SZAKCIKKEK

Lézer szintű bőrmegújítás NYÁRON is, biztonságosan

INTRAcel PRO + PRP-vel/ Drakula terápiával kombinált arcfiatalító kezelés

2019. július 12. 12:27
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta, Dr. Szabó Judit Anna
A BIO-innovatív orvos-esztétikai megoldások híveinek egy újabb kombinált esztétikai kezelést kínál a Skinetich by Hattyú Klinika, mégpedig a világelső mikrotűs rádiófrekvenciás készülékkel, az INTRAcel PRO-val végezhető bőrmegújítást a bőrregeneráló Drakula terápiával kombinálva.


Lézer szintű bőrmegújítás NYÁRON is, biztonságosan 1.kép


Nem kell lemondanod a bőrmegújításról NYÁRON SEM
Létezik biztonságos megoldásEddig a legtöbb orvos-esztétikai kezelésekről le kellett mondanunk a nyár során, hisz a bőr felszínét érintő fényterápiás kezelések a hiperpigmentáció rizikójával jártak, míg a hyaluronsavas feltöltések a meleg hatására felfokozódó anyagcsere miatt a gyors felszívódás miatt szorultak ilyenkor a háttérbe.
Pedig nyáron is szükségünk van a bőrfiatalításra, a bőr ellenálló képességnek növelésére, hisz jól tudjuk, hogy az UV sugarak a legerősebb oxidatív stresszfaktoroknak számítanak, amely a bőr kollagén állományának a gyilkosa.
Azért nyáron olyan orvos-esztétikai kezeléseket érdemes végeztetnünk arcunkon, amelyek megerősítik a bőr védelmi zónáját és egyben regenerálják is a sérül kollagén rostokat.

INTRAcel PRO- a mikrotűs rádiófrekvenciás készülékek világgyőztese a bőrregenerálás szolgálatában nyáron is!A világ első mikrotűs rádiófrekvenciás készülék gyártójának, a Jeisys-nek a legújabb fejlesztése ez a készülék, amely az Aesthetic Industry Awards szakmai díjának 2017-es győztese. A piacon lévő hasonló orvostechnikai eszközök közül, a legkomplexebb és hatékonyabb kezelést az IntraCel PRO biztosítja a páciensek számára.

A RF igen magas frekvenciájú elektromos áram, mely hőt generál a szövetekben, melynek hatására:
- a szövet összehúzódnak = azonnali bőrfeszsesítő hatás
- mechanikai presszorként fokozzák az anyagcserét és a kollagén-, elasztin termelését = hosszú távú bőrfiatalító hatás .


Részletesebben: a rádiófrekvenciás minimál-ablatív mikrotűs kezelés a bőr felszíni rétegeit stimulálja, így kiváltva a szervezet természetes sebgyógyulási reakcióját és a szúrások mechanikai ingere hatására fokozódik a kollagéntermelés, melynek révén a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik.

A bőr regenerálásában, minőségjavításában, kollagéntermelésének fokozásában egy
a mikrotűs kezeléssel biztonságosan és hatékonyan tudjuk megvalósítani a kitűzött arcfiatalító célt.

Lézer szintű bőrmegújítás NYÁRON is, biztonságosan 2.kép
Az INTRAcel PRO eljárás hatásai:
- javítja a bőr textúráját,
- enyhíti az aknét,
- csökkenti a pórusokat, a finom ráncokat,
- egyenletesíti a bőrfelszínt és az arcon lévő melasmát és a bőrpírt.

A bőr felszíni rétegeit újra egészségessé, rugalmassá és ragyogóvá teszi. A bőr tömöttebb tapintású, rugalmasabb, feszesebb, egyenletesebb tónusú lesz. A kezelés eltünteti a bőr apróbb, felszínesebb ráncait is, pórusminimalizáló hatása van. Minden bőrtípus és számos bőrprobléma esetén alkalmazható ez a kollagénindukciós eljárás.

Az INTRAcel PRO mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás teljesen biztonságos, gyakran ismételhető orvos-esztétikai beavatkozás. Általában kúraszerű alkalmazását javasoljuk, illetve a konzultáció során döntünk arról, hogy kombináljuk-e más eljárásokkal.
INTRAcel PRO - akne kezelés előtt és után/ SKINETICH Klinika
INTRAcel PRO - akne kezelés előtt és után/ SKINETICH Klinika

INTRAcel PRO kombinálása PRP/ Drakula terápiávalA mikortűs RF innovatív gépi kezelést kombinálva a biostimuláció területén különleges szerepet betöltő saját vér kezeléssel (Drakula / PRP terápia, mely során a vér saját növekedési faktorai biztosítják a bőr legkiteljesedettebb megújulását) a bőrfiatalító, rejuvenáló hatás megsokszorozható. Általában az egyénre szabott, kombinált terápiák tudják meghozni a legideálisabb eredményt.

Milyen esetekben javasolt a kombinált INTRAcel PRO + PRP kezelés alkalmazása?- hegek és műtéti hegek kezelésére
- aknés bőrtünetek, mitesszerek esetén
- mély és felszíni ráncok halványítására
- striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
- megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
- aknék után visszamaradt hegek megszüntetésére
- bőrfeszesítésre, lifting kezelésreENGEDMÉNYES kezelési CSOMAG

:
3 alakalom - arc és szemkörnyék kezelést igénybe vevő páciensek esetén a PRP saját vér terápia AJÁNDÉK mind a 3 alkalomnál.
A komplex csomag értéke:
384 000.- helyett, most 324 000.-
Bejelentkezés ITT október 30-ig
:
© 2010 szepsegbroker.hu | Lézer szintű bőrmegújítás NYÁRON is, biztonságosan
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink