokat alkalmazom, amiket magaménak érzek. Többször eszem keveset, és amit lehet, nyersen.

A korral a bőr elveszíti a feszességét, még akkor is, ha valaki ügyel az egészségére. Anikó is ezért döntött a

VelaShape

eljárás mellett.

Ungar Anikó Dr. Poroszkai Mária doktornővel konzultál az alakformáló kezelés előtt a Fehérhajó Revital Centerben
Ungar Anikó Dr. Poroszkai Mária doktornővel konzultál az alakformáló kezelés előtt a Fehérhajó Revital Centerben
– A maximumra törekszem mindenben, csak magamnak akarok megfelelni; ez a megjelenésemmel sincs másképp. Kritikus vagyok magammal szemben, szóval, nem valaki más miatt vállaltam a kezelést. Masszázshoz hasonlított, amit én amúgy is nagyon szeretek! Nemcsak a testemnek tesz jót egy ilyen kúra (VelaShape), hanem a lelkemnek is. Relaxáltam, sőt, el is aludtam a VelaShape kezelés közben, úgy kikapcsoltam – folytatta Anikó, aki elárulta a VelaShape alakformáló kezelés eredményét: a derekán, a hasán, a fenekén, a combjain és a karján lett feszesebb a bőre. –Most ezt a VelaShape kúrát végigcsinálom, utána pedig kikérem dr. Poroszkai Mária véleményét, hogy igényel-e az alakom, bőröm egyéb beavatkozást.

A szép hatás megőrzése érdekében a későbbiekben is visszajárok egy-egy fenntartó Velashape kezelésre, de természetesen az edzések sem maradhatnak el!

Az Egészségkalauz riportját Ungar Anikó tökéletes alakjának titkairól itt is megnézheted!VelaShape kezelés from e-Communication on Vimeo.Aktuális ENGEDMÉNYES VelaShape ajánlat a Fehérhajó Revital Centerben:30% ENGEDMÉNY a 6 alkalmas bérletekből 2016. JANUÁR 31-ig letöltött kuponnal: NAGY TERÜLET Velashape 6 alkalmas bérlet: 175.000 Ft helyett 122.500 Ft KIS TERÜLET Velashape 6 alkalmas bérlet: 125.00 Ft helyett 87.500 Ft
Töltsd le a kupont, klikkelj a bordó sorokra!
© 2010 szepsegbroker.hu | Ungár Anikó tökéletes alakjának titka
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink