SZAKCIKKEK

Kérdések és válaszok a bőrfeszesítő PELLEVE kezelésről

Kollagén termelődés elősegítése rádiófrekvenciával

2009. december 10. 22:08
Cikkünk szerzője Dr. Buda Bernadett
A több évtizedes kutatások eredményeként jöhetett létre a rádiófrekvencián alapuló Pelleve (korábban Radiage elnevezésű) bőrfeszesítő eljárás, amely az egyik legkíméletesebb arcfiatalító kezeléssé vált napjainkban.


arcfiatalítás Pelleve-vel
arcfiatalítás Pelleve-vel
Biztonságos a PELLEVE kezelés?

Igen. Az eljárás alapjául szolgáló rádiósebészeti technológia már 30 éve áll az orvosi célú felhasználás szolgálatában. A több évtizedes kutatások eredményeként jöhetett létre az a rádiófrekvenciás kíméletesebb arcfiatalító eljárás, amelyet Radiage bőrfeszesítésnek neveztek el, majd a készüléket tovább fejlesztve, mint Pelleve került forgalomba 2009 őszén Németországban.

Milyen eredmény várható?


A rádiófrekvenciás eljárás alkalmas a megereszkedett bőr tónusának javítására. A páciensek többsége már az első Pelleve alkalom után is látható eredményről számol be. A rádiófrekvenciás hullámok a bőr alsóbb rétegeibe jutva serkentik a kollagén újratermelődését, illetve feszesítik a meglévő kollagén rostokat. Az átstrukturálódás fokozatos folyamat, ezért a beavatkozást követő 3-6 hónapban további javulás várható. A kívánt hatás elérése érdekében 2-3 hetes időközönként min. 3-4 kezelés javasolt.

homlok feszesítés Radiage-gel
homlok feszesítés Radiage-gel
Fájdalmas a Pelleve kezelés?

A Pelleve nagy előnye más bőrfeszesítő eljárásokkal szemben, hogy nem jár szúrással, vágással, és nem fecskendeznek be idegen anyagot a bőr alá. Amikor a speciális kezelőfejek a bőr felületével érintkeznek, a felhasznált cryo-zselé azonnali hűtő hatásának köszönhetően a páciens csak közepes meleg-érzetet tapasztal. Amennyiben valaki mégis fokozottan érzékeny, úgy alkalmazható a beavatkozás előtt felületi érzéstelenítő krém.
az arc Pelleve bőrfeszesítés előtt
az arc Pelleve bőrfeszesítés előtt
Mely területeken alkalmazható?

A Pelleve kíméletes bőrfeszesítő hatásának köszönhetően az arc, a homlok és a nyak érzékeny bőrének feszesítésére is biztonsággal alkalmazható.

Mennyi időt vesz igénybe egy Pelleve kezelés?

A kezelt terület nagyságától függően egy alkalom 20-60 percet vesz igénybe. Mivel nincs olyan mellékhatása, ami miatt munkából való kieséssel járna, így akár az ebédszünetben is elvégezhető az eljárás.

Kinek javasolt a Pelleve?

A kezelést nemtől és bőrtípustól függetlenül bárki igénybe veheti. Leginkább a 30 és 60 év közötti páciensek számára ajánlott, mivel kiemelkedően jó eredmények érhetők el a felszínes, kezdődő ráncok esetében, de az eljárás az idősebb bőr tónusának fokozására is alkalmas.
az arc Pelleve bőrfeszesítő kúra után
az arc Pelleve bőrfeszesítő kúra után

Szépség Kuponnal engedményesen veheti igénybe a kezeléseket!Pelleve alap árlista/ alkalom
Homlok: 40 000 Ft; Szemkörnyéke: 40 000 Ft; Orca, szájkörnyéke: 40 000 Ft; Teljes arc: 70 000 Ft; Nyak: 50 000 Ft; alkalmanként!

Meddig tapasztalható a PELLEVE (Radiage) hatása?


A kezeléssor hatása bőrtípustól függően 18-36 hónapig marad látványos. A normál élettani folyamatoknak köszönhetően a bőr ez idő alatt is veszít tónusából, így a későbbiekben ismételt kezelésekre lehet szükség. A Pelleve bőrfeszesítő módszer kiválóan kombinálható más arcfiatalító eljárásokkal. (Hyaluronsavas ráncfeltöltés, botox-kezelés után 6 hónap szünetet érdemes hagyni.)

További részletek ITT!

Mélyülő ráncok a szem és száj körül? Megereszkedett orca? Haragos ráncok a homlokon?

Pelleve árlista/ alkalom
Homlok: 40 000 Ft; Szemkörnyéke: 40 000 Ft; Orca, szájkörnyéke: 40 000 Ft; Teljes arc: 70 000 Ft; Nyak: 50 000 Ft; alkalmanként!


Ön milyen tapasztalatokat szerzett a Pelleve kezelés során?
Töltse ki Ön is ezt a rövid, kb. 2 percet igénybe vevő kérdőívet, és hamarosan megküldjük Önnek az összesítést!Véleménye anonim marad, adatait harmadik félnek nem adjuk át! Az adatvédelemről részletesen itt olvashat.
© 2010 szepsegbroker.hu | Kérdések és válaszok a bőrfeszesítő PELLEVE kezelésről
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink