SZAKCIKKEK

Megszépülés Karácsonyra

Karácsonyi Akciók a Medios Orvosi Központban

2013. december 06. 21:42
Cikkünk szerzője Dr. Buda Bernadett
Karácsonyi Akciók a Medios Orvosi Központban


 Megszépülés Karácsonyra 1.kép

Karácsonyi Akciók a Medios Orvosi KözpontbanAjándékozzon olyan értékes bőrszépítő kezelést feleségének, kedvesének, amelyre már régen vágyik!Karácsonyi akciónk keretében most díszcsomagolásban a fa alá tehető kuponokat ajánlunk. A hölgyeket elegáns környezetben a legmodernebb, fájdalommentes és rendkívül hatékony orvos-esztétikai kezelések várják.

A Pellevé, orvos-esztétikai rádiófrekvenciás csúcstechnológia, mely a kötőszöveti kollagén rostok újraépítésével regenerálja az arcbőrt és kisimítja a felszíni ráncokat.

A HydraFacial, Hollywood kedvenc arckezelési eljárása, mely egyedülállóan egyesíti magában a mélytisztítás, a kémiai hámlasztás, a gyulladáscsökkentés és a hatóanyag visszajuttatás folyamatait. A Pellevé és a HydraFacial kezelések kombinációja minden eddgiginél tisztább, teltebb, feszesebb bőrt eredményez fájdalmatlanul és gyógyógyulási idő nélkül.


Lepje meg feleségét, barátnőjét vagy Édesanyját
egy olyan bőrszépítő-fiatalító kezelési csomaggal,
amelyre már régóta vágyik!AJÁNDÉKKUPON I.: 3 alkalom kombinált arckezelés (Pellevé teljes arcfeszesítés és HydraFacial komplex arctisztítás), ára 350.000 Ft helyett 180.000 Ft

AJÁNDÉKKUPON II.: 3 alkalom HydraFacial arckezelés és Pellevé szemkörnyék ránctalanítás 210.000 Ft helyett csak 120.000 Ft

Ajándékkupon rendelésének menete:

Töltse le a kupont és az "Időpont egyeztetésnél" a DECEMBER 24-et jelölje be, adja meg pontosan a Tel.számát, majd kollégánk aznap vissza is hívja, hogy egyeztessen Önnel az ajándékkupon kifizetése és átvétele kapcsán (személyesen befárad, vagy előzetes átutalást követően futárral kiszállítjuk, stb.)

Csendes Éjszakák KarácsonyraRégóta vágyik arra, hogy partnere megoldja horkolási problémáit?

 Megszépülés Karácsonyra 2.kép

Ajándékozzon nyugodt, horkolásmentes éjszakákat párjának
és saját magának!AJÁNDÉKKUPON:Teljes kivizsgálás 30.000 Forintért (teljes felső légúti kivizsgálás és két éjszakás otthoni alvásvizsgálat) a Medios Orvosi Központban, ahol minden horkolónak tudunk segíteni.

Ajándékkuponrendelési menete:
Töltse le ITTés az "Időpont egyeztetésnél" a DECEMBER 24-et jelölje be, adja meg pontosan a Tel.számát, majd kollégánk aznap vissza is hívja, hogy egyeztessen Önnel az ajándékkupon kifizetése és átvétele kapcsán (személyesen befárad, vagy előzetes átutalást követően futárral kiszállítjuk, stb.)
© 2010 szepsegbroker.hu | Megszépülés Karácsonyra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink