HÍREK

Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással

Garantált az egészséges, tartós fogyás és a feszes, cellulit-mentes bőr

2017. március 14. 09:15
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center,

Garantált az egészséges, tartós fogyás éhezés nélkül + a feszes, cellulit-mentes bőr!


 Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással 1.kép

Wellmed Body and Medical Diet Program


Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással



Tökéletes alak, cellulit-mentes, feszes bőr egészséges testben!



Szeretnéd jól érezni magadat a bőrödben?

Le kellene dobnod néhány vagy jó néhány kilót? De jó lenne, ha csak a zsírfeleslegedből fogynál, az izomtömeged meg változatlan maradhatna, miközben a bőröd feszesedne, alakod karcsúsodna, cellulitod eltűnne? Szívesebben folytatnál olyan diétát, amelyben nem kell éhezned és közben attól rettegni, hogy a vércukorszinted hirtelen lezuhan, ami veszélyes lehet vezetés közben, a munka- és koncentráló képességedet lerontaná?
Esetleg inzulinrezisztenciád, glutén és vagy laktóz érzékenységed is van?

Tehát szeretnél egészségesen, látványosan, de tartósan fogyni?

Akkor számodra állítottuk össze a Wellmed orvosi fogyókúrás és alakformálós programját, a Wellmed Body & Medical Diet Programot!

 Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással 2.kép

Egészséges fogyás éhezés nélkül!



Nyugodtan elfelejtheted a koplalást, a káposztalevelest és társait, amelynek egyoldalú, hiányos táplálékozása miatt legyengültél, csökkent a stressz tűrő képességed, a munka- és sportteljesítményed. Majd a kiéheztetett szervezeted a kúra után villámgyorsasággal újraépítette a zsírraktárakat, amiből a petyhüdt bőröd alá is bőven jutott.

Ezt a jo-jo effektust sikeresen elkerülheted a Wellmed Beauty & Medical Spa személyre szabott orvosi fogyókúrás és alakformáló programjával.

Miből áll a Wellmed Body & Medical Diet Programja?



1.Állapotfelmérés



Az első konzultáció során az orvos-tanácsadó felméri táplálkozási szokásaidat, korábbi fogyókúráidat és életmódodat, hogy kiderítse, melyek vezethettek a megragadt plusz kilókhoz.
A beszélgetés alkalmával megtudhatod, hogy eddig mit csináltál rosszul, hogy ezek után hogyan táplálkozhatsz egészségesebben, miként válhatsz sportosabbá.
A tanácsadód segít kitűzni egy elérhető, egészséges célt, és támogatni fog a célod elérésében részletes táplálkozási és életmód tanácsokkal. A diétás kúra alatt folyamatos biztonsági hátteret nyújt a rendszeres kontrollmérések során, amikor átbeszélhetitek a diétás programod alakulását, és az időközben felmerült kérdéseidre választ kaphatsz.
Az 1. alkalom 1,5 óra, majd minden további találkozás (1-2 hetente) a BIA mérés-kontrollal és tanácsadással egybekötve 30 percet fog igénybe venni.


2. BIA testösszetétel mérés



A szervezet pontos összetételéről a leggyorsabban és legegyszerűbben bio-impedencia, azaz BIA-méréssel szerezhetünk részletes információkat. Ezt az eljárást 1985-ben dolgozták ki, és azóta a világban már több mint 30.000 egyetemi klinikán, kórházban és sportcsapatnál használják a testösszetétel monitorozására.
Erre a célra az INSUMED orvos tanácsadók egy speciális, rendkívül érzékeny és ezért nagyon pontosan dolgozó orvosi műszert, az AKERN 101 nevű műszert használnak.

A BIA-mérés megmutatja, hogy mennyi a szervezet
- zsírtartalma,
- zsírmentes állománya,
- izomállománya,
- sejtközötti állománya,
- a szervezet teljes folyadéktartalma,
- a sejten belüli folyadéktartalma,
- a sejten kívüli folyadéktartalma,
- a szervezet alapanyagcseréje.

 Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással 3.kép

Mit kezdhetek a BIA-adatokkal?



A BIA-mérés eredményéből nem csak az aktuális zsírtömeg derül fény, hanem pontos képet kapunk a vízretenció mértékéről, az aktív sejtállományról, az izomállomány, hidratáltsági szintről, és hogy szervezet egészséges-e.
Bizonyos mennyiségű zsírra a szervezetnek feltétlenül szüksége van, a BIA-mérés megmutatja, hogy ez a zsírmennyiség az egészséges határhoz képest hol van. Ha nem megfelelő az izom–víz-zsír arány, az általában táplálkozási hibára (mennyiségi, minőségi, és/vagy az étkezések számának és időzítésének szabálytalansága), vagy túledzésre vezethető vissza.

Az INSUMED tanácsadód fény derít ezekre az eltérésekre és összeállít egy személyre szabott, napi 3x-i étkezésből álló táplálkozási rendet, melybe a mért és a kitűzött célnak megfelelően napi 2x-i INSUMED tápszert és 1 egyszeri meleg, főétkezést iktat be. Ennek pontos szénhidrát, fehérje és zsírösszetételét a BIA-mérés során adja meg az INSUMED szoftver, melynek segítségével lehetőséged nyílik a kedvenc táplálékaidat is tartalmazó igen színes és ízletes, meleg főétkezést is beiktatni. Tehát nem kell lemondanod az ebéd- és vacsorameghívásokat, nem kell lemondanod a céges munkaebédeket, a családi, vasárnapi ebédeket, hisz ilyenkor a táblázatban megadott szénhidrát-, zsír- és fehérjemennyiséget tartalmazó (ebbe sok esetbe még egy szelet süti és gyümölcs is belefér;-) ételeket is fogyaszthatsz. Így megmaradhat az étkezések öröme és a társas, családi kapcsolatokban oly fontos együtt evés élménye.

Ha érdekel, hogy testednek pontosan mekkora része zsír, izom és víz, akkor jelentkezz be orvos/ gyógyszerész tanácsadónknál egy BIA-mérésre!


Válassz szakembert!:



1. Dr. Szabó Judit Anna / Anti-Aging és Dermaspecialista szakgyógyszerész
2.
Csörgő Attila / Traditional Chinese MD

AKCIÓS AJÁNLAT ITT!


 Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással 4.kép

Miért épp az INSUMED?



Az INSUMEG Trinkmahlzeit és Bestform turmixok speciális gyógyászati célra szánt tápszerek, amelyek összetétele tökéletesen ellátja a testet a megfelelő és nélkülözhetetlen esszenciális aminosavakkal, komplex fehérjékkel, ásványi és nyomelemmel, vitaminokkal, vagyis minden szükséges tápanyaggal. Így a hiányállapotok, és az izomleépülés is elkerülhetőek segítségükkel. Míg a jelenségek gyakran a fogyókúrák, kampánydiéták velejárói.
A turmixok csekély kalóriatartalmúak és igen alacsony inzulintermelést váltanak ki, ezért tud tökéletesen működni a zsírégetés. Ebben a szakaszban sem szabad megfeledkezni a rendszeres folyadékfogyasztásról: napi 2-3 liter vizet fogyasszunk.

Miért hatékonyabb az INSUMED orvosi diéta, mint más fogyókúrás rendszer?



- számos klinikai vizsgálat bizonyítja a hatékonyságát
- az inzulin ingadozást, a sejtek inzulinrezisztenciáját megszünteti, így az elfogyasztott tápanyag a sejtek alapanyagcseréjére, regenerációjára, felépítésére fordítódik, nem pedig a zsírraktárak feltöltésére
- az inzulinrezisztencia megszűntetésével számos egészségügyi problémától is megszabadulhat a páciens, javulhatnak a betegségeik (pl. ízületi fájdalmak, hypothyreosis, magasvérnyomás, infertilitás,), csökkentheti egyes gyógyszerei mennyiségét (antidiabetikum, vérnyomáscsökkentő, koleszterincsökkentő, pajzsmirigy-pótlás, stb.)
- nem csak az elhízottaknak, túlsúlyosoknak nyújt segítséget, hanem a néhány kiló zsírfölösleggel rendelkezőknek, és a sportolóknak is – fehérje, izomtömeg növelésére (valamint az idős, roborálásra szoruló pácienseknek is)
- nem csupán egy tápszerről van szó, hanem egy táplálkozási-életmódbeli rendszerről, melyet az orvos-tanácsadó folyamatosan támogat, korrigál
- jól alkalmazkodik a dolgozó emberek étkezési szokásaihoz, rugalmasan egyénre szabható a diéta
- céges vagy magánutazások során sem kell abbahagyni a fogyókúrát, a levesporokkal és a bar-okkal (csokis bevonatú alacsony kalóriájú, magas aminosav és fehérje tartalmú) energia szeletek
- nem kell mindent étkezést kiváltani „por” (mű) kajával, délben a kedvenc ételei fogyaszthatja a páciens
- a rendszeres mérés során láthatóvá válik a „bűnözés”, amelyet a szaktanácsadó ki tud javíttatni a pácienssel, nem adja fel a páciens a harcot a kilók ellen
- hosszútávon is jól működtethető diétás rendszer
- nem alakulhat ki a jojo effektus, a gyors visszahízás a kúra után, tartós fogyás érhető el vele
- a helyes táplálkozási szokások rögzülésével a tápszerek után is egészségesebb életmódot folytathat a páciens, ami kulcsa a megfelelő testsúlynak és az egészségnek is

Ha érdekel, hogy testednek pontosan mekkora része zsír, izom és víz, akkor jelentkezz be orvosunknál egy BIA-mérésre!


 Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással 5.kép

Válassz szakembert!:



1. Dr. Szabó Judit Anna / Anti-Aging és Dermaspecialista szakgyógyszerész
2.
Csörgő Attila / Traditional Chinese MD

INSUMED / Medical Diet Program Ára/ Wellmed Beauty and Medical Center:

- az 1. konzultáció a táplálkozási tanácsadással és az 1. + 2. alkalom BIA-mérés / konzultáció időtartama 1,5 óra; DÍJA: 15.000 Ft -
- a 3. és minden további BIA-mérés és konzultáció az orvos/gyógyszerész tanácsadóval; DÍJA: 5.000 Ft


AKCIÓS AJÁNLAT ITT!


3. Wellmed Body – Alakformáló program



A tökéletes alak eléréséhez el kell érni egy bizonyos mértékű fogyást (egyénileg változó), ezek után már rátérhetünk a finomításokra, a megnyúlt bőr feszességének növelésre, a rossz helyre ragadt, megmozdíthatatlannak tűnő zsírsejtek megszüntetésére (pl. köldök körül, alkarok, térd környéke, csípő régiója).
Az INSUMED kúra bizonyos szakaszában Moncz Henriette, a Wellmed vezető kozmetikusa javaslatot tesz az alakformáló, cellulit csökkentő, bőrfeszesítő megoldásokra. Ezeket egy 1-3 féle alakformáló eljárásból összeállított 8-10 alkalmas kezelési kúrákba csomagolja össze, melyeket engedményesen lehet majd igénybe venni az orvosi fogyókúrás, INSUMED-es vendégeknek.

Wellmed Body – alakformáló csomagok ára (függ a kezelendő terület nagyságától, a bőr állapotától, a szükséges kezelések számától):

8 alkalmas csomag ÁRA: 60.000 Ft-tól – 140.000 Ft-ig
10 alkalmas csomag ÁRA: 80.000 Ft-tól – 180.000 Ft-ig

AKCIÓS AJÁNLAT ITT!






© 2010 szepsegbroker.hu | Orvosi Fogyókúrás Program Alakformálással
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink