SZAKCIKKEK

Beszámoló a februári klubestünkről - mellplasztika, ráncfeltöltés, Piroche kozmetikumok

Dr.Sashegyi Mihály- mellplasztika előadás, Medicontur- ráncfeltöltsé, Wellmed- Piroche

2008. február 17. 21:00
Szépség Bróker
008. február 13-án (szerdán) 19.00-kor a Menta Teraszban került sor a második rendezvényünkre. Az összejövetel még nagyobb érdeklődést váltott ki, mint a decemberi, hisz a szakmai bemutatók mellett igazán értékes nyereményeket is átadhattunk a szponzoraink jóvoltából.


Beszámoló a februári klubestünkről - mellplasztika, ráncfeltöltés, Piroche kozmetikumok 1.kép

2008. február 13-án (szerdán) 19.00-ra a Menta TeraszElső előadónk:

Dr.Sashegyi Mihály a leggyakoribb plasztikai sebészeti beavatkozásokról tartott összefoglalót, amelyet számos előtte-utána képpel demonstrált.

Mivel hazánkban a mellplasztika a leggyakoribb esztétikai beavatkozás (kb. 10 000/év), így arról még részletsebben beszélt. Sőt, a doktor úr egy volt páciensét is elhozta, aki beszámolt mellműtétje során szerzett tapasztalatairól. Megtudtuk, hogy 2 terhessége során jelentősen megnövekedtek mellei, amelyek a tejtermelés befejeztével nem nyerték vissza az eredeti állapotukat. Ezért nem volt számára kérdéses, hogy mellnagyobbítást több évig halogassa, s a Sashegyi doktor urat kiválasztva, megbízta őt a műtét elvégzésével. A lábadozás alatt követte az előírt szigorú szabályokat, így nem is volt semmilyen következményes komplikációja. Mellei néhány hónap alatt elérték a természeteshez igen közel álló, esztétikus formájukat.

Beszámoló a februári klubestünkről - mellplasztika, ráncfeltöltés, Piroche kozmetikumok 2.kép

Ránctalanítás és bőrfiatalítás orvosi lehetőségeiről a Medicontur cég számolt be.Meghökkentő volt hallani, hogy már az ókori egyiptomi hölgyek is használtak glikolsavat nem csak arcuk, hanem egész testük fiatalítására, amikor gyümölcsfürdőt vettek. Azonban a hyaluronsavas ráncfeltöltést még ők nem ismerték, de mára már hazánkban is több szakorvosnál igénybe vehető ez az igen látványos, akár 1 évig is hatékony beavatkozás, amelyet az Esthélis készítményekkel lehet elérni. A specialistáink közül a következő szakembereknél érhetőek el ezek a készítmények és kezelések: Dr.Sashegyi Mihály (ráncfeltöltés-Esthélis) plasztikai sebész .


Beszámoló a februári klubestünkről - mellplasztika, ráncfeltöltés, Piroche kozmetikumok 3.kép
ÉRTÉKES AJÁNDÉKOt NYERT két vendégünk a MEDICONTUR és a SASHEGYI DOKTOR ÚR jóvoltából!

A ráncfeltöltő anyagot a Medicontur (Esthetics termék, az ingyenes feltöltést a Sashegyi doktor úr ajánlotta fel (egyenként 80 000 Ft értékben)! - Köszönjük támogatóinknak!


Beszámoló a februári klubestünkről - mellplasztika, ráncfeltöltés, Piroche kozmetikumok 4.kép

A Wellnes kozmetika egyedi lehetőségéről hallhattunk Moncz Henriettőlaki a Wellmed stúdió Body Shaping programját, az arcfiatalítás ELOS technológiával, és a Piroche kozmetikumokkal történő speciális kezeléseikről tartott részletes beszámolót. Valamint minden kedves résztvevőnek átnyújtott egy

5000 Ft-os ajándékutalványt,

amelyet felhasználhatnak bármilyen kezelésre a Wellmed Studióban.


Beszámoló a februári klubestünkről - mellplasztika, ráncfeltöltés, Piroche kozmetikumok 5.kép

PIROCHE AJÁNDÉK!További szerencsés vendégünk nyert egy PIROCHE wellnes-kozmetikumcsalád terméket. Az előadások után igazán klubjelleget öltött a találkozó, amikor is a barátnők megvitatták a hallottakat, majd az egyedi kérdéseikkel megrohamozták az előadókat.

A következő rendezvényünk időpontjáról a hírlevélben olvashattok! Ha ez az időpont és program érdekel a jövőben is, úgy regisztrálj a hírlevelünkre itt!© 2010 szepsegbroker.hu | Beszámoló a februári klubestünkről - mellplasztika, ráncfeltöltés, Piroche kozmetikumok
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink