SZAKCIKKEK

Judy újra bomba formában

Egyénre szabott alakformáló kúrán vett részt Judy: Ultrashape, Velashape, hullámmasszázs

2014. április 07. 22:53
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center, Dr. Szabó Judit Anna
Az énekesnő a kislánya, Maja születése óta nem tudta visszanyerni az eredeti alakját, hiába edzett és táplálkozott egészségesen. Nehéz elérni az álomalakot, és megtartani sem gyerekjáték. Judynak ebben segített a Fehérhajó Revital Center.


Judy - Már azokat a ruhákat hordom, amiket a szülés előtt, és gyönyörű, sima a bőröm.
Judy - Már azokat a ruhákat hordom, amiket a szülés előtt, és gyönyörű, sima a bőröm.

Egyénre szabott alakformáló kúra elkezdődikMiután az énekesnő, Judy arca a vékonyszálas kontúrterápia, az izomrelaxációs kezelés és a volumenpótlás hatására megújult, szeretett volna a testére koncentrálni.

Első lépésként állapotfelmérés történt Judynál, majd a paraméterei alapján Kriston doktornő összeállította a Judy személyére szabott alakformáló-programját.

UltraShape- zsírégetés fókuszált ultrahanggalA legtöbb szült nő hasán marad fölösleges zsírréteg, amelyet képtelenség diétával vagy hasizom-erősítő gyakorlatokkal leküzdeni. Judynál is a has kezelésével kezdtük az alakformáló-programot, az UltraShape-pel, amely véglegesen elpusztítja a zsírsejteket a pontosan bejelölt területen– magyarázza Dr. Kriston Renáta.

VelaShape - bőrfeszesítésA hatékony zsírréteg csökkentés után a megnyúlt bőrréteget kellett megfeszíteni. Ehhez a VelaShape rádiófrekvenciás kezelést alkalmaztuk, ami infravörös fénnyel, vákuummal és a mechanikus görgőkkel kombinálva beindítja a rugalmas elasztin és a tartó kollagénrostok képződését.

Hullámmasszázs - a cellulit legyűréséreA VelaShape kezelést hullámmasszázzsal egészítettük ki, amely intenzívebbé tette a kötőszövet között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását. Emellett fokozta az anyagcserét és a vérkeringést, ami hatásos volt Judy cellulitos bőrére.
– Egyáltalán nem fájdalmas a kezelés, a hullámmasszázs alatt még el is bóbiskolok – meséli Judy.
Judy elszánt és kitartó volt, betartotta a Kriston doktornő étkezési tanácsait, napi min. 2 liter folyadékot ivott, így nem csoda, hogy az alakformáló kezelési programot tökéletes eredménnyel zárta.
– A szülés után tizenöt kiló lement, de az utolsó öttel nem tudtam megbirkózni. A diéta, az edzés és az alakformáló kezelések hatására hat kilót fogytam, és eltűnt a narancsbőröm! Már azokat a ruhákat hordom, amiket a szülés előtt, és gyönyörű, sima a bőröm- számolt be boldogan Judy.

Ötvös Brigitta a 2013-as Miss International döntőjébe jutott!
Ötvös Brigitta a 2013-as Miss International döntőjébe jutott!

Tudta?Ötvös Brigitta történelmet írt azzal, hogy a Miss International döntőjében, Japánban bejutott az öt legszebb lány közé. Az ő felkészítését is a Fehérhajó Revital Center szakértő csapata segítette az egyénre szabott alakformáló módszerével.

Kinek ajánlott a Revital- alakformáló kúra?
18 éves kortól azoknak, akik nem tudnak megszabadulni a zsírpárnáktól.

Mikor nem alkalmazható?
Bizonyos belgyógyászati kórképek esetén, vagy ha fém van a szervezetben.

Mire jó?

Hatékony alakformálásra és bőrfeszesítésre, szike használata nélkül.

Kockázat?
Bőrpír és minimális fájdalom előfordulhat, de ezek a tünetek 1-2 órán belül elmúlnak.

Gyógyulási idő?

Nincs.

Ár?
A kezelt területtől függően 80 000 – 180 000 Ft.
© 2010 szepsegbroker.hu | Judy újra bomba formában
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink