SZAKCIKKEK

Egy este Giannival

a Trendlakás Konyha és Lakberendezési Stúdióban

2011. március 07. 23:19
www.trendlakas.hu
Olasz hangulat költözött be egy estére a Trendlakás Konyha és Lakberendezési Stúdióba Gianni vendégszereplésével...


Egy este Giannival 1.kép
A tavasz beköszöntének küszöbén olasz hangulat költözött be egy estére a Trendlakás Konyha és Lakberendezési Stúdióba. A dekoráció, a zene, ételeink, és meghívott vendégünk Gianni Annoni is mind mind a déli szomszédaink által képviselt stílust varázsolták vendégeink elé az este folyamán.

Egy este Giannival 2.kép
Az Exkluzív Olasz Enteriőr Estünkön Gianni képviseletében, a Pomo D'oro Étterem jóvoltából gasztronómiai ínyencségeket kóstolhattak, mind sós mind édes kivitelben. Természetesen a jó hangulathoz elengedhetetlen az ízben harmonizáló minőségi borok kínálása.


Egy este Giannival 3.kép
Vendégeink hallhattak előadást az olasz kultúráról, a romantikus stílusról, smink-, és életmód tanácsadáson vehettek részt, gyönyörű gyöngyékszereket és estélyi ruhákat tekinthettek meg, és kényeztető masszázsfotelekben lazulhattak el, akár kezükben egy csésze forró csokoládéval
Egy este Giannival 4.kép
Gianni lehengerlő közvetlenséggel beszélgetett minden érdeklődővel és egy rögtönzött „kiselőadás” keretén belül egy bonbonos doboz fedelét használva rajzolgatott és tett javaslatokat a konyha praktikusságáról, és más témában is adott még lakberendezési tanácsokat. Megtudhattuk a titkot, hogy az olasz nők miért nem híznak a tésztától. Önök sem gondolnák. A tészta főzési ideje a kulcs. Nem szabad elfőzni, hanem csak odáig, amíg még a tészta közepe (széttörve) még fehér, így könnyebben megemésztjük és nem raktározzuk.

A beszélgetések témái nem kizárólag a gasztronómia területére korlátozódtak. Mindenkit megihletett az exkluzívan berendezett bútorstúdió, így bátran kérdezhetett vendégünktől, stylistunktól, és gondolkodhatott el azon, hogy hogyan tudná otthonát mediterrán stílusban átrendezni, vagy egy-két kiegészítővel feldobni."

© 2010 szepsegbroker.hu | Egy este Giannival
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink