SZAKCIKKEK

Arcfeszesítés Pellevé és Hydrafacial kezelések kombinációjával

Feszüljön az arca, ne csak a vitorla! Nyári kedvezmény JÚNIUS 30-ig!

2014. május 02. 11:19
Cikkünk szerzője Dr. Buda Bernadett
Nyári akciónk keretében 3 alkalommal történő kedvezményes Pellevé orvos-esztétikai arcfeszesítés mellé most 1 alkalmas ajándék Hydrafacial komplex arctisztító, revitalizáló kezelést biztosítunk!


Arcfeszesítés Pellevé és Hydrafacial kezelések kombinációjával 1.kép

Arcfeszesítés 2 lépésben: Pellevé+ HydrafacialA Pellevé, orvos-esztétikai rádiófrekvenciás csúcstechnológia, mely a kötőszöveti kollagén rostok újraépítésével regenerálja az arcbőrt és kisimítja a felszíni ráncokat.
A Hydrafacial, Hollywood kedvenc arckezelési eljárása, mely egyedülállóan egyesíti magában a mélytisztítás, a kémiai hámlasztás, a gyulladáscsökkentés és a hatóanyag visszajuttatás folyamatait. A Pellevé és a Hydrafacial kezelések kombinációja minden eddiginél tisztább, teltebb, feszesebb bőrt eredményez fájdalmatlanul és gyógyulási idő nélkül valósulhat meg a látványos arcfeszesítés.

Akik már kipróbálták a HydraFacial kezelést- beszámolójuk ITT!
3 Pellevé + Hydrafacial kezelés sorozat előtt és után
3 Pellevé + Hydrafacial kezelés sorozat előtt és után
Ezek az orvosi arcfiatalító eljárások rendkívül biztonságosan és hatékonyan alkalmazhatók a nyári napsütéses időszakban is, hiszen egyikük sem okoz fényérzékenységet. A kezelések után feszes, tiszta arcbőrrel gondtalanul élvezheti a napsütés, strandolás, vitorlázás örömeit!

Vendégeink visszajelzései a Pellevé+ Hydrafacial kezelések kombinációjáról:„Örömmel tölt el, hogy most már smink és alapozó nélkül is elmehetek otthonról, végre nem feszélyeznek a ráncaim és apróbb bőrhibáim!” Sz.V.

3 Pellevé + Hydrafacial kezelés sorozat előtt és után
3 Pellevé + Hydrafacial kezelés sorozat előtt és után
„A kezelések után rengeteg dicséretet kaptam ismerőseimtől, barátaimtól! Jól esik, hogy más is észreveszi a változást.” P.K.


3 alkalommal történő kedvezményes Pellevé orvos-esztétikai arcfeszesítés mellé most 1 alkalmas ajándék Hydrafacial komplex arctisztító, revitalizáló kezelést biztosítunk!

MEGÚJULÁS kedvezményes csomag 150.000 Ft ENGEDMÉNNYEL: 3 alkalom teljes arc Pellevé + 3 alkalom teljes arc HydraFacial= 3x2 kezelés = 210.000 Ft a 360.000 Forint helyett! Fizetendő összeg alkalmanként a kétféle kezelésért: 70.000 Ft (Megtakarítás: 150.000 Ft) JÚNIUS 30-ig!
Töltsön le kupont, hogy az engedményt igénybe tudja venni!

Szeretettel várja Önt Dr. Buda Bernadett!

Arcfeszesítés Pellevé és Hydrafacial kezelések kombinációjával 4.kép

Beszámoló a HydraFacial kezelésrőlA Make-Up blog írói is kipróbálták a HydraFacial kezelést- beszámolójuk ITT!© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfeszesítés Pellevé és Hydrafacial kezelések kombinációjával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink