SZAKCIKKEK

VICARDIO és az emWave PC vizsgálat

Quintess Healty Aging Club Állapotdiagnisztikájának része

2009. november 09. 17:04
www.quintessclub.com
A Quintess Helathy Aging Club szolgálatásainak alapja az állapotdiagnosztika. Kardiovaszkulásris (szív-érrendszeri) betegségek fenállása, vagy gyanúja esetén VICARDIO vizsgálatot végez el a club szakembere.


VICARDIO és az emWave PC vizsgálat  1.kép

VICARDIOA Quintess Helathy Aging Club szolgálatásainak alapja az állapotdiagnosztika. Kardiovaszkulásris (szív-érrendszeri) betegségek fenállása, vagy gyanúja esetén VICARDIO vizsgálatot végez el a club szakembere.
A Vicardo egy digitális, többcsatornás EKG-rendszer, ami az elektrokardiogramm (EKG) eltéréseinek felderítését szolgálja. Az EKG-mérést a mért adatok kielemzése követi. A VICARDIO feladata a szív állapotának meghatározása, és a stresszérték megállapítása.

A VICARDIO nem állít fel diagnózist. Azonban lehetővé teszi különféle eltérések felismerését, melyek a szív komoly megbetegedésekor lépnek fel, vagy azt előzik meg. Adott esetben további vizsgálatok szükségesek. A mért adatok egy könnyen áttekinthető szívportrén jelennek meg.

emWave PCAz emWave PC egy könnyen használható szívfrekvencia monitor és egyben stresszkezelő, tanuló szoftver, melyet arra fejlesztettek ki, hogy megtanítsa az embereknek, hogyan képesek a stresszt és a feszültséget szabad energiává és hivatásbeli hatékonysággá alakítani, miközben javul az egészség és az általános jóllét.

További részletek ITT!© 2010 szepsegbroker.hu | VICARDIO és az emWave PC vizsgálat
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink