SZAKCIKKEK

Mit tesz Polgár Tünde fiatalos arcbőrének megőrzéséért?

Tudatos lépések sorozata

2019. augusztus 13. 18:15
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center, Dr. Szabó Judit Anna
Sokan irigylik Polgár Tünde fiatalos, trendi megjelenését, karcsú alakját és tökéletes arcbőrét. A Fehérhajó Revital Center visszatérő vendége elárulja arcfiatalító „műhelytitkait”.


Mit tesz Polgár Tünde fiatalos arcbőrének megőrzéséért? 1.kép

Minek köszönhető Polgár Tünde fiatalos arcbőre?Talán a jó géneknek vagy a drága kozmetikumoknak?
Nem igazán, Polgár Tünde évtizedek óta tudatosan egészséges életmódot folytat és nyitott az innovatív kozmetológiai, orvos-esztétikai megoldások iránt.

Az arcbőr tisztaságának és megújuló képességének növelése érdekében évente 1 hónapos lazac-diétát iktat be, amelyet szigorúan betart.

A cuperosára hajlamos fehér arcbőrét lézeres kezeléssel tartja kordában a tavaszi időszakban. Így nem kell aggódnia a nyári napokon sem, hogy arcpírjából rosacea alakuljon ki.

A gyakori hunyorítások miatt kialakult haragos ráncait a botox-kezeléssel szépen ki tudja simíttatni.A COG -szálak bevezetésének irányát felrajzolja Poroszkai doktornő Polgár Tünde arcára
A COG -szálak bevezetésének irányát felrajzolja Poroszkai doktornő Polgár Tünde arcára
Míg a arc statikus ráncaira, és az arc feszességének növelésére most a vékonyszálas kontúrterápiát próbálta ki Fehérhejó Revital Centerben.

Polgár Tünde beszámol a vékonyszálas kontúr terápiás (Fine Thread Lifting/FTC) kezelésrőlMivel Dr. Poroszkai Mária, a Fehérhejó Revital Center bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosa már jól ismeri Polgár Tünde bőrét, ezért ajánlotta Tündének a vékonyszálas kontúr terápiát a gravitációs ráncokra, mint orvos-esztétikai megoldást.


Polgár Tünde beszámol az eljárásról, mely megemeli a megereszkedett arcbőrt, s élettel telibbé varázsolja azt- „Egy vékony tű segítségével vezette be az úgynevezett bioszálakat az arcomba a doktornő. Előtte egy érzéstelenítő krémmel bekente, így csak minimális csípésszerű szúrásokat éreztem, pedig tű fóbiám van. De ez egyáltalán nem volt fájdalmas, s amikor az egyik arcfelemmel kész lettek, megmutatta az arcomat a tükörben. Már akkor szembetűnő volt, hogy mennyivel feszesebb lett a kezelt terület. Már másnap észrevették az ismerőseim, hogy szebb lettem, s a jótékony hatás még heteken át fokozódott. Teltebb, feszesebb lett az arcom” – magyarázta a luxusfeleség, aki tudja, hogy az örök fiatalság titkát még nem találták fel, de ezek a modern, kés nélküli eljárások igenis alkalmasak arra, hogy az öregedési folyamatot lelassítsuk.

A COG (fogazott) szálak használatakor egy vastagabb tűben belül helyezkedik el a szintén felszívódó, apró sörteszerű fogacskákkal borított bioszál. A szálat a meg- felelő vektoriális irányba behelyezve a gravitáció ellen tudunk fellépni. Hatékonyságát fokozza, ha a páciens megelőzően már részt vett egy teljes vékonyszálas kontúrterápia kezelésen, hiszen a kissé megereszkedett bőr megtömörítésével még látványosabb eredmény érhető el. Az eljárás hatékony minden elsősorban 35 év feletti páciensnek, akinek lazává vált a bőre, az arckontúrja elvesztette a határozottságát és ezt nem sebészeti úton szeretné korrigálni
© 2010 szepsegbroker.hu | Mit tesz Polgár Tünde fiatalos arcbőrének megőrzéséért?
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink