SZAKCIKKEK

Mellnagyobbítás implantátum nélkül

Mellnagyobbítás hyaluronsav feltöltéssel (zselés mellnagyobbítás)

2009. szeptember 09. 10:13
Cikkünk szerzője Dr. Szemerey Balázs István
Sok hölgy kívánsága teljesülhet azzal, hogy elérhetővé vált a szilikonmentes, implantátum nélkül mellnagyobbítás is! Az altatás nélkül beavatkozás kevésbé megterhelő a szervezet számára, míg az eredmény magáért beszél, egy teljesen természetes mellformát eredményez.


Mellnagyobbítás implantátum nélkül 1.kép
Az 1960 években jelentek meg a mellimplantátumok. Hosszú fejlődési folyamat végeredményeként ma elmondhatjuk, nagyon jó minőségű, biztonságos, természetes formájú implantátumokkal dolgozhatunk.

Ennek ellenére sok páciens kívánsága, hogy ne implantátummal, hanem más töltőanyaggal, ne altatásban történjen a mellnagyobbítás, és az egész procedúra kevésbé megterhelő legyen, mint a hagyományos mellnagyobbítás. Hosszú évtizedeken át a saját zsírszövet volt az egyetlen anyag, amit e célból használtunk. Nagy mennyiséget viszont nem lehetett belőle átültetni, mert elfolyósodott, zsír ciszták keletkeztek. Használata így visszaszorult.

Mellnagyobbítás előtt
Mellnagyobbítás előtt
Az utóbbi években egy régóta bevált anyag, a hyaluronsav került az érdeklődés középpontjába. Több évtizedes használata elsősorban az arc fiatalításában játszott szerepet. Használtuk mind a ráncok feltöltésére, mind pedig az ajak vastagításra. Néhány éve megjelent keresztkötésű változata is, amely a gyors felszívódását meggátolja, s hosszú, tartós eredményt ad. Ezt a hyaluronsavat fejlesztették tovább egy magas viszkozitású géllé Svédországban, s Per Hedén stockholmi plasztikai sebész professzor használta először és vezette be mellnagyobbítás céljából. Ezt a zselés állagú, tartós hatású hyaluronsavat Macrolane-nak keresztelték el.

A hyaluronsav-töltőanyagot injekciós tűvel, akár helyi érzéstelenítésben a mell állománya mögé és elé adható be. Mérsékelt növekedést eredményez, kb. 100-150 cc.-vel lehet egy ülésben a melleket megnövelni. Beadás egyszerű, kíméletes, nincsen altatás és a velejáró esetleges műtéti és altatási kockázat.

Az implantátum nélküli, hyaluronsavas mellnagyobbítás (köznyelvben mint zselés mellnagyobbítás terjedt el) eredménye látványos, az eredeti mellformát követő, természetes kebleket produkál.
Mellnagyobbítás után, implantátum nélkül hyaluronsavas feltöltéssel / www.macrolene.com
Mellnagyobbítás után, implantátum nélkül hyaluronsavas feltöltéssel / www.macrolene.com
Visszafogó tényező az ára. Ma még drágább, mint az implantátummal végzett mellnagyobbítás, de tagadhatatlan előnye, hogy a beavatkozás idegen anyag nélkül végezhető. Ez a koncepció beleillik a ma elterjedt trendbe, hogy minél kisebb, kevésbé invazív módszerrel végezzünk a plasztikai sebészeti beavatkozásokat.

A természetes eredetű hylauronsavas géllel történő mellnagyobbítás ÁRA: 750 000 Ft - 1 500 000 Ft között / függ a felhasználandó hyaluronsav gél mennyiségétől

További információ a hyaluronsavas mellnagyobbításról...A hyaluronsavas (zselés) mellnagyobbítást 3 plasztikai sebészünk is végzi:
Dr. Szemerey Balázs István / Mediburg Klinika
Dr. László Zsolt / Oxivit

Dr. Bajusz Huba / Szent Gellért Orvoscentrum© 2010 szepsegbroker.hu | Mellnagyobbítás implantátum nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

1. ekatona   Június 20, 2012
Szeretném megtudni, hogy meddig maradnak meg a hyaluronsavval feltöltött mellek? Esetleg évente újra kell töltetni?
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink