SZAKCIKKEK

Szilikonmentes övezet - Mellnagyobbítás sajátzsír-őssejtekből

2008. április 09. 15:02
Szépség Bróker
Az úgynevezett „nyugati” orvoslás igazodni látszik korunk elvárásaihoz, mind természetesebb megoldásokat próbálnak alkalmazni. Ennek precedens példája az az eljárás, amely során emlőnagyobbodást lehet elérni a páciens zsírszövetéből származó saját testi („adult") őssejtekből. Az új technika kidolgozása Dr. Karl-Georg Heinrich nevéhez fűződik, aki a bécsi DDr. Heinrich klinika kozmetikai orvostudomány és anti-aging specialistája.


Szilikonmentes övezet - Mellnagyobbítás sajátzsír-őssejtekből 1.kép
Ha egyes szervek (pl. betegség vagy infarktus által) erősen károsodottak, az őssejt-terápia lehetővé teszi ezen szervek regenerációját. Számos klinikai tanulmánya igazolta már, hogy az őssejtekből történő zsírfejlesztés ideális, tartós és ártalmatlan mellnagyobbítási módszer. Az eljárás során az első lépés, hogy külön erre a célra kifejlesztett mikrokanüllel zsírszövetet vesznek ki a hölgy testéből, majd abban - kis mennyiségben - koncentrálják a páciens őssejtjeit, és az így létrejött anyagot befecskendezik a mellbe. A beinjektálás helyének gyógyulása után heg nem marad. Ezzel a módszerrel általában egy-két kosármérettel növelhető meg a mell. Az optimális eredmény céljából az őssejt-terápiát mindig egy integrált, személyre szabott kezelés keretén belül, hormonszint monitorozás mellett végzik csak el!


Szilikonmentes övezet - Mellnagyobbítás sajátzsír-őssejtekből 2.kép
Már sok nő meggyőződhetett arról, hogy az őssejtek segítségével történő mellnagyobbítás olyan eljárás, amelynél nincs szükség sebészi vágásra és szilikonbeültetésre, de tartós megoldást hozott - mondja Dr. Karl-Georg Heinrich.


Szilikonmentes övezet - Mellnagyobbítás sajátzsír-őssejtekből 3.kép
DDr. Heinrich a zsír-őssejt módszert nem csak mellnagyobbításra, hanem a test más részeinek formálására, valamint mélyedések megszüntetésére, bőrfiatalításra is alkalmazza. Az őssejtekből történő zsírfejlesztés előtt nagyon különleges biológiai lehetőségek állnak, messze sokkal több, mint csupán a szépészeti orvostudományban. Az egyik ilyen terület a szervfiatalítás - jelentette ki Dr. Karl-Georg Heinrich.


Mi az a 10 leggyakoribb hiba, amit elkövethetsz mellplasztika előtt?Olvasd el az ingyenes tanulmányt!
Azonnal megküldöm, ha regisztrálsz és feliratkozol a Mellplasztika ABC-je hírlevelünkre!
© 2010 szepsegbroker.hu | Szilikonmentes övezet - Mellnagyobbítás sajátzsír-őssejtekből
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink