SZAKCIKKEK

Veszélyes-e a szilikon implantátum?

2008. április 26. 16:56
Szépség Bróker
Számos orvosi vizsgálat egyértelműen kizárta, hogy bármilyen összefüggés lenne az emlő implantátumok és a rákos-, vagy egyéb (autoimmun) megbetegedések között. Jelentette ki az EQUAM elnöke, Jan Poell.


Veszélyes-e a szilikon implantátum? 1.kép
Az emlők méretének jelentős növelése (augmentáció) mellprotézisek beültetésével lehetséges. Jelenleg a szilikongél töltésű (koheziv gél) implantátumok a legelterjettebbek.Több nagy tapasztalattal rendelkező szakértői bizottság vizsgálta már az emlőimplantátummal rendelkező nőknél előforduló betegségek előfordulási gyakoriságát, és megállapították, hogy nem magasabb ezeknél a nőknél a kockázata a daganatok, kötőszöveti betegségek kialakulásának.Nem mutatható ki káros hatás a szoptató, implantátummal élő anya gyermekében sem. A szilikont egyébként a gyógyászatban máshol is használják (szívritmusszabályzók, mű szemlencsék...stb), s mindezek mellett még a kozmetikában is elterjedt.

A gyárak saját laboratóriumaikban állandóan vizsgálják, ellenőrzik termékeiket. Vizsgálják a terhelhetőséget, a szakítószilárdságot, a nyújthatóságot, s az eredmények legtöbbször publikus adatok, így bárki megtekintheti a vizsgálati eredményeket.


Mi az a 10 leggyakoribb hiba, amkit elkövethetsz mellplasztika előtt?Olvasd el az ingyenes tanulmányt!
Azonnal megküldöm, ha regisztrálsz a Mellplasztika ABC-je hírlevélre!© 2010 szepsegbroker.hu | Veszélyes-e a szilikon implantátum?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink