SZAKCIKKEK

Forradalmian új megoldás az alakformálásban

Ultrahangos

2008. augusztus 02. 23:21
Fehérhajó Revital Center
Tegnap még csak a külföldi sztárok vehették igénybe azt a fajta alakformáló módszert, ami jelenleg a leghatékonyabb és leggyorsabb eljárás a zsírpárnák elleni harcban, ma már azonban nálunk is megtalálható, és a legtöbb ember számára el is érhető ez a kezelés.


Forradalmian új megoldás az alakformálásban 1.kép
A belvárosi Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center egyedülálló és professzionális gépparkkal, orvosok által végzett szakszerű kezeléseket kínál erre a problémára. A forradalmian új “UltraShape” géppel történő kezelés nem más, mint műtét nélkül ultrahang segítségével zsírt bontani. Az újfajta technológiát azok számára dolgozták ki, akik nagy erőkifejtés nélkül szeretnének megválni a felesleges zsírpárnáktól, illetve azoknak, akik nem tudnak megbékélni azzal, hogy bizonyos testrészeiket semmilyen diétával vagy tornával nem képesek átalakítani. A Fehérhajó Revital Center Magyarországon először alkalmazza, az úgynevezett „walk in-walk out” kezelési rendszert. Ennek eredményeképpen a vendég a kezelést követően, a Centerből kilépve, utókezelés nélkül tudja folytatni a napját.


Body Szilvi UltraShape kezelés alatt a Fehérhajó Revital Centerben
Body Szilvi UltraShape kezelés alatt a Fehérhajó Revital Centerben
Az “UltraShape” előnye még, hogy fájdalommentesen, hatékonyan és tartósan fejti ki hatását. A kezelések során a számítógép vezérelt, precízen fókuszált ultrahang egyszerűen felrobbantja a zsírsejteket, amely azután távozik a szervezetből. A zsírbontást orvosi konzultáció előzi meg, mely során meghatározzák azt, hogy a kívánt eredmény eléréséhez hány kezelésre van szükség. A tapasztalatok azt mutatják, hogy két-három alkalom elegendő.


UltraTone kezelés
UltraTone kezelés
Tekintse meg fotogalériánkat a kezelés menetéről és eredményességéről!

A másik megoldás az “UltraTone” géppel történő kezelés, melyet az ultrahangos zsírbontással együtt is alkalmazhatunk. A készülék működési elve az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatnak el, így mozgatva azokat. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélkül fejti ki hatását, miközben kíméli izületeinket. A gép programjai között megtaláljuk az alakformálást, feszesítést, zsírleépítést, méregtelenítést, cellulite kezelést, bőrfiatalítást, arcliftinget, sport tréninget és rehabilitációs lehetőségeket is.

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe. Higgyék el, érdemes!

Ajánlott szakemberünk: Dr.Kriston Renáta


Ön milyen tapasztalatokat szerzett az Ultrashape kezelés során?
Töltse ki Ön is ezt a rövid, kb. 2 percet igénybe vevő kérdőívet, és hamarosan megküldjük Önnek az összesítést!Véleménye anonim marad, adatait harmadik félnek nem adjuk át! Az adatvédelemről részletesen itt olvashat.© 2010 szepsegbroker.hu | Forradalmian új megoldás az alakformálásban
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink