HÍREK

Anti-Aging Arc-és Bőrfiatalító Program a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán

Komplex anti-aging arcfiatalító program személyre szabottan

2017. december 16. 20:42
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta,

Bőrünk helyzetéből adódóan itt szembesülünk először az öregedés jeleivel. A kor előrehaladtával arcunkon, nyakunkon, dekoltázsunkon, kezünkön a fő problémát általában a felszínesebb, mélyebb ráncok megjelenése, a pigmentfoltok, a bőr általános minőség romlása szokta jelenteni. A bőrünk vékonyabbá válik és veszít nedvességtartalmából, a haj vékonyabbá válik és megritkul.


Anti-Aging Arc-és Bőrfiatalító Program a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 1.kép

Anti-Aging Arcfiatalítás
és Bőrmegújítás lépésről- lépésre



Az anti-aging medicina a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre helyezi, mind az egészség, mind a bőröregedés esetében. A bőr védelme szempontjából az UV sugárzással szembeni védelmet jelölhetjük meg kulcskérdésnek. A prevenció szempontjából kiemelkedő fontosságú a bőrtípusnak megfelelő ápolás, a helyes életmód, a megfelelő táplálkozás és lehetőség szerint a stressz mellőzése.





A szervezet sejtszintű megújulását biztosító anti-aging injekciós kúra és életmód mellett elindíthatjuk a bőr kezelését is: nincs egyetlen csodakezelés, amely minden, évek hosszú során kialakult problémát megold.



Anti-Aging Arc-és Bőrfiatalító Program a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 2.kép

Az ÚJ arcfiatalító TREND szakít a ránctalanság mítoszával


Iinkább a fiatalos, a kor adta kereteken belül elérhető legjobb kondícióval rendelkező megjelenést részesíti előnyben. Általában az egyénre szabott, kombinált terápiák tudják meghozni a legideálisabb eredményt Elsősorban azok az arc- és bőrfiatalító kezelések népszerűek napjainkban, amelyek a szervezet természetes biológiai folyamatait aktiválják különböző irányított sérülésekkel beindított sebgyógyulási folyamat révén.



Anti-Aging Arc-és Bőrfiatalító Program a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 3.kép

Arcfiatalító és
Bőrmegújító kezelések kombinálása



A bőr regenerálásában, minőségjavításában, kollagén-termelésének fokozásában mikrofókuszált ultrahangos (HIFU) kezelésen túl a lézerekkel végzett megújítás: frakcionális CO2 és hosszan pulzáló Nd-YAG lézerekkel végzett kezeléseink biztonságosan és hatékonyan valósítják meg a kitűzött arcfiatalító célt.

Akár az említett kezelésekkel kombinálva, akár monoterápiában alkalmazva a biostimuláció terén különleges szerepet tölt be az orvoslás más területein már hosszú történelemre visszatekintő sajátvér kezelés (Drakula vagy PRP terápia), melynek egy különleges felhasználási lehetőségét adja a biofiller, amikor saját vérből tudunk térfogatpótlásra alkalmas töltőanyagot előállítani.

Amennyiben a minőségében megújított bőrnél még szeretnénk a regenerációt fokozni, illetve a bőrlazaságot sebészi beavatkozás nélkül szeretnénk ezzel egyidőben korrigálni alkalmazhatjuk a világ vezető esztétikai klinikáin is fénykorát élő vékonyszálas kontúrterápia (Thread Lifting, FTC, Cog-szálak, Shilhoutte-soft szálak) módszerét. Itt a szálak hosszának, vastagságának, illetve funkciójának sokszínűsége, valamint a bevezetési technikák variálása teremti meg az egyedi, személyre szabott arcfiataítás lehetőségét.

Statikus ráncok kezelésében és a térfogatpótlásban a hagyományosan alkalmazott töltőanyagokon (hyaluronsav) túl lehetőségünk van biostimulációt is megvalósító saját, vagy laboratóriumi körülmények között előállított, speciális, kollagén-termelést fokozó anyagok alkalmazására.

Dinamikus ráncok eltüntetésénél a hagyományos A típusú botulinum toxin terápiát alkalmazzuk nagy sikerrel.

Ne feledjük azt, hogy a bőrünk csak akkor marad szép és fiatalosan üde, ha egészséges és működése is optimális és szervezet szintjén is sikerül ezt az egyensúlyt megvalósítanunk. Az elért jó eredmény megőrzéséhez pedig megfelelő bőrápolásra és a szervezet belső egyensúlyának fenntartására van szükség.


Komplex Arcfiatalítás BEVEZETŐ AKCIÓS ÁRON itt 2018 január 31-ig!


Anti-Aging Arc-és Bőrfiatalító Program a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán 4.kép

Bio-azonos
hormon-kozmetikumok
a fiatalos külső záloga



A speciális anti-aging kozmetikumok kétféle módon aktiválják a bőrsejtek funkcióit: az innovatív hatóanyagok védik, aktiválják és fiatalítják a bőrt, míg a bio-azonos hormonok kiegyenlítik a hormonális egyensúlyt.

A fiatalos, egészséges és jól működő bőr érdekében számos hatóanyagot tartalmaznak a kozmetikumok: vitaminokat, antioxidánsokat, növényi hatóanyagokat, növényi eredetű hormonokat, polyphenolt és zsírsavakat, melyek antioxidans hatásúak, védik a sejteket a káros környezeti hatásoktól és erősítik a bőr immunrendszerét.
Ezenkívül biomemetikus peptidek játszanak kulcsszerepet a bőrmegújításban és a bőrazonos kollagénképzés aktiválásában. Ezek a peptidek szerepet játszhatnak a homlok, a szemkörnyék és a száj körüli mimikai ráncok mérséklésében is.

A növényi eredetű, természetazonos hormonok azonos biokémiai szerkezettel rendelkeznek, mint a testazonos hormonok így hasonlóképpen fejtik ki a hatásukat a szervezetben. Ezért különösen jól tolerálhatók. A bio-azonos hormonokat növényi hormonokból nyerik, a legfontosabb forrás a yamgyökér, amely diosgenint tartalmaz.

Hormonok bőrhatásai



A hormonális egyensúly zavarai felgyorsítják a bőr öregedését. A hormontartalmú kozmetikumok pont azt adják vissza a bőrnek, ami hiányzik. A hormonok a bőr biológiai korát határozzák meg. Számos fiziológiai folyamatot szabályoznak a bőrsejtekben, így a vérellátást, a kollagénképzést, a hidratáltságot és a sejtmegújulást is.

Már 25 éves korunktól csökken az endokrin mirigyek hormontermelése. Az ösztrogén vérátáramlást fokozó hatása mérséklődik, a csökkenő progeszteronszint hatással van a kollagénképzésre. A 30-as évek közepétől egyre szárazabbá válik a bőrünk , csökken a vérellátás és a bőrünk veszít rugalmasságából és feszességéből. Egyértelműen elindul a bőr korai öregedése. A hölgyeknél a menopauza alatt tovább csökkenő hormonszintek felgyorsítják a test és a bőr öregedési folyamatát.

Nézzük meg a legfontosabb hatóanyagokat, melyek személyre szabott terápiában akár helyileg, akár belsőleg alkalmazva támogatják az egészség és szépség hosszú távú megőrzését.

- Ösztrogén: a szépség hormonja A tipikus női alakért felelős hormon, amely a progeszteronnal együtt szabályozza a női ciklust.. Fokozza a sejtosztódást , a hám és a kötőszövet vastagabbá válik, látható módon megerősödik, javul a bőr hidratáltsága és a ráncok mélysége mérséklődik.

- Tesztoszteron:
az erő hormonja. Szerepe van a csontok és az izomzat felépítésében, a teljesítményben és a libidó szabályozásában.

- Progeszteron: számos szövet felépítését támogatja, mivel visszaszorítja a matrix-metalloproteinase működését. Erősíti a kötőszövetet.

-Androstanolon: új elasztikus rostok képzésével megerősíti a kötőszövetet.

- DHEA: Energetizál, véd a stresszel szemben javítja az alvást, az emlékezőképességet és erősíti az immunrendszert.

- Növekedési hormon: erősíti a csontokat és az izomzatot. Energetizál, aktiválja az immunrendszert és fokozza a zsírleépítést.

- Melatonin: szabályozza az alvás-ébrenlét ritmusát., erősíti az immunrendszert. Csökkenti a környezeti tényezők bőrre gyakorolt toxikus hatását, védi a bőrt az UV sugárzással szemben, erősíti az immunrendszert és hat a bőröregedés ellen.

Anti-aging kozmetikumok egyéb antioxidáns hatású összetevői



- Koffein: aktiválja a bőrsejtek anyagcsere-folyamatait, szabályozza a sejtosztódást és erősíti a regeneráló hatást.

- Vitamin-E: erőteljes antioxidáns hatása révén védi a bőr a külső, káros környezeti hatásokkal szemben.

- Vitamin C fokozza a kollagén termelését és erősíti a kötőszövetet.

- Zsírsavak: a bőröregedés ellen küzdő antioxidans, aktívan védi és regenerálja a sejteket

- Coenzym Q10: antioxidans hatású és jelentősen mérsékli a ráncok mélységét

- Zöldtea: a matrix-metalloproteinase hatását mérsékli és jelentős gyulladás-ellenes hatása van.

A hormon tartalmú kozmetikumok segítségével célzottan pótolhatjuk a bőrben a hiányzó hormonokat, méghozzá nem szintetikus anyagokkal, hanem természet-azonos hormonokkal. A készítmények rendszeres használatával erőteljes regeneráló hatást érhetünk el, javul a bőr hidratáltsága és a ráncok mérséklődnek.



Bioazonos, biomimetikus peptid kozmetikumok BEVEZETŐ AKCIÓS ÁRON itt 2018 január 31-ig!


Dr. Kriston Renáta; esztétikai bőrgyógyász, anti-aging specialista
Dr. Kriston Renáta; esztétikai bőrgyógyász, anti-aging specialista

Komplex Anti-Aging Program
a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán



Személyre szabása:
1. A páciens egészségügyi állapotának, esztétikai előtörténetének és igényeinek felmérése. Egy kérdőív kitöltésének segítségével jó képet kapunk páciensünk testi és lelki állapotáról, valamint laborvizsgálat segítségével felderíthetjük az általános panaszok hátterében álló hiányállapotokat.
2. Ezt követően egyénre szabottan összeállítjuk a külső és belső regenerálás, sejtmegújítás terápiás lépéseit. Mindig holisztikusan az egész embert szemléljük, értelmezzük a tünetek összességét és alkalmazzuk a klasszikus medicina és az alternatív gyógyászat eredményeit, legtöbbször kombinálva, hogy a legjobb hatást érhessük el a pácienseknél akár az egészség megőrzéséről, akár a helyreállításáról van szó.
3. A páciensek feladata: kooperáció, aktív részvétel és a türelem. Ne egyik pillanatról a másikra várjuk a csodát, hanem legyünk türelmesek és következetesek: fokozatosan alakítsuk át életmódunkat, gondolkodásmódunkat, táplálkozásunkat az egészségünk megóvása érdekében- legyen ez egy életprogram Ezen az úton a kíméletesség, a hatékonyság, a biztonság és a természetesség nagyon fontos irányelvek.

Várom szeretettel az egyénre szabható Anti-Aging terápiás megoldásaimra!

Dr. Kriston Renáta
Bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász, anti-aging specialista
Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika




© 2010 szepsegbroker.hu | Anti-Aging Arc-és Bőrfiatalító Program a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink