SZAKCIKKEK

Gold Days - Bearanyozom napjaidat

Extra meglepetésekkel várlak: dr. Szabó Judit Anna/ Dr.Anti-Aging Holistic Health & Beauty Center

2022. január 21. 18:23
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center
Minden hónapban más-más orvos-kozmetikai meglepetésben lehet részed a Dr.Anti-Aging Holistic Health & Beauty Center-ben


Gold Days - Bearanyozom napjaidat 1.kép

Gold Days JANUÁRBAN


a Dr.Anti-Aging Holistic Health & Beauty Center-ben


2022-ben minden hónapban más-más extra meglepetés vár a sokféle orvos-kozmetikai kezelések, anti-aging megoldások mellé.

Az év végét és az ünnepi időszakot feledve már ránk fér egy kis extra kényeztetés...ezért a JANUÁRI kezelések mellé EXTRA
+10 perc DrAntiAging ARCLIFTING masszázst
+10 perc nyaki-háti-csuklyásizom régiójának SVÉDMASSZÁZSÁT kapod AJÁNDÉKBA a dekoltázsmasszázs mellé

Az AJÁNDÉK összértéke:10.000 Ft


Válassz kezelést alább, amelyikre érvényesítheted az ajándékodat!


A +20 perc masszázs alatt megszabadulhatsz a heti stressztől, rossz gondolatoktól, feloldanak a görcsös csomók a lapockádon, s nem csak arcod, hanem lelked is újjászületik.
Ragyogóan fogod magad érezni magad a kezelés után és még jó néhány napig!


Válassz kedvedre az orvos-kozmetikai kezeléseim közül és hagyd magad kényeztetni, feltöltődni és természetesen szépülni, fiatalodni!

1 kezelés eredménye: 3 lépcsős tisztítás+ egyénre szabott szérumkomb.+ DrAntiAging Arclifting + Nyaki-Háti Masszázs
1 kezelés eredménye: 3 lépcsős tisztítás+ egyénre szabott szérumkomb.+ DrAntiAging Arclifting + Nyaki-Háti Masszázs
Tudj meg többet az extra, különleges masszázsokról!

Nyaki- háti, csuklyásizom régiójának svédmasszázsaKiemelt hangsúlyt fektetek a nyak izmok kilazítására, a letapadások oldására, különösen a csuklyásizom és a csigolyák találkozásánál előforduló „görcsös, fájdalmas pontokra”. A stresszes életmódunk és az egész napos görnyedéstől az izmok mozgástartomány beszűkül, vérellátása, anyagcseréje lelassul, ami feszessé, görcsössé teszi az izmokat. Majd mind ezek következtében kezd “fájni” a nyakunk, hátunk.

A nyaki-háti svédmasszázs hatására oldódik a helyi izomfeszülés, érezhetően „kipattannak” a görcsös csomók, a kapcsolódó idegek felszabadulnak a nyomás alól. A masszázs során a gerinc melletti izmok, a váll izmai, ízületei, idegnyúlványai, a nyaki gerinc, a lapocka területe kerül a középpontba. Amelyek különösen igénybe vett régiónak számít az ülő munkát végzők számára.

A masszázs hatására több oxigén áramlik az agyba, így fokozza a koncentrációs képességet, de segít a relaxációban is, sőt, az arc vérkeringését javítva hozzájárul az igazán látványos arclifting masszázs eredményességéhez. Ezért ez az extra hát-nyaki svédmasszázs mindig megelőzi a speciális arclifting masszázsomat, amelyet elneveztem DrAntiAging Arclifting masszázsnak ;-).

Gold Days - Bearanyozom napjaidat 3.kép

Melyek az egyediségei a DrAntiAging Arclifting masszázsnak?A relaxáló, üdítő hatású hát-nyaki svédmasszázs utáni arcmasszázst is hasonló felüdülést, felsirssülést hoz. Ezt azonban nem a megszokott lelassult, pihi-puhi, extragyengéd simogató mozdulatokkal érem el, hanem lendületesebb, határozottabb, jobbára felfelé irányuló különböző simító, ütögető, gyúró és masszírozó mozdulatokkal.

Természetesen nem marad ki a kezdeti és a befejező kényeztető simítások, és a reflexpontokat aktiváló pontnyomások sem;–). Az antiaging arclifting masszázs hatására az arc keringése regenerálódik, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása fokozódik, az arcizmok túlzott feszülése megszűnik. Mindezek összhatására arc feszesebbé, teltebbé válik, az oldalárnyékot adó gravitációs ráncok árnyékvonala halványul, az arcvonások kipihentté, fiatalosabbá válnak, a haragos ránc is képes megenyhülni, a mimikai ráncok száma, hossza, mélysége is enyhül. Az egész arc kipihentté, nyugodtabbá, és fiatalosan rózsaszínűvé, élettelivé válik.


Az egyénre szabott hatóanyag-szérumok, krémek alkalmazásával végzett 15-20 perces DrAntiAging Arclifting masszázs akár 5 évet is fiatalíthat arcvonásán, amelyről a 60+-os vendégek is meggyőződtek már – lásd alább!

Mindezt MOST JANUÁRBAN +10 percig élvezheted, ha bármelyik kezeléshez kérsz masszázst is! Válassz az alábbi orvos-kozmetikai kezeléseim közül!

© 2010 szepsegbroker.hu | Gold Days - Bearanyozom napjaidat
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink