SZAKCIKKEK

Mi a titka Eva Mendes és Rachel Weisz szépségének?

A szépség nem életkor kérdése

2015. június 24. 16:53
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center, Gulyás Gabriella Anna
Az öregedést megállítani nem lehet, de lassítani igen. Eva Mendes és Rachel Weisz mindketten elmúltak 40 évesek, de szépségük, megjelenésük még mindig lenyűgöző. Hogyan csinálják?


Mi a titka Eva Mendes és Rachel Weisz szépségének? 1.kép

A tökéletes szépség kortalanA megelőző bőrápolási szokások ellenére 40 éves kor után minden nő megtapasztalja a hormonális és a korral járó változásokat. A menopauza közeledtével megváltozik a bőr állapota, a kollagén termelődés lassulásával megjelennek a ráncok, az arcbőr veszít teltségéből, a bőrszín fakóvá válik és megjelenthetnek apróbb pigment elváltozások is.
Az arckontúr elmosódását, a bőr petyhüdtségét a meglazult kötőszövetek okozzák. Azt, hogy kinél milyen gyorsan zajlik le ez a természetes folyamat csak kisebb részben függ az öröklött tulajdonságoktól, sokkal inkább a káros környezeti hatások, a szénhidrátban, telített zsírokban gazdag, rostszegény táplálkozás és a mozgás- és alváshiányos életmód gyorsíthatja fel az öregedési folyamatokat.

40 éves kor fölött az anyagcsere folyamatok lassulásával könnyebben hízunk meg és nehezebben szabadulunk meg a felesleges zsírlerakódásoktól, a combokon kialakult narancsbőr pedig makacsul ragaszkodni látszik. Szerencsére a kozmetikai ipar folyamatos fejlődésével számtalan lehetőség közül választhatunk, hogy lassítsuk a bőröregedési folyamatokat. A sztárok sem tesznek mást, mint ellátogatnak kedvenc szalonjaikba, ahol számtalan szépészeti beavatkozás közül választhatják ki a számukra legideálisabbat. Eva Mendes és Rachel Weisz sem híve a plasztikai beavatkozásoknak, inkább a non-invazív kozmetikai kezelésekre esküsznek. Rachel Weisz bőrgyógyásza legutóbb egy három lépésből álló (mikrodermabrázió - lézer- kémiai hámlasztás) arcfiatalító, arcszépítő beavatkozást ajánlott a színésznőnek, az eredményt pedig mi is láthatjuk.
Mi a titka Eva Mendes és Rachel Weisz szépségének? 2.kép
Ne ess kétségbe!

TOP bőrszépítő beavatkozások 40 fölött a mi ajánlásunkkal:


1. Arclifting mikrofókuszált ultrahanggal- UTIMS HIFU
műtét nélkül megemeli a fáradt, logó arcbőrt
• nincsenek műtéti hegek, nincs felépülési idő
• természetes, újra kisimult és élettel teli bőrkép
• az eredmény látványos és tartós, akár 2 évig tart
• kezelés után azonnal látható a feszesebb bőrkép, teljes hatását folyamatosan 2-3 hónap alatt fejti ki
• serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését, csupán egy kezeléssel akár éveket fiatalodik az arcbőr
• javítja a bőr textúráját
• precíz fókuszpontú, biztonságos eljárás

2. DOUBLO HIFU– bőrfeszesítésre, ránctalanításra és a zsírfölösleg eltávolítására
Kifejezetten ajánlott az un. Marionett-ráncok (a szájzug és az áll íve közti ráncok) , lógó szemhéj és a turgorát vesztett arcbőr feszesítésére, ránctalanítására és kisebb területek (toka, nyak, térd) zsírfeleslegének eltávolítására. A kollagén termelés felgyorsulása miatt még 6 hónapon át javul a bőr állapota. Nagy előnye, hogy már az első alkalom után is látványos eredményt produkál, kortól és bőrállapottól függően. Azonnal látható eredmény és a bőr még hónapokig alakul!
Mi a titka Eva Mendes és Rachel Weisz szépségének? 3.kép
3. Bőrmegújítás frakcionális CO2 lézerrel – ajánlott a napfénykárosodott, barnásan pigmentált arcbőr, dekoltázs illetve kézfej kezelésére, az egyenetlen bőrfelszín javítására, a finomabb ráncok, pl. a szem körüli szarkalábak eltüntetésére, a tág pórusú, öregedő, fénytelen arcbőr fiatalítására. A frakcionált CO2 lézerkezelés kisimítja a bőrt és jól látható feszességet és frissességet kölcsönöz az arcnak.

4. Neurotoxin injekciók- ajánlott a homlokránc, a szemöldökök közti „haragos” ránc, a szem körüli szarkalábak, az orrgyöki és ajakszéli apróbb ráncok, illetve a Marionett, az álltáji és a nyaki ráncok eltüntetésére. A botulinum toxin injekciós kezeléssel nem szükséges megvárni a mélyebb ráncok kialakulását.

5. Arcszobrászat – ajánlott a középső arcfél megemelésére, az egész arc fiatalos volumenének visszaállítására és a szem alatti karikák korrigálására. Az utóbbi években igen színessé vált a ráncfeltöltő hatóanyagok piaca, ezek közül is számos hialuronsav módosulat érkezett a szépség szolgálatába. A hialuronsav biztonságos és igen látványos eredményeket adó ráncfeltöltő hatóanyag, melyet a felületesebb, apró ráncokba kisebb tűvel, míg a mélyebb barázdákba vékony kanüllel juttatnak be a szakemberek. A ráncfeltöltő kezelés eredményeként az arc visszanyeri eredeti kontúrját, teltebbé, fiatalosabbá válik.

6. VIVACE – 5 arcfiatalító eljárás kombinációja 1 kezelés során, mely látványos arcfiatalodást ígér az idősödő, dehidratált, fakó, ráncos és tág pórusú bőrnek. A VIVACE készülék ötvözi az utóbbi évek során bevált orvos-technikai megoldásokat, a mikrotűs frakcionált lézert, a rádiófrekvenciát és a pulzáló fényterápiát (IPL/ LED). Már a kezelést követő 3-4. napon észlelhető ránctalanító, gyulladáscsökkentő hatása (aknés bőr esetén), míg a bőrfeszesítő hatás a 3. héttől kezd kifejezővé válni.
7. Carboxyterápia Oxigén-infúzióval arcfiatalításra
• Azok számára, akik a „természetesebb” megoldások ( (pl. kollagén indukció) irányában nyitottak különösen ígéretes megoldást jelet a carboxyterápia oxigén-infúzióval kombinálva.
Ajánlott még:
• arcfiatalításra
• az elveszett hidratáltság mérséklésére
• a sebgyógyulás elősegítésére
• a bőr frissítésére
• a mikrocirkuláció fokozására, melyek hatására az arcbőr feszesebbé és üdébbé, egészségesebbé válik, az arc visszanyeri fiatalosan ragyogó, eredeti vonásait.

7. Face Lifting kombinált bőrfeszesítő, arcfiatalító program
Nyáron is elvégezhető 2 lépcsős bőrfeszesítő kezelésünk egyaránt hat az izomszövetre és a bőr szöveteire. Kettős hatása révén az elektromos arcizom stimuláció erősíti az arc mimikai izmait, csökkenti a dinamikus ráncokat, ezáltal erősíti a kontúrt, megemeli a petyhüdt arcbőrt. Ezután alkalmazzuk a rádiofrekvenciás technológiát, ami közvetlenül a bőr kollagén és elasztin termelésére van hatással.

8. ZO® Skin Health – A valódi megoldás a tökéletes bőregészség megteremtésében és fenntartásában
A ZO® Skin Health program az összes bőrproblémára (akne, rosacea, hiperpimentáció, tág pórusú, zsíros vagy dehidratált, ráncos bőr) egyénre szabott terápiás megoldást biztosít. A problémás bőr kezelése mellett azonban van valami, ami kivétel nélkül valamennyi hölgy álma:
• a ráncok és szarkalábak csökkentése
• arc-lifting és arcfiatalítás: a bőr teltebb, tónusosabb, fiatalosabb megjelenése.

Forrás: https://www.yahoo.com/beauty© 2010 szepsegbroker.hu | Mi a titka Eva Mendes és Rachel Weisz szépségének?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink