SZAKCIKKEK

Reménykeltő fogyókúrás tabletta természetes hatóanyaggal

A chilli kapszaicinját tartalmazó tablettával tizenkétszer gyorsabb kalóriaégetés is elérhető

2010. július 12. 19:06
SzépségBróker - Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül (1999. évi LXXVI. törvény!)
A legújabb vizsgálatok bebizonyították, hogy a chilli hatóanyaga fokozza a szervezet kalóriafelhasználását, így elősegíti a fogyást.


Reménykeltő fogyókúrás tabletta természetes hatóanyaggal 1.kép
Tudósok már többször felvetették, hogy a chilli paprika hatásos alapanyaga lehet a diétás étrendnek. Hollywoodban ez most beigazolódni látszik, ugyanis nemrég egy új, chilli alapanyagú csodaszert dobtak a piacra, amelyet máris több sztár, többek közt Brad Pitt, és Jennifer Lopez is dicsér, mondván, náluk is bevált. A chilli aktív összetevőjét, capsaicinoidot (kapszaicin) tartalmazó kapszulájával kapcsolatosan Dr Carel le Roux, a londoni Imperial Weight Centre obezitás (elhízás) szakértője elmondta: Ma már bizonyított, hogy a chilli stimulálja a belekben található receptorokat, hőérzetet kelt, ezáltal fokozza az anyagcserét, serkenti a zsírégetést és a szénhidrátok felhasználását, valamint növeli a sejtek oxigén ellátottságát.
Az Oklahoma Egyetemen tavaly elvégzett vizsgálata kimutatta, hogy a capsaicinoid (kapszaicin) hatóanyagú kapszulát fogyasztók esetében már az alapanyagcsere is a háromszorosára nőtt. Ugyanakkor az igazán átütő sikert az jelenti, hogy a mérések szerint 60 percnyi testmozgást követő egy órában a chilli kapszulát fogyasztók 12-szer több kalóriát égettek el, mint azok, akik csak placebót kaptak. Ennek alapján tehát bebizonyosodott, hogy a rendszeres testmozgás mellett fogyasztott chilli tabletta gyors és hatékony fogyókúrát eredményez.
Nem csoda tehát, hogy az elmúlt fél évben ugrásszerűen megnőtt a tabletta iránti kereslet. És bár a chilli tabletta nagy előnye, hogy kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, azért ne feledkezzünk meg arról, hogy a chilli erősen irritáló anyag, ami könnyen okozhat gyomorbántalmakat, az arc átmeneti pirosságát, valamint erős „szívdobogás érzést” is az érzékenyebbeknél!

Hogyan védték ki a chilli tabletta fejlesztői ezeket a káros mellékhatásokat? Milyen sikertörténetek sorakoznak már a tabletta mellett?
Forrás:
Will the red-hot chilli pill REALLY burn away your flab? – Isla Whitcroft – 2010. Július 8.
www.dailymail.co.uk/femail
Dr Carel le Roux
© 2010 szepsegbroker.hu | Reménykeltő fogyókúrás tabletta természetes hatóanyaggal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink