SZAKCIKKEK

Hogyan lehetne még plasztikázni Barack Obama népszerűségén?

2008. december 18. 23:02
Celebrity Plastic Surgery
A nemrégiben lezárult történelmi jelentősségű elnökválasztással kapcsolatban töprengett el a Make Me Heal, milyen plasztikai beavatkozás növelhetné még a frissen megválasztott Barack Obama népszerűségét?


Hogyan lehetne még plasztikázni Barack Obama népszerűségén? 1.kép
A történelem során elsőként megválasztott afro-amerikai elnök, Barack Obama, győztes politikája mellett számos ’kiemelkedő tulajdonsággal’ rendelkezik, ilyenek a fülei és az orra. Előnyös változás lehetne Obama számára, ha a fülei nem lennének ennyire előreugróak. Dr. Antony Youn plasztikai sebész szintén foglalkozik Obama ’kiugró adottságaival’. „Számos blog és weboldal elemzi azt, hogy Obama orra keskenyebbnek tűnik, mint korábban, ez pedig csak egy orrplasztika eredménye lehet. Én ennek semmi jelét nem látom. Azonkívül el tudják képzelni, ha megműtette volna az orrát, akkor a fülét nem tűzette volna hátra egy kicsit?”

Dr. Jennifer Walden egyetért plasztikai sebész kollégájával: „ Obama egy sármos férfi, és semmi oka rá, hogy bármit is változtasson a kinézetén, még ha sokan foglakoznak is vele. Bár ha megkérdezné tőlem, mi az az egy dolog, amin változtathatna, akkor a fülplasztikát javasolnám neki. A műtét során hátrahúznám egy kicsit a fület, amitől nem lenne ennyire elálló, valamint végeznék egy porc rezekciót, ami lekicsinyítené. Egy apró varrattal határozottabbá tehetném a fül felső részét, amitől látszólag kevésbé lenne előreugró. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ő jól érzi magát a bőrében, és maximálisan meg van elégedve külső és belső adottságaival. Mi pedig csak eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha….”

Dr. John Di Saia is olvasta azokat a blogokat, amik Obama állítólagos orrplasztikájával foglalkoznak. Ő is megosztotta a véleményét a Make Me Healel: „Bár technikailag Obamának nem lenne szüksége semmilyen beavatkozásra, elképelhetőnek tartom, hogy már átesett egy orrplasztikán, elvégre a kozmetikai sebészet ma már mindennapos dolog.”

Az arcplasztikai és rekonstrukciós sebész, valamint orr specialista Paul S. Nassif (Beverly Hills, California) szerint az alapvető bőrkezelések, mint az IPL (Intense Pulse Light) vagy a Fraxel lézerek jótékony hatással lennének Obama bőrszerkezetére és pórusaira, egy Botox kezelés csökkentené a homlokráncait, egy enyhe orrplasztika pedig lágyíthatná a széles orrvonalát”.

Kijelenthető, hogy hagyományosan az esztétikusabb kinézetű jelölt nyeri az amerikai elnökválasztásokat, azonban most egyik elnökjelöltnek sem volt semmi kirívó ’hibája’. Úgy tűnhet tehát, hogy a szavazók csakis a politikai programok és nem pedig a külsőségek alapján döntöttek…

Celebrity Plastic Surgery© 2010 szepsegbroker.hu | Hogyan lehetne még plasztikázni Barack Obama népszerűségén?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink