SZAKCIKKEK

Happy Lift - arcemelés tartós szálakkal

Arcplasztika szike nélkül, tartós szálakkal

2016. december 07. 11:42
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Gábor / Fehérhajó Revital Center, Dr. Szabó Judit Anna
Mire végre megszoktuk a szemkörnyéki és a haragos, homlokráncainak, 40-50 év felett meghökkenve tapasztaljuk, hogy már az arcélünk is eltűnt. Sőt, arcbőrünk az állkapocscsont alá lóg, s mintha tokánk is nőtt volna. A szomorú helyzetben az a legborzasztóbb, hogy ha nem csinálunk vele valamit, akkor ez csak rosszabb lesz. Mielőtt a legrizikósabb plasztikai műtétre, az arcplasztikára szánnánk el magunkat, érdemesebb a legújabb minimál invazív eljárással, a bioszálakkal kivitelezhető Happy Lift-tet kérni az esztétikai orvosunktól.


Happy Lift -  arcemelés tartós szálakkal 1.kép

Happy Lift ™ arcemelés, hogy újra mosolyogva nézz a tükörbeA Happy Lift az a szigorúan orvosi minimál invazív arcfiatalító beavatkozás, mely a természetes arcvonások drasztikus megváltoztatása nélkül látványosan és tartósan megemelni az arc megereszkedett részeit, vagyis a gravitációs ráncokat képes korrigálni.
Mivel az eredmény már a kezelés után azonnal jelentkezik és 2-3 éves hatástartamot ígér, így joggal tekintetjük ezt az arcplasztikát megelőző és elkerülő orvos esztétikai beavatkozásnak.
Happy Lift -  arcemelés tartós szálakkal 2.kép

Happy Lift ™- erősen rögzülő, tartós, de felszívódó szálakA beültetett poly-L-tejsav és kaprolacton anti-allergén szálak nem csak mechanikusan emelik meg a megereszkedett bőrt, hanem a kollagén termelést is stimulálják, élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat. Az arckorrekció egy része az eljárást követően azonnal látható, de a teljes végeredmény kialakulásához hetek szükségesek. A szálak 8-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen, a bizonyítottan tartós hatás pedig akár 3 évig is eltarthat.
Happy Lift 50+ éves hölgynél / Előtte-Utána
Happy Lift 50+ éves hölgynél / Előtte-Utána

A Happy Lift™ szálas arcemelés meneteA Happy Lift™ beavatkozás előtt érzéstelenítik (Lidocain inj) a kezelendő területet, majd apró tüskékkel ellátott hajszálvékony, felszívódó szálakat egy tű segítségével az előre kijelölt bőr alatti kötőszövetbe vezetik. A szálak végének rögzítése és helyreigazítása után a bevezető tűt kihúzzák, a szálak apró tüskéi pedig „esernyő szerűen kinyílnak” és belekapaszkodnak a bőr alatti kötőszövetbe. Így szinte azonnal megemelik, megfeszítik az adott arcterületet. Ez a speciális szál-technika erősebb alátámasztást és tartósabb hatást biztosít. Az erős, de hajszálvékony szálak megemelik a megereszkedett bőrt az arc területén, helyreállítva az arcközép, a szemöldök, az állvonal területét.
Happy Lift - szálbehúzás technikája az orca területére / Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász/ Fehérhajó Revital Center
Happy Lift - szálbehúzás technikája az orca területére / Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász/ Fehérhajó Revital Center

Kik számára jelent megoldást a Happy Lift™ arcemelés?


Azoknak 30 és 60 év között hölgyeknek és uraknak, akik orcájának tugrora (arcbőr feszessége) jelentősen lecsökkent és a bőr az arcél alá csúszott kis- vagy nagyobb mértékben, vagy akinek a felső szemhéja és a szemöldökíve megereszkedett, és szeretnék elkerülni a fájdalmas és hosszan gyógyuló plasztikai beavatkozásokat, az arcplasztikát.

Mely területek kezelhetők a Happy Lift™ szálakkal?- Az arc alsó harmada,
- az arcközép,
- az állvonal,
- a halánték,
- a homlok környéke
- és a szemöldök

Hogyan történik a Happy Lift kezelés?Tallós Rita beszámol a saját tapasztalatairól

A beavatkozást Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász-kozmetológus végezte el a Fehérhajó Revital Centerben.


Happy Lift TM kezelés from Fehérhajó Revital Center on Vimeo.


A Fehérhajó Revital Center

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?- Vékonyszálas kontúrterápia
- Lézerkezelések
- PRP (Drakula terápia)
- Ránctöltés, térfogatpótlás
- Izomrelaxáló botulinum toxin kezelés
- Hyaluronsavas szemkörnyék revitalizálás


Happy Lift™ alapár: 230.000 Ft-tól/ területenként (függ a kezelendő terület nagyságától és így a felhasználásra kerülő szálak mennyiségétől)

ENGEDMÉNYES AJÁNLATot lásd ITT!© 2010 szepsegbroker.hu | Happy Lift - arcemelés tartós szálakkal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink