SZAKCIKKEK

SzépségBróker Klub beszámolója- Quintess és a Wellmed exkluzív estje

Hogyan kapcsolahtó ki az öregedés génje?

2009. november 18. 19:31
Szépség Bróker
A legutóbbi rendezvényünk házigazdái a Quintess Healthy Aging Club és a Wellmed Medical Spa voltak (2009.nov.17.).- Hogyan kapcsolahtó ki az öregedés génje?


SzépségBróker Klub beszámolója-  Quintess és a Wellmed exkluzív estje 1.kép
Az emberek már régen sejtik: mélyre ható életmód-változtatással döntő módon befolyásolhatják egészségüket, közérzetüket, és várható életkorukat. Míg az utóbbi században rohamléptekben fejlődő nyugati orvostudomány az adott szervre kiterjedő betegségek pontos felismerésében és akut kezelésekben hozott látványos eredményeket. Napjainkban azonban egyre népszerűbbé válik a holisztikus szemléletű gyógyítás, ahol az embert egésznek tekintik, s feltételezi testének, szellemének és érzelmeinek egységét. A holisztikus szemlélettel gyógyító szakember nemcsak a betegséget, a megbetegedett szervet, vagy testrészt, hanem a beteget, mint ember gyógyítja, egészségét kívánja helyreállítani, fenntartani.

A mai orvostudományunk mégis kezd nyitottá válni arra, hogy hasznosítsa a holisztikus szemléletet egy egészségesebb, hosszabb élet céljából.

SzépségBróker Klub beszámolója-  Quintess és a Wellmed exkluzív estje 2.kép
Ennek módszeréről, diagnosztikai hátteréről kaphattak ízelítőt a résztvevők.

A klubestünkre sok lelkes érdeklődő érkezett már az előadás előtti órában, hogy kipróbálhassák a Quintess Healthy Aging Club vizsgálati módszereit, tanácsadásait, és a Wellmed Medical Spa alakformáló és arcfiatalító kezeléseit:


SzépségBróker Klub beszámolója-  Quintess és a Wellmed exkluzív estje 3.kép
1. Dietetikai tanácsadás (számítógépes étrend kielemzés, tervezés)
2. emWave (PC szívfrekvencia mérés. Stresszcsökkentő, meditációs program
3. Bio-Aging vizsgálat elemeinek bemutatása, kipróbálása, kettő szobában
4. Vicardio (3D szívporté)

Alakformálás: Velashape, VelaSmooth
Arcfiatalítás:ELOS fotorejuvenáció, Menedzser antistressz kezelés, LDM ultrahangos arckezelés


SzépségBróker Klub beszámolója-  Quintess és a Wellmed exkluzív estje 4.kép
Míg a regisztráció során főleg az arcfiatalító és alakformáló eljárásokra jelentkeztek be, addig a rendezvény alatt megnőtt az igény a szívfrekvencia és a bio-aging vizsgálat iránt.

Az előadás alatt Dr. Borbényi Erika összefoglalta milyen módszerekkel képes segíteni a Quintess Club azoknak, akik egy egészségesebb és hosszabb életkort szeretnének megélni.

Quintess Healthy Aging Club programjai:

Rizikófelmérő- és csökkentő Program
Quintess Szívbarát Program
Quintess Rózsa Program ( az emlőrák kiújulásának megelőzésére)
Quintess Gyermekprogram
Medical Wellnes Program
Genetikai Szív- és Érrendszeri Vizsgálatok


Az előadás második felében Moncz Henriette ismertette a Meridián diagnosztika jelentőségét a kozmetikai kezelések során. Majd a legmodernebb ELOS technológián alapuló arcfiatalító és alakformáló lehetőségekről tett említést.

Az állófogadás alatt személyesen is konzultálhattak a résztvevők a Quintess Club és a Wellmed Medical SPA szakembereivel. Valamint tovább folytatódtak az ajándék vizsgálatok és szépség-kezelések.

Minden vendég résztvett 1-1 próbakezelésen és tanácsadáson.


TÁVOZÁSI AJÁNDÉK

ként a Quintess Club jóvoltából egy árjuvedikus testmasszázst és a Wellmed-től pedig egy shiatsu arcmasszázs lehetőséget kaptak, amelyet egy legközelebbi időpontban vehetnek majd igénybe a novemberi SzépségBróker klub résztvevői.
BEJELENTKEZÉS: 06 (70) 453 16 11

A következő Klub helyszínéről és időpontjáról HÍRLEVELÜNKBŐL értesülhet!© 2010 szepsegbroker.hu | SzépségBróker Klub beszámolója- Quintess és a Wellmed exkluzív estje
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink