SZAKCIKKEK

Személyes segítség a megfelelő esztétikai eljárás és szakember kiválasztásához

Hogy ne tévedj el a szépségipar birodalmában

2007. július 23. 00:28
Szépség Bróker
Huszonévesen bátran keresgéljük külső stílusunkat, gyorsan kipróbálunk egy új hajszínt, szemöldökívet, mert ugye követni illik az aktuális irányzatot. 30 fölött már tisztában vagyunk külső adottságainkkal, előnyeinkkel és hátrányainkkal, tehát ez az időpont, amikor tudatosan változtatunk akár életmódunkon, akár külsőnkön is.


Személyes segítség a megfelelő esztétikai eljárás és szakember kiválasztásához 1.kép
No, de hogyan kezdjük el, merre induljunk? Mi alapján válasszuk ki a minőségi szolgáltató helyet? Vagy egyszerűen csak higgyünk a reklámoknak, színes hirdetéseknek? Menjünk oda, ahova a barátnőnk is jár? Esetleg válasszuk azt a helyet, amelyik körül legnagyobb a felhajtás, ahol a legtöbb aktuális sztárt is kezelik? Esetleg hallgassunk fodrászunkra, aki bizalmasan a fülünkbe súgja, hogy ki a tuti doki, mert már 2 vendégét is szépen helyrehozta! Arról azonban már nincs tudomása, hogy mennyiből is sikerült szépre az a kettő?

A megfelelő kozmetika megtalálása sem egyszerű feladat, amikor napról-napra változik a technikai felszereltségük, újabbnál újabb kozmetikai anyagokkal kezelnek. Az árakról nem is beszélve, ami nagy szórást mutat ugyanazon kezelés esetén is a különböző szalonokban.

Tájékozódni lehet az újságokból, interneten részletesen, de mire kitanulod a „szakmát”, addig nem kis idő telik el. Néha több hónapodba is belekerül, míg megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő szakembert, kezelési eljárást. A zsúfolt határidőnaplódban nincs hely tesztkörökre, majd megújulási igényedet elfojtod, s hosszú időre felteszed a meg nem valósított álmok virtuális polcára. Az idő múlásával a helyzet nem javul, sőt, és elrohansz a legközelebbi „szépítészhez” lesz ami lesz alapon. Ha tudatosabban szeretnél dönteni, és nem vagy időmilliomos, akkor érdemes felhívnod a Szépség Brókert és megterveztetned vele a külső átalakításodat, akár egy építésszel a házadat. A Szépség Bróker elvégzi helyetted a „nyomozást” és szelektálást, több hónapos informálódás eredményeit összegezve ajánl ki számodra a magas minőségi színvonallal működő szolgáltató helyeket és szakembereket.


Személyes segítség a megfelelő esztétikai eljárás és szakember kiválasztásához 2.kép
Az Átváltoztató Program célja, hogy a szépülni, fiatalodni vágyó ügyfél igényeinek megfelelően a Szépség Bróker összeállítson egy javasolt lépéssort. Ez összetevődhet esztétikai beavatkozásokból (speciális kozmetikai kezelések, plasztikai műtét, alakformálás, stylist és/vagy smink-stylist tanácsadás), szükség estén életmódbeli tanácsokból (dietetikus, személyi edző kiajánlása).
Személyes segítség a megfelelő esztétikai eljárás és szakember kiválasztásához 3.kép
A programban olyan szakemberek és szolgáltató helyek szerepelnek elsősorban, de nem kizárólag, amelyekkel a Szépség Bróker szerződésben áll, ezáltal árengedményeket biztosít az Átváltoztató Programban résztvevők számára. Az engedmények mértéke eltérő lehet (ingyenes plasztikai sebészeti konzultációk, 5-30%-os árengedmények a kozmetikai, alakformáló kezelésekből), összességében több tízezer forinttal kedvezőbb feltételekkel veheted igénybe a kezeléseket a Szépség Bróker programja által.

Konzultálj a Szépség Brókerrel! Mobil: 06 30 985 6602

Az egyénre szabható Átváltoztató Program összeállításának költsége: 20 000 Ft.© 2010 szepsegbroker.hu | Személyes segítség a megfelelő esztétikai eljárás és szakember kiválasztásához
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink