SZAKCIKKEK

Gisele Bündchen eltitkolt plasztikái

Gisele Bündchen-nak valóban volt mellplasztikája és orrplasztikája is! ?

2008. november 28. 10:32
Szépség Bróker
Az ismert és talán az egyik leghíresebb szupermodell, Gisele Bündchen átesett már egy mellnagyobbításon, és úgy hírlik, egy orrplasztikán is. Igaz nemrégiben, mikor a plasztikai sebészetről kérdezték, a következőket nyilatkozta: ”Sosem műttetném meg magam! Példaként az édesanyám lebeg előttem, aki múltkoriban azt mondta nekem: „Kislányom, 58 évembe került, hogy így nézzek ki, csak nem gondolod, hogy bármilyen beavatkozással elrontanám az eredményt?”


Gisele Bündchen eltitkolt plasztikái 1.kép
Tényleg nagyszerűen néz ki édesanyám, remélem, annyi idősen is rá fogok majd hasonlítani!”

Mindezek ellenére elég szembetűnő változás, hogy Gisele korábbi képein a B kosaras melltartó is nagy volt rá, míg a mostani képeken már egy C-s kosárból is kibuggyan a keble. A beültetett mell implantátumok nagyban hozzájárulhattak ahhoz, hogy a modell karrierje az utóbbi időben meredeken ível felfelé. Korábban Gisele Bündchen azt hangoztatta, el sem tudja képzelni, hogy plasztikáztassa magát, a Make Me Heal azonban már korábban értesült arról, hogy a világ egyik legjobban fizetett szupermodellje mellnagyobbításon esett át.
Gisele Bündchen eltitkolt plasztikái 2.kép
Köztudott, hogy a Victoria’s Secret 27 éves angyalkája, mindig azt hangoztatta, hogy nem akarja plasztikáztatni magát, hiszen az édesanyja az élő példa rá, hogy művi beavatkozások nélkül is lehet az idő múlását elegánsan viselni. Teljes képmutatás, amit Gisele csinál (vagy amnézia – hacsak nem, hazudik…). Tudatában annak a ténynek, hogy már ő is büszke tulajdonosa két mell implantátumnak, akárcsak a Victoria’s Secret másik két angyala, Heidi Klum és Selita Ebanks.
Gisele Bündchen eltitkolt plasztikái 3.kép
A fotók egyértelműen bizonyítják, hogy Gisele Bündchen is feküdt már sebész kés alatt, akárcsak a kifutón és a címlapokon szereplő modellek többsége. Valljuk be, az eredmény tökéletes lett!

Egy másik pletyka is kering a modellről, miszerint a helyes kis pisze orrát, amit világszerte milliók ismernek a magazinok címlapjáról, szintén plasztikai sebésznek köszönheti. Igaz, erre a mai napig nincs egyértelmű bizonyíték. Döntsék el az olvasók!
Gisele Bündchen eltitkolt plasztikái 4.kép
Gisele jobban tenné, ha inkább azt mondaná, nem tervez már további plasztikai műtéteket. Könnyelmű dolog, bátor kijelentéseket tenni, mikor az ember a legszebb fiatal éveit éli, mert később, az idő múlásával könnyen meglehet, hogy már más lesz a véleménye a plasztikai sebészetről… Időről – időre látni hírességeket kisétálni a plasztikai sebész hátsó ajtaján, akik fiatalon még ellenezték a művi beavatkozásokat. Az egyetlen érdekes dolog Gisele meséjében, az, amit az édesanyjáról mondott. Ha valóban olyan fantasztikusan néz ki 58 évesen, akkor a Make Me Heal szeretné tudni, vajon a mama nem feküdt-e szintén sebész kés alá, és a jó gének mellett nem a plasztikai sebész-e a Bündchen család szépségének titka.

Forrás:www.makemeheal.com© 2010 szepsegbroker.hu | Gisele Bündchen eltitkolt plasztikái
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink