SZAKCIKKEK

Balázs Klári nem csak arca, hanem dekoltázsa fiatalon tartására is ügyel

Az arc ránctalansága mellett a nyak és a dekoltázson fiatalon tartása is fontos

2014. április 07. 08:28
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center, Dr. Szabó Judit Anna
Balázs Kláriról mindenki tudja, hogy egy dinamikus, lendületes nő, aki nem csak énekhangjával, hanem életigenlő habitusával is képes lenyűgözi a huszonéves közönséget. Ezt a kortalan lendületét szeretné tükrözni a megjelenésével is, de szigorúan ragaszkodik a természetes arcvonásaihoz és a fájdalmatlan, un. ebédidős arc- és bőrfiatalító megoldásokhoz.Balázs Klári arcfiatalító kezelései kapcsán eddig is megtalálta számításait Fehérhajó Revital Centerben. Az orvos-esztétikai központ bőrgyógyász-kozmetológia, Dr. Kriston Renáta most is olyan szike-mentes megoldásokat javasolt Balázs Klári számára, amelyek nem kockáztatják a másnapi fellépését, de alkalmasak arra, hogy megfelelő arc- és bőrfiatalító eredményt érjenek el nála:
- vékony szálas kontúrterápia/ arckontúr javítás BioFonállal
- bőrfeszesítés fogas szálakkal
- finomhámlasztás lézerrel/ ErYag
- Drakula-terápia/ PRP (thrombocitákban gazdag vérplazma) terápia

Balázs Klári arc- és dekoltázsfiatalításának menete:1. vékony szálas kontúrterápia

A kor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőr megemelésére és feszesítésére találta ki az esztétikai bőrgyógyászat a műtét nélküli arckontúr javítás BioFonallal. Ám ezt nemcsak az arcon, hanem a nyakon is lehet alkalmazni.
Klári arcán már korábban elvégeztük a vékony szálas kontúrterápiát BioFonállal – magyarázza dr. Kriston Renáta bőrgyógyász-kozmetológus. A minden eddiginél hatékonyabb eljárás során vékony, különböző hosszúságú tűk segítségével juttatunk a bőr megfelelő rétegébe bioaktív, néhány hét alatt teljes egészében felszívódó, steril, multifil fonalakat – magyarázza a bőrgyógyász-kozmetológus. – Ezek a fonalak annyira fokozzák a kollagéntermelést, hogy új, saját kollagén-kötegek jönnek létre a bőrben, amitől az újból feszes lesz. Ezenkívül élénkítik a helyi mikrokeringést, és összetett regenerációs folyamatokat aktiválnak a bőr kötőszöveti rétegében. Az így kontúrozott és megemelt arc, nyak megjelenése fiatalossá és üdévé válik. Ez a biztonságos bőrfiatalító eljárás mindössze egy órán át tart, és nem igényel speciális előkészítést, esetleg helyi fájdalomcsillapító krémet alkalmazunk. A szálaknál fontos tudni, hogy amit azonnal látunk, az nem végleges eredmény. Öt hét alatt bontódik le a szál, és ez idő alatt alakulnak ki az új kollagénrostok. Hét, nyolc hét, mire kiteljesedik a hatás, a végleges eredmény, amely másfél-két évig garantált.


1. kép- fogas-szál kezelés előtt/  2. Drakula terápia a nyakon/  3. Drakula-terápia a dekoltázson
1. kép- fogas-szál kezelés előtt/ 2. Drakula terápia a nyakon/ 3. Drakula-terápia a dekoltázson
2. Bőrfeszesítés fogas szálakkal

Fél-egy év elteltével az arc tartásának fokozására speciális fogas szálakat vezettünk be, amitől még feszesebb lett az arca a Klárira jellemző fiatalalos arcvonások megtartása mellett. Az eljárás menete megegyezik a vékony-szálas kontúrterápiával. Az eredmények összeadódva a bőr még feszesebb lesz és visszatérnek az arc eredeti, fiatalos kontúrjai.

3. Finomhámlasztás Erbium Yag lézerrel

A kémiai hámlasztással szemben a lézeres bőrmegfiatalító eljárások esetén a beavatkozás mélysége precízen kontrollálható, így az új bőrsejtek egyenletesebb és szebb regenerálódását eredményezi. Az Erbium YAG lézeres ránctalanítás lényege, hogy a lézerfény egy igen vékony bőrréteget távolít el a bőr felszínéről, amely nem jár hosszú gyógyulási és bőrhámlási időszakkal. A szabályozott finomhámlasztás alkalmas a bőrhibák (apróbb szemölcsök, hegek), a felszínes pigmentfoltok és a ráncok eltüntetésére. A kezelés eredményességét igazolja, hogy Klári bátran mosolygott a közeli képek készítése során is.


4. Drakula-terápia

Olyan hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag saját vérplazmát (PRP) injektálunk a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területén. A kezelés lényege, hogy a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést, melynek hatására a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, így a ráncok elsimulnak. A kezelést fél éven belül 3-szor ajánlott megismételni a tartós és látványos hatás érdekében. Az eredménye 1,5-2 évig tart.


Lássuk az eredményt!Az AKTÍV stábja dokumentálta a Balázs Klári megfiatalodását és megmutatja a látványos eredményt!
A videó előtti 15 mp-es reklám után látható a beszámoló!


Kiknek ajánlott a fent megemlített kezelések?

Minden olyan, elsősorban 35 év feletti nő és férfi páciens számára, akinek a bőre a kor előrehaladtával lazává vált, az arc, nyak kontúrja elvesztette határozottságát, és ezt nem szeretné sebészeti úton korrigálni.

Mikor nem ajánlottak ezek a kezelések?
Ha akut, gyulladásos, lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén.

Kockázatok, szövődmények:

A felülfertőződés kockázata minimális. A kezelést követő néhány napban enyhe duzzanattal, bőrpírral, esetleg egy-két minimális bevérzéssel számolhatunk. Allergiás reakció nincs. A szálak teljes felszívódása következtében a későbbi szövődmények esélye csekély.

Árak/ Fehérhajó Revital Center:

- klasszikus vékony szálas kontúrterápia arcon: 300 000 Ft
- klasszikus vékony szálas kontúrterápia nyakon: 120-150 000 Ft
- kontúrterápia fogas szálakkal az arcon: 150 000 Ft
- finomhámlasztás lézerrel teljes arcon: 60-80 000 Ft
- Drakula- (PRP ) terápia a teljes arcon/nyakon és dekoltázson: 97 000 Ft/alkalom ; 3 alkalmas bérlet: 20% kedvezmény! Érvényesíthető letöltött KUPONNAL, ITT!
© 2010 szepsegbroker.hu | Balázs Klári nem csak arca, hanem dekoltázsa fiatalon tartására is ügyel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink